Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hani bunlar büyücüydü ? Hani bunlar 100 yılın üzerinde yaşardı ?
    Hani Tom Cruise abimiz 50 yaşında bile 25 lik filinta gibi dururdu ?
    Biraz araştırın be ! Hemen "bak işte yaşlandıramamışlar" diyip kesip atmayın şu güzelim filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actionboy35

Herkes yaşlandırmaya takmış gidiyor.
    Biraz araştırın be ! Hemen "bak işte yaşlandıramamışlar" diyip kesip atmayın şu güzelim filmi.

Bazılarının At gözlüklerini çıkarması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 19 Temmuz 2011; 16:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

At gözlüklerinden kastın nedir acaba aile arasında kullandığınız bir cisim midir?Burası bir forumdur ve gördüğünüz gibide insanlar buraya yorumlarını yazmaktadırlar.Herkes kendi beğenisiyle yorumlarına şekil vermektedirler.İnsanlara göre olmamışsa olmamıştır hakaret etmene gerek yok bak alıntı yaptığın kişi gayet güzel açıklanmış.Ama tabi at gözlüğünü çıkarıp yorumlaman gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Film gerçekten berbattı. Filmde eskilere nazaran yavaş bir hava vardı. Savaşma ise hiç yoktu. Konu basitti. 3D'ye gitmeye rağmen filmde 2 sahnede yarım yamalak 3 boyut vardı. Berbat bir film olmasına rağmen 8.7 puan almış. Benim puanım ise 4/10

o zaman izlemeyelim tamam. Koskoca eleştirmenler 4/4 veriyor, arkadaş beğenmemiş. saygı duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 19 Temmuz 2011; 16:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

quote:

At gözlüklerinden kastın nedir acaba aile arasında kullandığınız bir cisim midir?Burası bir forumdur ve gördüğünüz gibide insanlar buraya yorumlarını yazmaktadırlar.Herkes kendi beğenisiyle yorumlarına şekil vermektedirler.İnsanlara göre olmamışsa olmamıştır hakaret etmene gerek yok bak alıntı yaptığın kişi gayet güzel açıklanmış.Ama tabi at gözlüğünü çıkarıp yorumlaman gerekirdi.

Benim amacım hakaret veya kötü niyet değil ki ufak detaylara takılıp filme demeklerini bırakmıyor bazıları biraz insaflı olalım.Tabi herkesin görüşü farklıdır ona da saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 19 Temmuz 2011; 16:46:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Film gerçekten berbattı. Filmde eskilere nazaran yavaş bir hava vardı. Savaşma ise hiç yoktu. Konu basitti. 3D'ye gitmeye rağmen filmde 2 sahnede yarım yamalak 3 boyut vardı. Berbat bir film olmasına rağmen 8.7 puan almış. Benim puanım ise 4/10

o zaman izlemeyelim tamam. Koskoca eleştirmenler 4/4 veriyor, arkadaş beğenmemiş. Savaşma istiyorsan bol aksiyonlu pop corn filmleri var, kontrol et bi onları. Her taraf patlıyor çatlıyor.

İzlemeyin demiyorum ki size ben. Sadece dediğim gitmeye değmediği.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

quote:

Benim amacım hakaret veya kötü niyet değil ki ufak detaylara takılıp filme demeklerini bırakmıyor bazıları biraz insaflı olalım.Tabi herkesin görüşü farklıdır ona da saygı duyarım.

Arkadaş filmi korumaya çalışmış ama batırmış.Tom Cruise'nin oynadığı filmin büyücüleriyle Harry Potter'ın büyücüleri aynı mı?Herkes kafasına göre bir büyücü tipi yaratıyor yani iki ayrı filmin büyücülerinin özellikleri aynı olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Kitaplarını defalarca okuyan biri olarak olmamış diyorum. Görsellere uğraşmışlar baya kabul ancak insan biraz kitaba sadık kalır yahu. Bambaşka bir senaryo yazmışlar genel çizgiyi takip ettiğini saymazsak. Resmen kitaptaki bütün güzel sahneleri çıkarmışlar. Kişilerin karakerlerini değiştirmişler. Son kitapta Harry Dumbledore'a hep bir kuşku ile bakıyor. Ancak filmde güveniyorum ülen diyor her fırsatta. Snape'in sahnesi güzeldi. Hakkını vermek lazım.

Ayrıca bütün filmlerde yapılan en büyük yanlışlık Harry'nin Voldemort'un zihnine girdiğinde onu üçüncü kişi olarak görmesiydi. Halbuki kitapta bizzat o oluyor onun gözlerinden görüyor herşeyi. Kısacası kitaba sadık kalmayınca böyle bir ''şey'' çıkıyor ortaya.

Evet, söylediğin her şeye harfiyen katılıyorum. Neville ileride Hannah Abbott ile evleniyor, gitmişler Neville'ın Luna'ya aşık olduğunu göstermişler. Ki Rowling yapımcı iken böyle şeylere nasıl müsaade ediyor aklım almıyor. Kendisi Neville ile Luna'yı hep çok yakın arkadaş olarak düşündüğünü söylemişti.

Bu arada film rekor üstüne rekorlar kırıyor.
    http://www.boxofficemojo.com/news/?id=3211

Ayrıca Top 250'de 67. sıraya yükseldi. Bu gidişle ilk 25'e girmesi kesin.

Haklısınız.Film HP final filmi değil başka bir "şey" sanki...
    Ancak kötü film olduğunu da söyleyemeyiz.
    Sadece kitaba bağlı kalınmadığı için hayal kırıklığı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 19 Temmuz 2011; 18:32:17 >

• Film kitaba bağlı olmamış evet bu doğru ama filmin hakkını yemeye gerek yok hakikaten iyiydi.Film bittiğinde gözlüğümü çıkardım ve yüksekçe bir sesle ''bitti lan'' dedim.Beraber büyüdüğümüz Harry Potter bitti.Filmden 00.00 da çıktık ve içimde inanılmaz bir burukluk var.
    Serinin bitmiş olmasının üstümde yarattığı üzüntü geçtikten sonra film hakkında sağlıklı bir yorum yapabileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 20 Temmuz 2011; 0:38:41 >
  • ımax e de gittim sonuç hüsran , final filmi bu kadar mı kötü olur
  • Yine bir diğer beğenmediğim Harry Potter filmi.
  • Filme gittim. Film boyunca etkilendiğim sahnelerden biri Snape Lily'e olan hisleriydi. Benim için beklenmeyen bir olaydı. Birde Harry'nin yasak ormana girerken annesi, babası, Sirius black ve Hogwarts'ta ölen hocasıyla konuşma sahnesiydi. Genel olarak güzel bir filmdi. Hogwarstaki savaşı beğendim. Birde filmin sonunda Ron'un gömleğine bayıldım. Harry'nin oğluna Albus Severus ismini koyması gerçekten çok duygulandırdı.
  • bazı insanlardaki şu film savunma savaşını hiç anlamıyorum, beğenen olur beğenmeyen olur ne diye kendi çocuğunu savunur gibi kimseyi yaklaştırmıyorsunuz. isteyen beğenir isteyen beğenmez, bunu beğenenlere en akıllı insan ödülü verilipte beğenmeyene anlama kıtlığın var ödülü verilmiyor.
    şu film için kitabı için geceden sıra bekleyen amerikan gençliğiyle dalga geçerdik şimdi bizim gençler aynı duruma düştüler.
  • spoiler

harrynin oğlu justin beaber a benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLtazar_

spoiler

• quote:

spoiler

• quote:

spoiler

• İmdb'deki puanı hak ediyor mu yoksa Fan Boyların işi mi tamamen ?
  • quote:

spoiler

Hayal gücün çok geniş senin.
  • Türk Kamuoyunun Harry Potter serisini İmdb de desteklemeye davet ediyorum. imdb'ye facebook hesabınızlada bağlanıp puan verebiliyorsunuz. 10 puan çakın da film en iyi 10'a girsin. Bence hem son film olarak hemde seri olarak ilk 10'u hakediyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.