Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara part1 ve part2 1080p izlemeyi düşünüyorum.
  • Film 720p olarak hazır klasörde yarın okuldan dönünce izleyeceğim sabırsızlanıyorum..
  • DVD ÇIKTI.Hafta Sonu gidip alacağımFilmi 2 kere sinemada izledim pek haz alamadım umarım beklentilerimin üstündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 4 Mayıs 2012; 20:24:45 >
  • msj bulunsun
  • Sonunda izlemek nasip oldu...

Serinin bitmesi beni çok üzdü.Ve son film dramatik yönden bakılırsa serinin diğer filmlerinden daha etkiliydi.
  • Geçenlerde bende son 2 filmi bluray'de izledim...teknik olarak ve senaryo açısından nihayet bişeyler başarabilmişler sonunda...
    ama malesef bu ilk 2 filmden sonra serinin genel olarak berbat gittiği gerçeğini değiştirmiyor...biraz geç kaldılar seriyi kurtarmada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Geçenlerde bende son 2 filmi bluray'de izledim...teknik olarak ve senaryo açısından nihayet bişeyler başarabilmişler sonunda...
    ama malesef bu ilk 2 filmden sonra serinin genel olarak berbat gittiği gerçeğini değiştirmiyor...biraz geç kaldılar seriyi kurtarmada...

Senaryo ve Teknik alana kimse laf edemez zaten.Teknik anlamda büyük bir ilerme yaptığı doğrudur senaryoya laf bulamıyorum.Son olarak şunu söylüyorum ki Dublaj filmin tamamını berbat etmiş orjinaliyle alakası bile olmayan saçma sapan soluksuz bir film izledim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 16 Kasım 2011; 18:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Geçenlerde bende son 2 filmi bluray'de izledim...teknik olarak ve senaryo açısından nihayet bişeyler başarabilmişler sonunda...

Senaryo ve Teknik alana kimse laf edemez zaten.Teknik anlamda büyük bir ilerme yaptığı doğrudur senaryoya laf bulamıyorum.Son olarak şunu söylüyorum ki Dublaj filmin tamamını berbat etmiş orjinaliyle alakası bile saçma sapan soluksuz bir film izledim sadece.

Ben bütün filmleri altyazı izledim valla dublaj insana pek film keyfi vermiyor.Örneğin Yip Man filmi en basitinden.En dandik dublaj diyebilirim.

• limited numaralı 16 disc'lik final versiyonu elime bugün ulaştı gerçekten parasına değen bir ürün
  • abi hiçbir film azkaban havasını veremedi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smee

abi hiçbir film azkaban havasını veremedi be.

Azkabanın tadını hiçbir seri veremez bana göre bende azkabanı en iyi film bulan tek ben miyim sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 22 Kasım 2011; 17:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smee

abi hiçbir film azkaban havasını veremedi be.

Kesinlikle katılıyoruz.

• Azkaban'ın neresini beğendiniz anlamadım tamam uyarlamada en iyisi o da kitap olarak çok iyide film olarak çok sakin geçti benim gözümde Part2'yi hiç bir film geçemez.
  • Azkaban Tutsağı'nda böyle değişik mistik bir hava vardı. Şu an izlesem belki aynı şeyleri hissettirmez defalarca izlediğimden. Ama film çıktığında, sinemada izlediğimde gerçekten çok etkilemişti beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Azkaban Tutsağı'nda böyle değişik mistik bir hava vardı. Şu an izlesem belki aynı şeyleri hissettirmez defalarca izlediğimden. Ama film çıktığında, sinemada izlediğimde gerçekten çok etkilemişti beni.

Alfonso Cuarón sayesinde sanırım.Onun gibi uyarlama olsaydı keşke diğer filmlerde.Senin hissettiğin olayı ben Melez Prens'te hissetmiştim.Defalarcan izlediğim kaynaklansa gerek.
  • quote:

quote:

Azkaban Tutsağı'nda böyle değişik mistik bir hava vardı. Şu an izlesem belki aynı şeyleri hissettirmez defalarca izlediğimden. Ama film çıktığında, sinemada izlediğimde gerçekten çok etkilemişti beni.

Alfonso Cuarón sayesinde sanırım.Onun gibi uyarlama olsaydı keşke diğer filmlerde.Senin hissettiğin olayı ben Melez Prens'te hissetmiştim.Defalarcan izlediğim kaynaklansa gerek.

Cuarón devam etseydi seriye keşke ya, eminim iyi iş çıkarırdı. Defalarca söylendi burada zaten.

• quote:

quote:

quote:

Cuarón devam etseydi seriye keşke ya, eminim iyi iş çıkarırdı. Defalarca söylendi burada zaten.

Yapımcılar neden 4 yönetmen değiştirdi ki?Söylediler mi bilmiyorum ama Bu seriyi PeterJackson'ın yönetmesini isterdim açıkcası Lotr'da ki performansını sağladığını varsaysak Tarihin en iyi filmlerin biri ve kendiside en iyi yönetmen olurdu sanırım.Burda ki biraz suç Yapımcılarda da var bana kalırsa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yapımcılar neden 4 yönetmen değiştirdi ki?Söylediler mi bilmiyorum ama Bu seriyi PeterJackson'ın yönetmesini isterdim açıkcası Lotr'da ki performansını sağladığını varsaysak Tarihin en iyi filmlerin biri ve kendiside en iyi yönetmen olurdu sanırım.Burda ki biraz suç Yapımcılarda da var bana kalırsa.

Peter Jackson'a diyecek söz yok zaten.

7 filmlik bir seri için 4 yönetmen değişikliği bence de saçma.

• 6. ve 7. kitapları okumamış biri olarak beğendim filmi, önceki filmleri de tabi. Filmlere ağlamayan bir insan olarak Prince's Tale bölümünde gözyaşlarımı tutamadım. En kısa zamanda kitaplarını da okumam gerektiğine karar verdim
  • Replik çok ayrı birşey , Voldemortla sağlam bir savaş yapıp yok etmeliydi diye düşünüyorum final müthiş biterdi.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.