Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi yeni izleme fırsatım oldu çok beğendim.Efekleri çok çok iyi yapmışlar.Serinin havası son filmde de korunmuş.Kitabı okumadığım diye mi bilmiyorum ama filmin sonu beklediğimden kötü bitti.Küçüklüğümün bir filmi daha son buldu.Ama devam ettirilebilir aslında;

Lodr Voldemort gerı hayata döner bu sefer bizim kahramanların çocuklarıyla mücadele eder.Bu konuyu senaristlere anlatmak gerek.
  • J.K devam ettirse neler neler çıkar sırf gösterdiği kahramanların geçmişleri harry e gelene kadar yaşananlar hepsi başlı başına seri değil ansiklopedi olur ama şöyle disney gibi bir şirket J.K yı alsa bunun çizgi filmini yapsa hem güzel bir seri çıkar hem o masalsı atmosfer daha iyi yansıtılır sonuçta çizerken yapılabilcekeler sınırsız şöyle 4 başı mahmur bir seri olur.
  • Voldemort'un ilk yükselişi bile başlı başına 3'leme olabilir bence. Bunun Dumbledore zamanıda var. Bence J.K.R yazmaya devam etmeli. Ama geleceği değil geçmişi. Merak edilen çok şey var çünkü.
  • kitabı bilmem ama filmleri çok boştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: çılgınmükay

kitabı bilmem ama filmleri çok boştu

David Yates sağolsun. Konunun en derinleştiği yerde devraldı seriyi. Efsane potansiyeli olan hikayeyi beceriksizliği sayesinde milletin diline sakız etti. İyi bi yönetmenin elinde harika filmler izleyebilirdik o potansiyel vardı...
  • timeskip berbat . profesör olabilirdi . okulda kim ne oldu belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Voldemort'un ilk yükselişi bile başlı başına 3'leme olabilir bence. Bunun Dumbledore zamanıda var. Bence J.K.R yazmaya devam etmeli. Ama geleceği değil geçmişi. Merak edilen çok şey var çünkü.

Evet aslında Voldemort'un hayatı anlatılabilir veya Hogwarts'ın kuruluşu anlatılabilir. ( Godric Gryffindor, Salazar Slytherin nasıl birleşip okulu kurdukları )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

timeskip berbat . profesör olabilirdi . okulda kim ne oldu belli değil.

Hocam kitapta neyse aynısını yapmışlar.
  • voldemort zamanı başlı başına bir seri oluşturabilir bence yazmaya devam etmeli yazar
  • tamam lan ingilizce biloyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snape'in hayatı başlı başına bir film eder tabi dumbledore ve diğerlerini unutmamak lazım , okulun kurulusu vsvs bence Hobbit gibi yapılıp önceki zamanlara donulmeli.Tabi bunu ilk düşünen biz degilizdir mutlaka yazar da düşünmüştür umarım somut adımlar atarlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.K Rowling mükemmel bir kitap yazdı, inanılmaz sürükleyici. Benim kitap okuma alışkanlığı kazanmamı sağlayan seridir Harry Potter. Ama yazar filmler konusunda aynı titizliği malesef gösteremedi. Gönül isterdi ki yönetmenler en az değişiklikle kitabı perdeye taşısın, ama son filmlerde hiç de öyle olmadı. Önemli olaylar atlandı, aptal sahneler eklendi. David Yates bu serinin başına gelen en kötü şeydi. Ve J.K Rowling bu durumlara hiç ses çıkarmadı, seriden kazandığı paraya baktı. Belki Peter Jackson gibi bir adam çıkıp alsaydı bu seriyi harika filmler izleyebilirdik. İnşallah ömrümüz yeter de ileride yeniden çekilirse, beyaz perdede tekrar izleriz.
  • 10 seneye kalmaz Harry Potter serisi sinemaya tekrar uyarlanır diye düşünüyorum.
  • Seriyi bu hafta sonu bitirdim. Deatly hallows part 1 de çok bunalmıştım, hatta bi ara uyumuş cast ekranında uyanmıştım :) ama bu o kadar sıkmadı neyseki. Son filmler 1,2,3 filmler gibi zevk vermedi bana . Serinin tekrar uyarlaması çekilse evet derim ama eski oyunculara alıştım ozamanda bana yabancı gelir. Eski oyuncularla çekilse de sanki kandırmaca gibi olur . Her türlü olmaz. Tek sefer de adam gibi yapsalar ne güzel olurdu.
  • Emma'yı özleyeceğim kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Emma'yı özleyeceğim kesin

Yapma bunu, yapma bunu
  • HP serisini bitirdim sonunda.Kitapları okuyanlar filmleri pek beğenmemişler galiba ama ben okumadığım için bütün filmleri harika buldum.Özellikle Melez Prens ve Ölüm Yadigarları 2 çok güzeldi.
    McGonagall ın kaleyi korumak için yaptığı büyü ve şövalyelerin aşağı indiği sahnede tüylerim diken diken oldu.
    Alan Rickman in oyunculuguna diyecek söz yok zaten bence filmdeki en iyi oyuncuydu.Gerçekten harika bir seri mükemmel bir dünya ama LOTR ile aynı etkiyi yaratmadı bende,LOTR bir adım daha önde HP den benim için.

Edit:Sunuda eklemeden gecmeyeyim Peter Jackson bu serinin yonetmeni olsa eminim ki ortaya cok cok daha iyi filmler cikardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 5 Şubat 2013; 3:39:38 >
  • Filmler tabii ki güzel ama özellikle ilk ve son kitaplar gerçekten destansıydı. Bir çocuğun hayallerinin gerçekleşmesinden en büyük düşmanını yenmesine kadar anlattı bu kitap.
  • böyle bir seriye yakışmayan son olmuş
  • 2 yıl oldu lan.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.