Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007-2008 yıllarında finalin 2011'de olacağını öğrenince sanki hiç gelmeyecek bir zaman gibi gelmişti. işte yine geçti zaman. finali de bitirince ne kitap ne film hiçbir şey bekleyemeyeceğiz harry potterla ilgili J.k Rowling bir şeyler karalıyordur umarım. 2013-2014 gibi yeni bir şeyler gelse keşke.
  • Birkaç filmi hayal kırıklığı olsada finali adına yakışır olucak gibi görünüyor fragmandan.
  • Yeni Fragman

Tek kelimeyle, müthiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 17 Haziran 2011; 11:09:07 >
  • Son Fragman enfes. Annesi ve Sirius Black bile görülüyor.

Tüyler diken diken valla.
  • Bu da altyazılı hali, son kez bir hp çevirisinde yer almak hoş bir duyguydu...

• Cidden çok iyi . Bütün seriyi bu ciddiyetle çekselerdi keşke ...
  • @Erinç, kesinlikle katılıyorum. Ama yine ben hala filmlere kötü diyemiyorum be...

Ayrıca bakınız: son fragmanlar beni bitirdi...
  • Fragman müthiş. Ve son 28 gün
  • Bundan 3-4 sene önceye kadar en büyük hayranlarından biriydim. Film & Kitap arşivim full şuan bile. Vizyona girdiği gün gidilir. Beğenirsem birdaha da giderim.
  • Son 1 Ay..Heycanlandım lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

Son Fragman enfes. Annesi ve Sirius Black bile görülüyor.

Tüyler diken diken valla.

+1907 aynen tüylerim diken diken oldu bekliyorum. Serinin son filmi olması üzücü.
  • Draco'nun hep Harry'lerin yanında yer alacağını düşünüyordum. Hala da öyle düşünüyorum. Draco'nun bir kararsızlığı var. Bence son anda Harry'lerin yanında olacak ve onlarla birlikte Voldemort'a karşı savaşacak. Hep böyle düşündüm nedense.
  • Fragman harika gerçekten.
  • Fragman çok güzel olmuş gerçekten.Bu sene hasılatı katlarlar bence diğerlerine nazaran.
  • Mükemmel ötesi bir fragman olmuş, ben asıl 4 gün sonra J. K. Rowling'in duyuracağı yeni projeyi bekliyorum. Umarım Albus Dumbledore'un hayatı anlatılır. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erinç

Cidden çok iyi . Bütün seriyi bu ciddiyetle çekselerdi keşke ...

O zaman tam bir başyapıt olurdu...
  • Oldukça görkemli bir final olacak gibi, Hogwarts savaşı hayli etkileyici...
  • sanki 2.part biraz çabuk oldu 2012ye sarkıtabilirdiler yada ben takip etmediğimdenmi bu kadar hızlı geçti zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 19 Haziran 2011; 10:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i
    sanki 2.part biraz çabuk oldu 2012ye sarkıtabilirdiler yada ben takip etmediğimdenmi bu kadar hızlı geçti zaman

Bildiğim kadarıyla cekimler ilk film çıkmadan bitmişti.Daha ne kadar bekleteceklerdi ki?
    neyse son 26 gün sanırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.