Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki basın yayımına göre ABC Family kanalı, 28 Nisan 2011 Çarşamba günü, Happy Gilmore adlı bir şovun yayımını yaparken Harry Potter™ ve Ölüm Yadigârları Bölüm 2 teaser fragmanını yayınlayacak.

ABC Family kanalı bu sefer de 28 Nisan Çarşamba günü Harry Potter™ ve Ölüm Yadigârları Bölüm 2′nin fragmanını yayınlayarak, tüm Harry Potter ™ hayranları için televizyon yayımına devam edecek. Fragman, “Happy Gilmore” adlı bir televizyon şovunun gerçekleştirdiği sırada yayınlanacak.

Hortkulukavcisi.com
  • Fragmanın yayınlanması çok iyi olacak. Merak ediyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

hayatım bu seriyle geçti. o kadar üzülüyorum ki biteceğine...

+Sonsuz
    Küçüklüğümden beri her seriyi takip eder her filmini en az 40-50 kadar tekrardan izlemişimdir.Hatta eski şifrelerimin çoğu 18kasimda olurdu.(Ateş kadehinin sinemaya gelme tarihi)
  • fragman hala yayınlanmadı mı?
  • Nette fragman var onlar gerçek değilmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 26 Nisan 2011; 1:13:12 >
  • 1 Fragman var ama o genel bi fragman. Bölüm 2 için bir fragman yok. Yarın çıkacak..
  • Fragman

• Fragman çok iyiymiş.. Bir an önce gelsin artık Temmuz
  • Fragman Süper gözüküyor....Ellerine sağlık....
  • Fragmanı izlerken tüylerim diken diken oldu süper... inşallah hayal kırıklığı olmaz bari son bölüm...
  • fragman süper olmuş.

bu arada bu arkası dönük olan kişi sirius black falan mı ? son kitabı okuyamadım daha. gary oldman da kadroda görünüyor olabilir belki.
  • Fragman süpermiş. Süper bir final olacak.
  • Harry ile Voldemortun birlikte uçuruma atladığı sahne yoktu kitapta sanırım...
  • Harika gözüküyor.
  • Altyazılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo91

Harry ile Voldemortun birlikte uçuruma atladığı sahne yoktu kitapta sanırım...

aynen o sözleri söylerken herkes orda ve okulun önündeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

fragman süper olmuş.

bu arada bu arkası dönük olan kişi sirius black falan mı ? son kitabı okuyamadım daha. gary oldman da kadroda görünüyor olabilir belki.

Sirius Black son kitapta bir bölümde yer alıyor, sanırım bu yüzden filmde kısa bir sahnede yer alacak. Dahasını anlatıp da zevkini kaçırmak istemem.

• Fragman muhteşem destansı bir final izleyeceğiz gibi gerçekten
  • Türkçe dublaj izlemek isteyenler için;

http://www.beyazperde.com/fragman-player.asp?id=4565712&size=3
  • Fragmanı yeni izledim. Süper olmuş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.