Bellatrix Lestrange kaçıncı kitapda çıkıyor? Helena teyzem muhteşem bir karizma katmış valla helal olsun. Araştırırken de iki tane sağlam spoiler yedim zaten.
Sorduğun soru ile ilgili
Bellatrix 5. filmde harry nin üvey babası olan sirius black i öldürüyor. Ancak 3. filmde azbakan hapishanesinden kaçarken görünüyor. Yani 3. geçmesi lazım ben kitapları okumadığım için bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Wade
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Bellatrix Lestrange kaçıncı kitapda çıkıyor? Helena teyzem muhteşem bir karizma katmış valla helal olsun. Araştırırken de iki tane sağlam spoiler yedim zaten.
Sorduğun soru ile ilgili
Bellatrix 5. filmde harry nin üvey babası olan sirius black i öldürüyor. Ancak 3. filmde azbakan hapishanesinden kaçarken görünüyor. Yani 3. geçmesi lazım ben kitapları okumadığım için bilmiyorum.
Başlarda isimsiz olarak geçiyor fakat 5 kitapta azkabandan kaçması ile hikayeye dahil ediliyor.
İlk resim hogwarts savaşından.İkinci resim sanırım ihtiyaç odası.Son resimde Sırlar odası hermione ile ron basilisk dişi almak için gidiyorlar.
İlk 4 film iyi diğerlerini serinin devamı olarak saymıyorum çok çok kötü
quote:
Orijinalden alıntı: Wade
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Sorduğun soru ile ilgili
Hocam biraz geç cevap vermişsin ama sağol. Yalayıp yuttum tüm seriyi.
Yeni video ve resimler var konuyu tekrar yukarı taşıyalım.
1.Bölümü hayatımda izlediğim en saçma sapan filmi bide tuttuk 7 arkadaş sinamada izledik 5 kuruş etmiyordum sonunu zorla getirdik...
İlk filmin bluray'i daha çıkmadı.Hala onu beklemedeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
15 Nisanda İngilterede çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
+1
Sonunu en ince detayına kadar bilmeme rağmen heyecanla bekliyorum.
Part 1 den silinen sahne
Sabırsızlıkla bekliyorum
4. filmden sonra b.k olan bir seri
eskiden kitapları okuyanların filmlere saydırmasına uyuz olurdum ama kitapları okuduktan sonra ben de aynı onlar gibi oldum galiba. kitapları okuyunca adamlara biraz da hak veriyorum aslında. çok fazla olay var ve bu olayların çoğunu atlayarak mantıklı bir şekilde olayı anlatmak çok zor. mesela melez prens'te filmde kesinlikle olması gereken 10larca olay var ama imkansız bunları tek bir filme mantıklı bir şekilde sığdırmak. ilerde seri yeniden çevrilse yine aynı sorunlar mutlaka yaşanacaktır. tek çözüm dizi projesi. her kitap 1 sezon sürecek.belki ilk 2 kitap 1 sezon olabilir. bu şekilde ancak olur. diğer türlü bu tarz filmlere mecburuz.
meraktan son kitabı okudum,umarım film de güzel olur.
hayatım bu seriyle geçti. o kadar üzülüyorum ki biteceğine...