Şimdi Ara

Harry Potter: Wizards Unite, 25 ülkede daha indirilmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pokemon GO oyunun yapımcısı Niantic, bu sefer Harry Potter dünyasını önümüze getiriyor. Geçtiğimiz günlerde ABD, İngiltere Avustralya ve Yeni Zelanda için çıkışını yapan Harry Potter: Wizards Unite oyunu 25 ülkeye daha yayılıyor.

Listede Türkiye bulunmuyor

Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyunu dendiğinde ilk akla gelen Pokemon GO oluyor. Harry Potter: Wizzards Unite de yine aynı mantığa sahip bir oyun. Bu sefer önceki oyundan tecrübeli olan Niantic, kademeli olarak farklı ülkelere çıkış yapıyor. İndirilmeye sunulduğu 25 yeni ülke sırasıyla şu şekilde; Avusturya, Belçika, Brunei Sultanlığı, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İzlanda, Hindistan, Endonezya, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Malezya, Meksika, Hollanda, Norveç, Papua Yeni Gine, Filipinler, Portekiz, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre. Görebileceğiniz üzere aralarında maalesef ülkemiz bulunmuyor.

Ayrıca Bkz.Kirin 810, AnTuTu skoruyla Snapdragon 730’u geride bıraktı

Pokemon GO oyunu da benzer şekilde Türkiye’den indirilemiyordu. Buna rağmen büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Harry Potter: Wizards Unite oyunu da şimdilik resmi olarak ülkemize gelmeyecek gibi. Yani oyunu denemek isteyenlerin yine farklı yöntemlere yönelmesi gerekebilir. Aşağıdaki tanıtım videosu üzerinden oyununun oynayışı hakkında bilgi sahip olabilirsiniz.

• Türkiye diye bir ülke yok zaten; Kuzey Kore bile oynar biz oynayamayız - insan olarak değerimiz bile yok.

• Dünyada 25 ülke bile arasına giremiyorsak kepenkleri indirelim , böyle ülke mi olur

• Malezya, Endonezya var Türkiye var. İtibar meselesi birazda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lüksemburg var, Papua Yeni Gine var, Türkiye yok. Gülsem mi ağlasam mı :(

• şerefsizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

Türkiye diye bir ülke yok zaten; Kuzey Kore bile oynar biz oynayamayız - insan olarak değerimiz bile yok.
    Bu kadar alınma arkadaşım, altı üstü bir oyun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brunei bile var ulan
  • Ben şimdi Fatih'de telefonu çıkartıp soranlara , büyü yapıyorum mu diyeceğim ?

• Bu nasıl birşey arkadaş,

Sırf meraktan sitesine baktım, 120 ülkede çıkmış, artı mesajdaki o ekstra 25 ülke, toplam 145 ülke, nerdeyse tüm Birleşmiş Milletler var, biz yokuz, bir de olağan malum ülkeler yok, K.Kore, Irak, İran falan. Yazık!
    https://www.harrypotterwizardsunite.com/post/launch-062219/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.