quote:Orjinalden alıntı: rokobatu Beni de ekle! Terkos suyu getirin bana ! Adam onu orada öyle bir söylüyordu ki "Ter kokusu suyu" anladım. Bir de tuzluğun dekolte olmasına takmış. Kadının da o sırada söylediği "Mutfak robotu parçalandı. O sırada tuzluk devrildi, tuzluklar da kırıldı." olayı fantastik bir şey olsa gerek.
quote:Orjinalden alıntı: ronaldinho_1 ben bunu beğenmedim. çok teşekkürler. saygılar, ama beğenmedim. arz ederim Termos su isterim.Ohhh berraklığına bak şunun. ekle ekle.
quote:Orjinalden alıntı: uaGENC quote:Orjinalden alıntı: ronaldinho_1 ben bunu beğenmedim. çok teşekkürler. saygılar, ama beğenmedim. arz ederim Termos su isterim.Ohhh berraklığına bak şunun. ekle ekle. KARDESIM TERMOS OLSA GENE IYI ADAM DIREKT CAYDAN BARAJDAN GELEN SUYU ISTIYOR YANİİİ Terkos suyu getirin bana !
quote:Orjinalden alıntı: romeo28 quote:Orjinalden alıntı: uaGENC quote:Orjinalden alıntı: ronaldinho_1 ben bunu beğenmedim. çok teşekkürler. saygılar, ama beğenmedim. arz ederim Termos su isterim.Ohhh berraklığına bak şunun. ekle ekle. KARDESIM TERMOS OLSA GENE IYI ADAM DIREKT CAYDAN BARAJDAN GELEN SUYU ISTIYOR YANİİİ Terkos suyu getirin bana ! öpüyorum bu suyu
quote:Orjinalden alıntı: swat882 YAŞA BEA HASAN ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ gözlükleride yakıyor hani
arkadaşlar bırakın bunları yeni programda nika diye bi kız var süper çıtı pıtı. hasan abi aut, nika in
quote:Orjinalden alıntı: Kido arkadaşlar bırakın bunları yeni programda nika diye bi kız var süper çıtı pıtı. hasan abi aut, nika in +1
bu arada yenı yarısmacıları vede cıkacak olan yarısmacıları burda tartısabılırız konusabılrız burda toplanırsa ıyı olur bence ne dersınız ok