bugün kü top naim'i izleyen var mı?uzun saçlı yaratık buna laf atıp bozuyodu ikide bir
quote:
Orjinalden alıntı: Otorite
O kim lan?
Bende bugün gördüm.SHOW TW'de Yemekteyiz diye saçma sapan bir program varya ondaki yarışmacı
Obenimde Faforim yaz beni :D
quote:
Orjinalden alıntı: Yasin Köse
quote:
O kim lan?
Bende bugün gördüm.SHOW TW'de Yemekteyiz diye saçma sapan bir program varya ondaki yarışmacı
Fafori adamımızın bulunduğu fafori programımız?!?!?
fofori hasannn
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
quote:
Orjinalden alıntı: Yasin Köse
quote:
O kim lan?
Fafori adamımızın bulunduğu fafori programımız?!?!?
O bizim faforimiz arkadaşım,doğru mudur,doğrudur.
*Yemek yerken aynı çatal-kaşık-bıçak-bardak-tabak-tava-tencere-musluk suyu kombinasyonunu kullanan tek abimiz...
ekle haculi
quote:
Orjinalden alıntı: deluhanlu
ekle haculi
Ekledim deluhanlu
nikanın ss sini alan var mı merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: trapspeed
bugün kü top naim'i izleyen var mı?uzun saçlı yaratık buna laf atıp bozuyodu ikide bir
Öbürüde sanki biraz kırık gibi.
Nika.
Bugüne kadar bi çok Fun Club gördüm ama bunu görünce baya eğlendim Program zaten komik bişey bide böle bi adam olunca Cem yılmaz tadı veriyo
BEN BASTAN SONA IZLEDIM BU YENI ILK BOLUMDE KI KIZ GUSELDI AMA HEYECENDAN HERSEYI BIRBIRINE KATTI KESIN SONUNCU FELAN OLABILIR AMA GUSEL KIZDI EGE LIYMIS NINA ISE AMAN AMAN DIYIM
herkes katıldıgına bore vardır bır hayır bu ıste , DOGRUMUDUR DOGRUDUR
ekle ltfen hacııııı
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_t
quote:
Nika.
Faforimsiniz ekleyelim
Bende varım , arz ederim
quote:
Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_t
quote:
Nika.
Nika bu muydu yahu?Herkes çok güzel dedi.İzleyemedim ilk 2 bölümü,top sakal bırakmış resmen,güzel değilmiş Nika...