Şimdi Ara

HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
3
Favori
46.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen adiler sanki hayatlarında hiç menemen yememişler
  • herkez şu hasan abi kadar doğal olabilse şu programda !
  • Adama çok ayıp etti görgüsüz havalı herifler.
  • 4 puan,tarihi rekor
  • 4 puan almış
  • 4 puan mı almış

Adamlara bak Hasan abimizle maytap geçmişler
  • maytabın kralını geçtiler hemde
  • abicim bu ne biçim adam ya

temizim diyo mutfakta ayakkabılarla dolaşıyo, yerleri silerken pislikleri masanın altına yuvarlıyo

menüsü

mercimek çorbası:çorba çorba değil sırf su
    menemen:sıcak servis etsin diye yapmamış misafirler yaptı
    meşhur hasan bey köfte:soğusun diye balkona çıkarmış ne alakaysa hem pişirmemiş hemde balkonda ayakkabıların üzerinde duruyodu
    sütlaç:şütünü az koymuş resmen pilav oldu yarışmacılar pilav sandı o da diyoki;yumuşak gelirse sütlaç sert gelirse pilav diye yersiniz
    bir salata yapmış çürük marulları doğradı kokuyo

sanki yarışmada bende varmışım gibi oldu ben gördüklerimi yazdım yanlış anlaşılmasın arz ederim.

• hasanın mutfaktaki perde hiç dikkatinizi çektimi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Adama çok ayıp etti görgüsüz havalı herifler.

kesinlikle ayıp yahu.o kasarda değil birde yalan atıyorlar siz yetiştiremezsiniz diye getirdik diye,ben isterdim keşke ben o kadar pismiyim deseydi.

Oysa adam o kadar kibar ki herkese çiçek veriyor,iltifat ediyor o funda bile evine gelip çiçek verdiğinde siz çiçeksiniz zaten ne gerek vardı diye oturttu lafı ama nalyana tabi

ayrıca dikkat etmemiş sanırım kimse hatta çekimleri montajlayanlar bile,yarışmanın ilk günü şadumanın evinde ve hasan abinin evinde funda denen karı hasan abi elini öpünce elini hemen sildi hızlı bir hareketle,yuh ya o kadarda değil bari çaktırmadan yap ki zaten yemekten önce elini yıkıyosun...
    bence bu akşamda yapıcak eğer hasan abi öperse bence öper,doğrumudur doğrudur
    alessandro denilen italyan topuda adam hem top hem köpek ya o havlamayı hasana bi veya başkası yapsa demediklerini bırakmazlardı o top olunca ses yok gülüyorlar.gelir gelmez hemen çıkarıyoor ıslak mendili hatta koltuğu siliyor dahası daha ağzına koymadan lokmayı acı çeker gibi yüzünü buruşturuyor şiddetle üstelik....yaptıkalrı terbiyesizliğe yazacak çok şey var ama neyse

arz ederim.

• Ekle Hasan Abi
  • ne gülüyonuz ya kakaka kikiki Pavyonmu burası ya...dedi ya valla helal olsun oturttu lafı.
  • Konuşması bile anlaşılmıyor adamın.
  • ne kadar çok tatlı adı saydı öyle
  • İyi adam bu yav.O dörtlünün içinde en iyisi o.En azından harbi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: єянαη

ne kadar çok tatlı adı saydı öyle

yapsın bi baklava, şöbiyet, börek, tatlı ne bu böyle profiterol
  • Hasan abimiz Türkiyede herkes beni tanıyo ben meşhur biriyim bana internette sayfa açtılar diyo.

Bence bu adam hakettiği yerde değil buna sürekli bi program yaptırmaları lazım.
    O laz karıya yalnız gıcık oldum Hasan kadınlara iltifat edince sen buraaa yarışmaa gelmemuşsun. Senin niyetun bellu dedi. Hasan ne demek istediğini anlamadı neymiş benim niyetim dedi. Kadın genç bayanları göstererek anla işte dedi.
  • hasan abi harbi adam hll olsun valla her konuşmasını takdir ettim o esmer karı tam bir çingene hasan bişi dedi diye nasıda kükredi gördünüzmü

en takdir ettiğim yarışmacı kazandı kadının konuşması kalkması oturması her yönüyle mükemmeldi
  • En çok istediğim kişi kazandı yarışmayı. İçlerinde en harbici kadın oydu ve o kazandı. Tebrik ediyorum şahsen öyle bir eşim olsun isterdim yani ilerde. İyi geceler herkese. Hasan abiyede helal olsun kadına 10 verdi yoksa kadının hakkı yenicekti!
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.