Yarışmadaki kadınlardan acayip gıcık oldum. Gerçi 1. olan kadının da onlardan farkı yoktu ya.. 1. olan kadın ben de hasana 1 verdim onların grubundaydım ama bugun bana cephe aldılar diye morali acaip bozuldu. Hepsi birleşmiş hasanı araya almışlardı. Hepsi birbirinden beterdiler. Bir tek hasan abi içlerinde harbiydi onun dışında hepsi oynuyorlardı.. O laz uşağı kadın ve esmer zengin kadına olan nefretim de hat safada idi. Hele aleksandra dedikleri alessandro neyse..
Fafori ne demek ya, ne kadar uyuz bir kelime
türkiyenin istediği yarısmacı kazandı bencede helal olsun hasan abiye zeynep hanımın hakkını yedirmedi dahada cok sevdım hasan abıyı..
En çok istediğim kişi kazandı yarışmayı. İçlerinde en harbici kadın oydu ve o kazandı. Tebrik ediyorum şahsen öyle bir eşim olsun isterdim yani ilerde. İyi geceler herkese. Hasan abiyede helal olsun kadına 10 verdi yoksa kadının hakkı yenicekti!
insan düşmanına 1 puan vermez doğrumuyum doğruyum!Arz ederim!
hasan abinin hakkını yedirmeyelim arkadaşlar gönlümüzün 1. hasan abimiz!!
Şuana kadar çekilen bütün yemekteyiz programlarının arasında tek rol yapmayan Hasan abi...
Adama bir puan verdiler resmen küfür eder gibi bide dalgaya aldılar ama Hasan abi adam gibi adam yüreği yeter en azından içi dışı bir bir numarasın hasan abi;)
Helal olsun hasan abi ağızlarının payını veriyordu valla
O Laz kadına uyuz oldum gerçekten. Hasan abi yüzünden onun kazanamamasınada hoşnut oldum valla. Yarışmacı dediğin Hasana abi gibi olur. Gerektiği yerde yarışmanın kaderini değiştirir müdahale eder. Misal 10 puan vermesi. Laz kadının kazanamamasını sağlaması. Helal olsun gerçekten arz ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Hazan
Fafori ne demek ya, ne kadar uyuz bir kelime
+1
Arkadaş bugün nasıl delirdi herif ya 4 puanı duyunca ağladım valla fafori lafına da hastayım
yürü be hasan abi kim tutar seni 4 puanla bitirdi ama gönüllerin birincisi
4 puan
Çok haksızlık yapıldı Hasan abimize, ben kahroldum izlerken 4 puan alarak kırılması güç bir rekora imza attı ama Hasan abi sen bizim herşeye rağmen faforimizsin arz ederim
ekle beniiiiiiii Gözlükler le çok s3xydi hasan abi
bu haftaki yarışmada iki trabzonlu vardı ama aralarında dağlar kadar fark vardı. şadımanmıdır şanzıman mıdır nedir neyin nerede söyleneceğini bilmiyor.bu kültürü alamamış. ama 1. olan tam bi ev hanımı.
evde yemek hazırlama sırasında başına gelmeyen kalmadı ama yine 1. oldu kadın.haketti de bence.
faforimizin hazırladığı yemekler tam bi komediydi zaten o gün gülme krizine girmiştim.
son olarak da siyah saçlı bombaya gelelim.bugün arıza çıkarmak için elinden gelen herşeyi yaptı. tipi acayip güzel değil ama acayip sexy.
abi şu son bölümün son dakikalarını kaydeden yok mu, gözlüğü falan fırlatıyor hani. kaçırdım sonunu ya izleyemedim programı.
Helal olsun Hasan beye bir kez daha bizlerin faforisi olduğunu gösterdi. Diğer yarışmacıların çirkefliğini anladı ve yapıştırdı 10 puanı hak yerini buldu. Bir kez daha Hasan beyin adaleti galip geldi.
Ayrıca adama çok acıdım gerçekten yoksul biri evde tek başına yaşıyor o yaşta kolay değil ailesi yok yanında durumu yok, adamcağız kim bilir hergün ne yiyor ne içiyor. Zaten marketten bi sürü şey alması da ihtiyacı olduğunu gösteriyor, diğerleri gibi nasılsa beleş diyip saldırmıyor. Bi de o evine gelenler çok terbiyesizce dalga geçtiler, yemeği görmeden midesi kalkanlar, nimetle dalga geçmeler çok hayvanca davrandılar. Hepsini kınıyorum burdan Özellikle de şanzuman ve o şişme kadına acayip kıl oldum İnsan olun azcık