Şimdi Ara

HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
3
Favori
46.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: #Lionheart#

abi şu son bölümün son dakikalarını kaydeden yok mu, gözlüğü falan fırlatıyor hani. kaçırdım sonunu ya izleyemedim programı.

o gözlüğüde plastikten mi yapmışlar anlamadım yere attıktan sonra tekrar taktı dayanıklı
  • Adam son dakikada golünü attı , ve maçı bitirdi. Çaktı 10 puanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Helal olsun Hasan beye bir kez daha bizlerin faforisi olduğunu gösterdi. Diğer yarışmacıların çirkefliğini anladı ve yapıştırdı 10 puanı hak yerini buldu. Bir kez daha Hasan beyin adaleti galip geldi.

Ayrıca adama çok acıdım gerçekten yoksul biri evde tek başına yaşıyor o yaşta kolay değil ailesi yok yanında durumu yok, adamcağız kim bilir hergün ne yiyor ne içiyor. Zaten marketten bi sürü şey alması da ihtiyacı olduğunu gösteriyor, diğerleri gibi nasılsa beleş diyip saldırmıyor.
    Bi de o evine gelenler çok terbiyesizce dalga geçtiler, yemeği görmeden midesi kalkanlar, nimetle dalga geçmeler çok hayvanca davrandılar. Hepsini kınıyorum burdan
    Özellikle de şanzuman ve o şişme kadına acayip kıl oldum İnsan olun azcık

katılıyorum,bugün hepsine hakettiği cevabı verdi.beklemezdim bunu.bravo

• harbiden sağlam gözlükmüş
  • Sonuncu olmasını önce doğallıkla karşıladı, ardından 4 puan aldığını duyunca ipler koptu. Bunu insanlık suçu olarak niteledi. Öncesinde Alexandra ya dediği "o çıkışa bir kafa koyucaktım" benim gülme krizleri geçirip boyut değiştirmeme sebep olmuştur.

Yarışmada adaleti sağlayıp, kişilerin gerçek yüzlerini ortaya döktü. Sosyetik imajıymış, nezaketmiş hepsinin gerçek yüzlerini ortaya çıkarttı. Neymiş kendin gibi olucaksın. Peruk çıktı geçek göründü..

"Ben onların arasına girmeye çalıştım ama beni dışladılar. Esasında onların arasındaydım ama aralarında değildim." Buna benzer cümleler sarfetti. Evet doğrudur, hasan abimiz belki fakirdir. Muhtemelen ne kafesi vardı nede marketi var. Damacana su alacak parası olmadığı için terkos suyu içebilir, Evi, tv si kırık dökük olabilir. Buzbolabı tamir ettirilemediği için bozuk bir şekilde durabilir. Tek takım elbisesini 5 gün giymek zorunda kalabilir. Yarışmaya kışlık erzağını tamamlamak içinde girmiş olabilir. Belkide biraz kirlide olabilir. Fakat hiç kimsenin hiç kimseye 2. sınıf insan muamelesi yapmaya hakkı yoktur. Nezaket amacıyla, size olan saygısını göstermek için öpülen eli gözlerinin içine bakarak silmekte ne oluyor? Cüzzamlı kişilere bile öyle davranılmıyor. 2 yaşındaki çocuğu öptüğüm zaman yanağını silerse bile bozulurum(fakat çaktırmam). Benden hoşlanmamış derim. 70 milyonun önünde, kameralrın önünde yapılan bu hareket. Tasviri zor.

Lakin bu 4 kişi hasan abimizi fena dışladılar. 2. sınıf insan muamelesi yaptılar. "Bunu yarşmaya nerden aldılar" dediler. Hor görmeye çalıştılar. Hepsi yaptı bunu. Dalga geçmeye çalıştılar. Esasında dalga geçtikleri, hor gördükleri kendileriydi. Onlar giderken hasan abi çoktan dönüyodu. Nasılmı?. Çünkü hasan abi yarışmada 1. olmaya değil yarışmada 1. yi seçmeye gelmişti. Benim kitlem var dürüst olmam gerek diyordu. Onlar için dürüst olmalıyım mert olmalıyım diyordu. Yarışmanın en başından beri hep bunu diyordu. Hatta son günde bu yüzden tartışma çıktı. Bunu ispatlarım. Hatta yemek bile yapmadı. Menemen ile yarışmaya katıldı. Şimdi dikkatli okuyun.

Bu yüzden ilk gün 7 puan vererek başladı. En düşük puan eskiden 4 tü şimdi 3 oldu. Buda demektirki puanlar 3-4 arasında gidip gelicek. Bu durumda 7 puan ile birinciyi seçebilirdi. Sonra ki 2 yarışmacıya düşük puanlar verdi böylece en çok begendiğini garantilemeye çalıştı. Son gün ise en çok beğendiği yarışmacıya en yüksek puanı vererek o yarışmacıya en düşük puanlar gelmesine rağmen 1. yaptı. Müthiş bir finalle son noktayı koyup kendisine yüksekten bakıp, birşey olduğunu zannedenlere iyi bir ders verdi. Hayatta hiç kimseyi küçümsemeyin. Kötülerin içinde kötünün iyisini birinci yaptı. Yarışmadan herkes üzgün ağlamaklı ayrıldı. Yarışmayı kazanan bile. Bir tek hasan abimiz alkışlarla mutlu bir şekilde evinin yolunu tuttu. Parasız ama kitlelerini sevindiricek mertlik ve dürütlüğü ile. Paranın her şey demek olmadığını bizlere gösterdi.

İyimi yaptı? Çokta iyi yaptı. Arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocukus -- 28 Mart 2009; 3:39:29 >

• quote:

Hasan abi'nin patladığı sahne.

http://www.youtube.com/watch?v=IbHq8IY1rKg&feature=channel_page

Türk adaletine güveniyorum Adam dellendi ya çıldırdı resmen zaten ne dediği anlaşılmıyor iyice zıvanadan çıktı O şişme kadın da bir anda sulu kule mod on konumuna geçti, cadı gibi bi şey oldu çok fena çokk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 28 Mart 2009; 3:39:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bocukus

Sonuncu olmasını önce doğallıkla karşıladı, ardından 4 puan aldığını duyunca ipler koptu. Bunu insanlık suçu olarak niteledi. Öncesinde Alexandra ya dediği "o çıkışa bir kafa koyucaktım" benim gülme krizleri geçirip boyut değiştirmeme sebep olmuştur.

Yarışmada adaleti sağlayıp, kişilerin gerçek yüzlerini ortaya döktü. Sosyetik imajıymış, nezaketmiş hepsinin gerçek yüzlerini ortaya çıkarttı. Neymiş kendin gibi olucaksın. Peruk çıktı geçek göründü..

"Ben onların arasına girmeye çalıştım ama beni dışladılar. Esasında onların arasındaydım ama aralarında değildim." Buna benzer cümleler sarfetti. Evet doğrudur, hasan abimiz belki fakirdir. Muhtemelen ne kafesi vardı nede marketi var. Damacana su alacak parası olmadığı için terkos suyu içebilir, Evi, tv si kırık dökük olabilir. Buzbolabı tamir ettirilemediği için bozuk bir şekilde durabilir. Tek takım elbisesini 5 gün giymek zorunda kalabilir. Yarışmaya kışlık erzağını tamamlamak içinde girmiş olabilir. Belkide biraz kirlide olabilir. Fakat hiç kimsenin hiç kimseye 2. sınıf insan muamelesi yapmaya hakkı yoktur. Nezaket amacıyla, size olan saygısını göstermek için öpülen eli gözlerinin içine bakarak silmekte ne oluyor? Cüzzamlı kişilere bile öyle davranılmıyor. 2 yaşındaki çocuğu öptüğüm zaman yanağını silerse bile bozulurum(fakat çaktırmam). Benden hoşlanmamış derim. 70 milyonun önünde, kameralrın önünde yapılan bu hareket. Tasviri zor.

Lakin bu 4 kişi hasan abimizi fena dışladılar. 2. sınıf insan muamelesi yaptılar. "Bunu yarşmaya nerden aldılar" dediler. Hor görmeye çalıştılar. Hepsi yaptı bunu. Dalga geçmeye çalıştılar. Esasında dalga geçtikleri, hor gördükleri kendileriydi. Onlar giderken hasan abi çoktan dönüyodu. Nasılmı?. Çünkü hasan abi yarışmada 1. olmaya değil yarışmada 1. yi seçmeye gelmişti. Benim kitlem var dürüst olmam gerek diyordu. Onlar için dürüst olmalıyım mert olmalıyım diyordu. Yarışmanın en başından beri hep bunu diyordu. Hatta son günde bu yüzden tartışma çıktı. Bunu ispatlarım. Şimdi dikkatli okuyun.

Bu yüzden ilk gün 7 puan vererek başladı. En düşük puan eskiden 4 tü şimdi 3 oldu. Buda demektirki puanlar 3-4 arasında gidip gelicek. Bu durumda 7 puan ile birinciyi seçebilirdi. Sonra ki 2 yarışmacıya düşük puanlar verdi böylece en çok begendiğini garantilemeye çalıştı. Son gün ise en çok beğendiği yarışmacıya en yüksek puanı vererek o yarışmacıya en düşük puanlar gelmesine rağmen 1. yaptı. Müthiş bir finalle son noktayı koyup kendisine yüksekten bakıp, birşey olduğunu zannedenlere iyi bir ders verdi. Hayatta hiç kimseyi küçümsemeyin. Kötülerin içinde kötünün iyisini birinci yaptı. Yarışmadan herkes üzgün ağlamaklı ayrıldı. Yarışmayı kazanan bile. Bir tek hasan abimiz alkışlarla mutlu bir şekilde evinin yolunu tuttu. Parasız ama kitlelerini sevindiricek mertlik ve dürütlüğü ile. Ne demişler son gülen iyi güler.

İyimi yaptı? Çokta iyi yaptı. Arz ederim.

Tebrik ederim 10 numara bir analiz olmuş, doğru mudur doğrudur. Arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 28 Mart 2009; 3:31:00 >

• hepimiz hasan abiyiz arz ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_avalon -- 28 Mart 2009; 4:07:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Hasan abi'nin patladığı sahne.

http://www.youtube.com/watch?v=IbHq8IY1rKg&feature=channel_page

Türk adaletine güveniyorum Adam dellendi ya çıldırdı resmen zaten ne dediği anlaşılmıyor iyice zıvanadan çıktı O şişme kadın da bir anda sulu kule mod on konumuna geçti, cadı gibi bi şey oldu çok fena çokk

Feel Me,eklesene beni.

• yarışmayı kazanan şadumana iyi ayar verdi valla ben fragmanlarından izledimde çokta haklıydı karadeniz karadeniz kadını bende karadeniz kadınıyım herkese 3 puan ben duymadum ben bilmedum şirinlikle götürdünüz işi dedi bende hızımı alamadım buda sana kapak olsun diye bağırdım
    Saygılarımla... Arz Ederim
  • heyt be final böyle olur işte. bravo hasan abii
  • Hasan abiyi seviyoruz ve davasında destekliyoruz Saygılarımla... Arz Ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hasan abinin cok uzerine geldiler baska biri olsa hepsini kovardı
  • burdan show tv dekilerine sesleniyorum bu adama bi prgram lazimmm
  • bi dudağı yerde bir dudağı gökte funda'ya
    şanzıman denen geveze kadına
    lolipop allesandro'ya ağzının payını veren hasan'ı kutluyorum

verdiği puanlarla gerçekten hakedeni hep birinci yapıyor. iyi gözlemci
  • Hasan abimiz = 4 puan,düşmana verilmez.7 puan düşmana verilmez.Yazıklar olsun ! Paradan değil,insanlıktan utanıyorum,yaptığım hürmetlerden utanıyorum.Arzediyorum,doğru mudur ? doğrudur.
  • o gözlükler ne öyle ya kaynakçı gözlüğü gibi parlak Allah'ım sana geliyorum
  • hasan abi
  • helal olsun hasan abime
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.