Şimdi Ara

HASAN BAHAR KARAKTERİ (?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepkurt

Bu Hasan Bahar denen adamın grubundayım ben de. Hatta zamanında 1 alışverişim olmuştu.

Facebook grubunda yazılanların tamamını sürekli okuyorum. İlk günden beri bir sıkıntı olduğunu görüyorum.

Üstelik bu şahıs öğretmenmiş, gerçek adının zaten Hasan Bahar olmadığını herkes biliyor.

İşine gelmeyince hemen hakaret, hemen tehdite başlıyor. Konu sahibi de burada hatalı, açıkçası al birini vur ötekine durumu.

Grupta yaklaşık 1.400 TL'ye tek sim kayıtlı, Band20'si uçmuş, Note7 satıyorlar. Zaten piyasada garantili, faturalı, çift Simi de çalışan ve Band20 çalışan telefon(note7) max. 1800 TL.

Zamanında ben de gaza gelip, bu adamdan, yeni çıkmış bir modeli almıştım. 2 ay sonra ülkemizde resmi satışı başladığında fiyat aynıydı. 2 ay beklesem garantili, faturalı cihazım olacaktı.
    Pardon ama hatalı olduğum kısmı öğrenebilir miyim?

1-Önce ilk sayfayı oku, derdimin maddiyat olmadığını anla.
    2- Yine aynı gönderide adamın paranı iade edeceğim der demez engelleyip kaçtığını oku
    3-Gönderiyi paylaşmaktaki amacımın bu şahsiyetten alış veriş yaparken nasıl karakterde olduğunu anlatmak olduğumu oku

BUNLARIN HEPSİ İLK GÖNDERİDE, HERŞEY PARA DEĞİLDİR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mfangx M kullanıcısına yanıt
    Buraya yazıyorsan eleştiriye de açık olacaksın delikanlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfangx

Pardon ama hatalı olduğum kısmı öğrenebilir miyim?

1-Önce ilk sayfayı oku, derdimin maddiyat olmadığını anla.
    2- Yine aynı gönderide adamın paranı iade edeceğim der demez engelleyip kaçtığını oku
    3-Gönderiyi paylaşmaktaki amacımın bu şahsiyetten alış veriş yaparken nasıl karakterde olduğunu anlatmak olduğumu oku

BUNLARIN HEPSİ İLK GÖNDERİDE, HERŞEY PARA DEĞİLDİR.

Alıntıları Göster
    Ben konuyu ilk saniyesinden beri takip ediyorum, merak etmeyin hepsini okudum. Üstelik bu forumda değil, ilk başka forumda açmıştınız, orada okudum.

Gördüğünüz gibi taraf değilim, söz konusu kişiyi de sevmem. Ancak siz de sıfır hatalı değilsiniz. Zaten bu kişiden garantisiz, faturasız, kayıtsız, çakma imei ile telefon alarak hata yapmışsınız.

Kişinin adı bile sahte, havale yapıyorsun bambaşka bir isim (yukarıda yazmıştım, ben de bu kişiden telefon alarak hata yapanlardanım). Telefonu göndermese kimi nereye şikayet edeceksin.

Zaten aman aman bi iyi fiyat verdiği de yok. Kayıt parasını ekleseniz, çoğu zaman garantili, faturalı, resmi ithalattan pahalıya geliyor.

Kısacası kaşınıyoruz, böyle yasadışı işler yapanlara pirim veriyoruz.

• Satıcı size yardımcı olmaya çalışmış. Normal garantili telefon alsan bu kadar uğraşmazlar. Ben normal garantili telefonlarımda ne uğraştım ama hiçbirinde memnun kalmadım.

Kendisinden telefon satın aldım ve gayet açık ve net yazmıştı olan biteni bunu bilerek piyasadaki aynı telefonu 450-500tl uyguna aldık ki ben birilerinin saçma sapan yönetimi yüzünden gereksiz ÖTV ödememiş oldum. Şu devirde garanti telefon olsa ne olacak. ilk düşürmede ekranı kıracaksın garanti gidecek zaten. Oldu da bir problem yaşadın yedek parça da bulunuyor yine normal tr garantili ÖTV'li telefon almaktan iyi.

Neyse olay tamamen arada beceriksiz bir kardeşin olması ve telefonum bozuk diye darlamasından çıkmış belli.

Bir de şu telefona rom atma, güncelleme gibi gereksiz vakit kayıplarıyla insanlar niye uğraşıyor. Al kullan bir sorunu yoksa elleme telefonu. Sanırsın nasa'da çalışıyor uzaya mekik fırlatacaklar 1-2saniye hızlı işlem yapması lazım...

Totalde başka satıcılarla birlikte arkadaşlarıma 3 farklı telefon aldım ve arkadaşlarıma olan biteni anlattım. Bunun bilinci ile satın aldım/aldırdım. İnsanlar telefona ihtiyaç duyuyor ama en dandik telefon bile dünya para olunca düzgün telefonlara ancak böyle ulaşabiliyoruz.

Ben kendim faturalı mi8 aldım da ne oluyor. sadece bana hiçbir şekilde dönüşü olmayan çılgın bir ÖTV KDV ödedim... Şimdiki tecrübem olsa bu yöntemle alırdım 1000tl cebimde kalırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 18 Temmuz 2019; 14:6:49 >

• quote:

Bu Hasan Bahar denen adamın grubundayım ben de. Hatta zamanında 1 alışverişim olmuştu.

Facebook grubunda yazılanların tamamını sürekli okuyorum. İlk günden beri bir sıkıntı olduğunu görüyorum.

Üstelik bu şahıs öğretmenmiş, gerçek adının zaten Hasan Bahar olmadığını herkes biliyor.

İşine gelmeyince hemen hakaret, hemen tehdite başlıyor. Konu sahibi de burada hatalı, açıkçası al birini vur ötekine durumu.

Grupta yaklaşık 1.400 TL'ye tek sim kayıtlı, Band20'si uçmuş, Note7 satıyorlar. Zaten piyasada garantili, faturalı, çift Simi de çalışan ve Band20 çalışan telefon(note7) max. 1800 TL.

Zamanında ben de gaza gelip, bu adamdan, yeni çıkmış bir modeli almıştım. 2 ay sonra ülkemizde resmi satışı başladığında fiyat aynıydı. 2 ay beklesem garantili, faturalı cihazım olacaktı.
    Ya şimdi 200-300 lira gibi fark varsa tabi böylelerinden alınmaz. Aradaki farktan kar ettiğini sanıp dertsiz başına dert alıyorsun.
    Bende note 5 almıştım arada 400 lira fark vardı. Telefonu kullanıp sattım şimdi kapansa sattığım eleman gelip bana çemkirecek. Ucuza da almamıştım keşke a2 lite alsaydım 1200 lira civarına garantilisini satıyorlardı.
    Anca mi8se gibi garantilisi 2800 lira olan telefonu 1500'e alırsan yapacağın işe değer. Ciddi bir fark olacak ki garantisiz telefona evet diyebilesin.

• Başka nereye konu açacaksın çok merak ediyorum. Adam sana demiş ki kargo ile yolla halledelim kargo yapmamışsin. Uzaktan bağlantı istemişsin onuda becerememişsiniz. Cihazı yolla parasını vereyim demiş onuda yapmamışsın. Ne istiyorsun peki sen? Yargıya taşıyacam demişsin kaçak telefon almışsın adamdan imei atmasını istiyorsun yaptığının suç olduğunun farkında mısın? Hasanı buradaki çoğu kişi de tanır ilk burada satış yaptı sorun yaşamadık

• 2015 yılından beri Hasan Bahardan telefon alıyorum. Pek Tanımam ama En son 3 Tane redmi note 6 Pro aldım. Ve adamı öneriyorum. Şimdiye kadar kargo parası sıkıntısı çıktı ,normalde Kargoyu ödemesi gerekiyordu ancak kargo şirketi benden 13.5 Tl ücret talep etti. Hasan bahara söyledim kargoyu ücretsizdi diye o karışmıştır olur öyle şeyler dedi. IBANi Ver dedi hemen parayı gönderdi. Yanlış telefon geldi durumu söyledik hemen telefonu gönderin iade edelim dedi. Demek istediğim bir sürü sıkıntı çıkıyor çünkü adam sadece size telefon satmıyor. Bir sürü kişiye satıyor. Karışıklıklar çıkıyor olabilir ama hallediyor. Halletmeye çalışıyor. Ben 4-5 yıldır baya Memnunum ve bize bu Telefonları daha Ucuz fiyata getirdiği için Teşekkür ederim. Yoksa EVOFONE gibi şirketlere kalacaktık.

• Dostum sen hasan bahar'ı çözümsüz bırakıyorsun..

Uzaktan alışveriş yapmışsın, sorunu çözmek için adama kargola halletsin geri göndersin, üç dört gün telefonsuz idare et artık ne bu ya?

okurken ben darlandım, birader de fabrika reseti atmasaymış!

Adam yolla telefonları parasını vereyim diyor onu da reddediyorsun!

ben de telefon aldım burada birinden, orasını burasını kurcalamadım üstüne 2 yılı geçti hiç sorun yaşamadım..

para verdik diye sürekli bir emrivaki çekmişsin nedir bu böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Temmuz 2019; 1:59:2 >
  • Valla konuyu tesadüfen gördüm ve ilgiyle okudum. Satıcının yeterince çözüm sunmaya çalıştığını düşünüyorum. Ben olsaydım ya biraz sabreder beklerdim. Ya da para iadesini kabul ederdim. Tartışma gereksiz olmuş.

• Hocam kusura bakmayın ama satıcıyla konuşurken fazla söylenmişsiniz ve sizin de üslubunuz hiç normal değil. Biliyorum sinirlenmişsiniz ve belli bir mağduriyetiniz var ama öfkeyle yapılan hiçbir hareket çözüme götürmez. Biraz nezaket gerekli ve bunu iki taraf için de söylüyorum. Satıcı ile tekrar konuşup olayı tatlıya bağlayın bence. İki tarafın da canının sıkılmasına gerek yok. Hepimiz aynı toprağın insanlarıyız inanın biraz tanısanız ne çok ortak fikirleriniz vardır kim bilir..

• adam para iadesi yapalım mı demiş ? (yanlış mı okudum acaba)
    yahu bunu normal firmalar bile yapmıyor ,garantiden bakalım diyor ve sonrasında kullanıcı hatası deyip iade ediyor
    hatta telefon serviste başka yerleri bozulup iade edildiğini dahi çok gördük

ben olsam hayatta face.den bir iğne bile almaya kalkmam ama satıcının böyle birisi çıkmasına şaştım doğrusu :)

büyük firmaların dahi vermediği imkanları vermiş daha ne yapsın ?
    parada gözümüz yok deyip durma ,madem yok o zaman at o telefonu başka yerden yenisini al (bu devirde kimin parada gözü yok ,hiç inanmadım)

kötüleyim derken çok sayıda müşteri bulursa şaşmam ,eğer gerçekten bu kadar ilgili biriyse ,hele ki kullanılmış telefona para iadesi yapayım diyorsa helal olsun ,bu devirde pek bulunmuyor böyleleri
  • Konu sahibi haksız bence tartışmaya kapalı bir durum. İk tarafın da kanıtları, konuşmaları ortada. Gereği düşünüldü davacının...

İyi gaza geldim ha tarafsız gözle okuyunca.

• Arkadaş bu satıcının sana sunduğu teklifi kurumsal firmalar sunmuyor. Adam telefonu yolla iban ver demiş sen hala gereksiz atar yapıyorsun. Üstelik bir de konuyu taşımadığın, herkesin başını şişirmediğin platform kalmamış. Yurtdışındayım bir gün Tr'ye gelirsem Hasan Bahar'dan telefon alacağım. Adam telefonda sorun çıkarsa gönder gelsin diyen harbi satıcıymış. Sayende güzel reklamı oldu.
  • Hasan bahar i sadece face gruplarından biliyorim hiç alisverisimde olmadi ama bu konu da kendisi haklı adam paranla beni mi satin aldın da istediğin gibi davranıyorsun kısaca diyor begenmiyorsan paranı al geri diyor yazılımcı yönlendiriyor burun kiviriyorsun bu adam büyük firmalar gibi yüzlerce elemanı olup anında kargo anında müdahale yapabilen birisi değil ama yardımcı olmaya çalışıyor geri ceviriyorsun

• KİM HAKLI KİM HAKSIZ BİLİNMEZ AMA HASAN BAHAR İYİ REKLAM YAPTIN

ÇOK CİDDİYİM SENİ TANIMIYORDUM AMA BU ŞEKİLDE BİR REKLAMLA KENDİNİ TANITTIN.
  • omeric kullanıcısına yanıt
    Tamam abi
  • quote:

Ben konuyu ilk saniyesinden beri takip ediyorum, merak etmeyin hepsini okudum. Üstelik bu forumda değil, ilk başka forumda açmıştınız, orada okudum.

Gördüğünüz gibi taraf değilim, söz konusu kişiyi de sevmem. Ancak siz de sıfır hatalı değilsiniz. Zaten bu kişiden garantisiz, faturasız, kayıtsız, çakma imei ile telefon alarak hata yapmışsınız.

Kişinin adı bile sahte, havale yapıyorsun bambaşka bir isim (yukarıda yazmıştım, ben de bu kişiden telefon alarak hata yapanlardanım). Telefonu göndermese kimi nereye şikayet edeceksin.

Zaten aman aman bi iyi fiyat verdiği de yok. Kayıt parasını ekleseniz, çoğu zaman garantili, faturalı, resmi ithalattan pahalıya geliyor.

Kısacası kaşınıyoruz, böyle yasadışı işler yapanlara pirim veriyoruz.

Alıntıları Göster
    Şimdi oldu, bu söylediklerinize tamamiyle katılıyorum. Şahsın iletişim kurduğu kanalları hangi İP adresinden kullanığı, adresin günlük nerelerden sinyal verdiği vs gibi bilgilerle şahsa kolaylıkla ulaşılabileceği bilgisini edindik. Zaten EFT yapılan ismi ister istemez davaya dahil olacak.

• mfangx M kullanıcısına yanıt
    La oğlum nasıl bir eziklikle büyüdün ki işin gücün goy goy, hiç mi mahmemeye işimiz düşmedi sanki sabılak sabılak yazıp durma, 15 yaşında ergen gibisin aynı. Tam engellemelikmişsin, haketmişsin, saplantılı bir sapıksın, yanıldığım nadir olmuştur zaten. Yanıltmadığın için teşekkür ederim

• Adam sadece sana satmıyor ki sende üç cihaz aldım diye adamı rehin almışsın. Sabretmen gerekiyordu. İnsanların ekmeği ile oynamak doğru değil.
    Telefon satan arkadaş ta ilgi alaka konusunda hassasiyet gösterebilirsiniz. Ticaret sabır ister.

Sonuç kırıcı olmadan işi haledebilmek doğru olacaktır.

• Ekşi sözlükteki rezalet başlıkları gibi olmuş. Burası Danimarka değil, saçmalamayın. Üst düzey ilgi alaka istiyorsanız gidin mağazalardan alışveriş yapın. Gerçi orada ver telefonu al paranı diyecek birini bulamazsınız. Bir sorun çıkması halinde 30 gün telefon serviste kalır.

Gereksiz abartılmış bir olay. Adam ana bacı küfür etmemiş sonuçta. Her girdiğim Xiaomi sitesinde ağlamanızı görmekten bıktım. Rezalet puanım 2.5/10.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.