Şimdi Ara

HASAN BAHAR KARAKTERİ (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Piyasada çoğunun da tanıyacağı bu sözüm ona esnaftan Mi9 SE cihaz satın almış bulunduk. Cihaz menüden fabrika ayarlarına dönünce IMEI silinmiş ve sorunlar başladı. Bu şahsiyete mesaj attık durumu bildirdik ve başladı ertelemeye yazılımcıya söyledim, yazılımcı dönecek, yazılımcı cevap vermiyor, yarın döneceğim bir gün döneceğim gibi sözlerle sürekli ertelendik ve en son neden bu kadar ertelendiğimizi dile getirince sözde esnaf (özde öğretmenmiş bu arada onu da araştırıp ortaya çıkardık) atarlanmaya iade vs demeye başladı, yine gayet kibar bir üslupla cihazı pazartesi kargoya verelim elinize ulaştıktan sonra para iadesini yaparsınız der demez engeli basıp kaçma karakter(sizlik)ini gösterdi. Lakin bu vatandaş hakkında her türlü hukukî işlem yarın itibariyle sonu ve sonucu ne olursa olsun başlatılıp sonuna kadar devam edilecek. Tavsiyem cihaz almadan önce bu zihniyete sahip satıcılardan uzak durun. Bu adamdan(?) cihaz almayı düşünenler için bir örnek olaydır.
    Konuşmalarını eksiksiz ekran görüntüleri aşağıdadır. Vicdan da, karar da sizin...

-----LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ----
    Paylaşmış olduğumuz bu gönderide anlatmak istedğimiz durumda maddiyatla kesinlikle alakası yoktur! Bir telefon değil, on telefon gitsin mesele değil umrumda da değil çünkü asıl mesele insanlık. Mesele adama adam gibi davranma özverisi gösterebilmek, canın istedikçe hakaret etmek değil, insanı engellemek değil. Bu adamlığa yakışan bir şey değil. *****Benim derdim de onun bu karakterini insanlarla paylaşıp bilgi sahibi etmekti bu amaçla paylaştım her yerde mevzuyu. Yani onu dolandırıcı ya da sahtekar göstermek için değil bu gayet açık. Sadece ondan alışveriş yapacak olanların gerek satış gerekse satış sonrası problem esnasında hangi karakterde biriyle karşılaşacaklarını bilmesi hangi üsluba muhatap olacaklarını bilmeleri hususunda bir bilgilendirme yazısıydı. Ki hatta bu sebeptendir ki başlığı "Hasan Bahar Karakteri" idi.****** Peki Hasan Bahar ne yaptı? Tüm mecralarda bu karakterini hakaretleri ve saygısızlıklarla fazlasıyla ortaya koymaya devam etti. Kendi bilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfangx -- 17 Temmuz 2019; 10:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisiz telefon alıyorsan bazı durumlara kendini hazırlaman lazım , Hasan bahardan bende ucuz oldugu için telefon aldım , alacak olan kişilerede öneriyorum hatta kendisini tanımam etmem.

Ama adam sana telefonu yolla çözelim demiş , cihazı gönder iade yapalım paranı ödeyeyim demiş , özetle bayagı bir çözüm yolu sunmuş , bunu garanti firması yapmaz.

Bunlara rağmen böyle karalama yapman doğru degıl , sana cihazı satıp senle daha ilgilenmemezlik yapmamış.

Bu arada kendisinden aldıgım cihazda bir adet 10 liralık çeviri yollamaması ve 30 lira kargo ücreti ödettirmesi konusunda benımde hosuma gitmeyen şeyler oldu ama bu konuda bu karalamalayı da hak etmemiş.
    quote:

Orijinalden alıntı: X_Seller

Seni kendi kendine depinmeye terk ediyorum

Alıntıları Göster
    Bende seni hâlâ milletin önünde dahi utanmadan devam eden ahlaksız üslubunla başbaşa bırakıyorum. Hakim karşısında hakaretten başbaşa, diğer mevzular için de kendi başına hesap vereceksin. Saygısız insan.
    Dostum sen hasan bahar'ı çözümsüz bırakıyorsun..

Uzaktan alışveriş yapmışsın, sorunu çözmek için adama kargola halletsin geri göndersin, üç dört gün telefonsuz idare et artık ne bu ya?

okurken ben darlandım, birader de fabrika reseti atmasaymış!

Adam yolla telefonları parasını vereyim diyor onu da reddediyorsun!

ben de telefon aldım burada birinden, orasını burasını kurcalamadım üstüne 2 yılı geçti hiç sorun yaşamadım..

para verdik diye sürekli bir emrivaki çekmişsin nedir bu böyle?
  • Hocam nerden buluyorsunuz Allah aşkına bu insanları? Paranıza yazık, zamanınıza yazık, sinirinize yazık. Ucuz olsun diye daha pahalıya gelmiş. Geçmiş olsun umarım çözülür sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Hocam nerden buluyorsunuz Allah aşkına bu insanları? Paranıza yazık, zamanınıza yazık, sinirinize yazık. Ucuz olsun diye daha pahalıya gelmiş. Geçmiş olsun umarım çözülür sorun.
    Facebook üzerinden yüklü miktarlarda cihaz satıyor, ister istemez güveniyor insan.

• Sonuç olarak telefonu siz yolladınız ve para iadesi yapmadı mı doğru mu anladım?
    Facebook grubunda çok popüler bu adam bende gördüm sürekli satış yapıyor ve referansları baya var. Zaten bir bu adam, bir de Emre Albayrak var.
    Birkaç kez almaya yeltendim böyle satıcılardan, sonradan dedim ki nolur nolmaz biraz daha verip garantili alayım.
    Çok geçmiş olsun hocam, ileride konuyu mutlaka editleyin gelişme olduğunda.
  • Bunun satış yaptığı gruba yaz etkili olur.
  • Nasıl bir karaktersizmişsin her yerde linç yediğin yetmedi,

ÉVLAT OLSAN ELDIVENLE SEVILMEZSIN

o kadar

m.facebook.com
    Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol
    https://m.facebook.com/groups/923415997679558?view=permalink&id=2496176830403459

Linki açamayanlar ónce gruba üye olmalı

https://www.facebook.com/groups/X.Seller.Cin.Pazari/

• Cevap1
    Bu arkadaş 3 tel aldı, 2 adet mi9se 1 adet mi8se, mi9se lerden birinin iğnesi çıkmamış
    içinden kargo bize ait olmak üzere değişim yapıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap2
    İkinci mi9se yi kardeşine almış, eu rom yüklü yollanıyor sıfırlayınca imei gitmeyen versiyon. Nasıl yaptıysa imei yi sıfırlamış kardeşi, 10 temmuzda bana ulaştı ve yazılımcı arkadaşımıza yönlendirildi

• Cevap3
    Yazılımcı ulaşmış uzaktan erişim için, ancak kardeşi teamviever ve birkaç basit işlemi yapmakta yetersizmiş kendi diyor ben değil,

• Cevap4
    Kardeşinden 2 gün sonra kendisi yazdı bana trl olmadı yazılımcı yapamadı diye

• Cevap5
    Ben kendim yazılımcıya ulaştıktan sonra bana çok yoğun olduğunu söyledi, bende müşteriye kargo yaparsa hafta içi hallolacağını ve geri yollanacağını yani daha çabuk hallolacağını belirttim

• Cevap6
    Uzaktan erişimde kendilerine düşen görevi yerine getiremeyen kişi yine uzaktan olmazmı diye sordu

• Cevap7
    Bu talep üzerine vakti geniş olan yazılımcı arkadaşımız varmı bakmaya başlayıverdim ve birkaç arkadaşa yazdım

• Cevap8
    İlanlarımda okumadan sipariş vermeyiniz yazan bir yer var, aciliyeti olan arkadaşlar için bir uyarı, yerel marketten alınız yazıyor orada, biz imkanlarımız çerçevesinde yardımcı oluyoruz, sıra size gelince yardımcı oluyoruz

• Cevap9

Uzaktan erişimi yapamamışsın 2 gün geçmiş, tatil bitince salı günü bize kargola aynı hafta içi geri alırsın diye Türkçe olarak bildirimde bulunduğumuz kişi bize çemkirdi.
    Akşam olmuş, yine tetikte olan ve sadece kendi işinin yapılmasını bekleyen bencil arkadaşımız dedi ki, "3 tel aldık perişan olduk"

Bende bunun üzerine dedimki, kullanmış oldukların dahil hepsini geri yolların geri ödeme olacak

Türkçesi olan anlamıştır artık, bu kişi ile çalışmak istemiyorum, nasılki müşterinin satıcı seçme hakkı varsa bende müşteri seçiyorum, beni bilen bilir, müşteri kaybederim, para kaybederim ama baş ağrısı olacak müşteri ile çalışmam

• Cevap10

Hiç ağzımı bozduğum yok bakın, sadece ilişiğimi kesmek istiyoryum

• Cevap11

Hala yollamasını bekliyorum, bu takıntılı insan benden uzak allaha yakın olsun, beni oraya buraya şikayet edecekmiş, suç unsuru varsa et hocam, ürünleri geri yollamanız bekleniyor hala, evet istenmiyorsunuz, iyi müşteri değilsiniz, sevmiyorum sizi, ben sizi yarı yolda bırakmadım, kimleri yarı yolda bırakıyorum söyleyeyim sadece şu açmış olduğun başlıkta da görüldüğü gibi kötüleri

• Cevap12

Daha önceki geri ödeme, arkadaşım haram yemedik, haram sadece para yemekle olmuyor bilesin, hak yemekle de oluyor

• Cevap13

miuiturkiye hem forumu hem fb grubunda da aynı başlığı açtı

bu kişiden madem iade alacaksín niye engelliyorsyn diye takílanlar olmuştu, sizlerde takılmadan yanıtı yazayım, bu adam sadece kendisiyle ilgilenilmesini bekleyen hep benci ve sabırsız biri, benim ise onun nazına ayıracak ne vaktim ne de sabrım var (kız bile olsan aynı tepkiyi alırdın benden)

kendisine hem iâde adresi verildi hemde ilgili arkadaşımızın whatsapp iletişim numarası

• Cecap14
    Sizce bu kişi daha önce iadesini gerçekleştirip parasını aldığı adres ve adresini kullandığımız arkadaşlarımızın whatsapp hattını ne için kullandı dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Seller -- 17 Temmuz 2019; 6:14:47 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.