< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfangx -- 17 Temmuz 2019; 10:57:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfangx -- 17 Temmuz 2019; 10:57:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garantisiz telefon alıyorsan bazı durumlara kendini hazırlaman lazım , Hasan bahardan bende ucuz oldugu için telefon aldım , alacak olan kişilerede öneriyorum hatta kendisini tanımam etmem.
Ama adam sana telefonu yolla çözelim demiş , cihazı gönder iade yapalım paranı ödeyeyim demiş , özetle bayagı bir çözüm yolu sunmuş , bunu garanti firması yapmaz. Bunlara rağmen böyle karalama yapman doğru degıl , sana cihazı satıp senle daha ilgilenmemezlik yapmamış. Bu arada kendisinden aldıgım cihazda bir adet 10 liralık çeviri yollamaması ve 30 lira kargo ücreti ödettirmesi konusunda benımde hosuma gitmeyen şeyler oldu ama bu konuda bu karalamalayı da hak etmemiş. |
Hocam nerden buluyorsunuz Allah aşkına bu insanları? Paranıza yazık, zamanınıza yazık, sinirinize yazık. Ucuz olsun diye daha pahalıya gelmiş. Geçmiş olsun umarım çözülür sorun.
|
Belli ki sende aynı kervanın yoldaşlarındansın. Aynı saygısız üslup, aynı karakter. Kim sizin için insanlara karşı bu saygısızlık hakkını veriyor?
|
|
Dostum sen hasan bahar'ı çözümsüz bırakıyorsun..
Uzaktan alışveriş yapmışsın, sorunu çözmek için adama kargola halletsin geri göndersin, üç dört gün telefonsuz idare et artık ne bu ya? okurken ben darlandım, birader de fabrika reseti atmasaymış! Adam yolla telefonları parasını vereyim diyor onu da reddediyorsun! ben de telefon aldım burada birinden, orasını burasını kurcalamadım üstüne 2 yılı geçti hiç sorun yaşamadım.. para verdik diye sürekli bir emrivaki çekmişsin nedir bu böyle? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|