Şimdi Ara

Hasan Sabbah sizce iyi mi yoksa kötü mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Hasan Sabbah sizce nasıl tam olarak bilgim yok o yüzden iyi veya kötü yorum yapamıyorum ama internette biraz araştırma yaptım tarihte ki ilk torbacı diyen falan olmuş sizce nasıl

• Yok mu hiç yorum yapıcak olan
  • Aslında liselilik yapıp sana Hiphop Okulu demek için gelmiştim ama anlatayım hadi.Hasan Sabbah iyi bir adamdır,davranışlarıyla olsun.Kullandıklarıyla olsun.
  • Semerkand romanına göre bence iyi biri geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: PixeLøgy

Aslında liselilik yapıp sana Hiphop Okulu demek için gelmiştim ama anlatayım hadi.Hasan Sabbah iyi bir adamdır,davranışlarıyla olsun.Kullandıklarıyla olsun.

Tarihteki ilk terörist falan diyen var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raekwon

Aslında liselilik yapıp sana Hiphop Okulu demek için gelmiştim ama anlatayım hadi.Hasan Sabbah iyi bir adamdır,davranışlarıyla olsun.Kullandıklarıyla olsun.
    iyi veya kötü olduğuna karar vermek için bir taraf seçmeliyiz hasan sabbahtan isek adam çok zeki biri, amacı için her yolu denemiş ama selçuklulardan isek adam harbi kötü biri.

özet geçersek, eğittiği insanları uyuşturucuya alıştırır, sahte cennet yaratıp vaad eder, sonra onları kendi amaçları uğruna kulanır, sonuçta eğittiği adamlar ölür. tüm süikastlerde eğittiği adamlar ölümü göze alarak süikast yaptıkları için baya bir iş yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RolloPS -- 27 Ocak 2013; 23:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolloPS

iyi veya kötü olduğuna karar vermek için bir taraf seçmeliyiz hasan sabbahtan isek adam çok zeki biri, amacı için her yolu denemiş ama selçuklulardan isek adam harbi kötü biri.

özet geçersek, eğittiği insanları uyuşturucuya alıştırır, sahte cennet yaratıp vaad eder, sonra onları kendi amaçları uğruna kulanır, sonuçta eğittiği adamlar ölür. tüm süikastlerde eğittiği adamlar ölümü göze alarak süikast yaptıkları için baya bir iş yapmıştır.

Alıntıları Göster
    Adam tarihe damgasını vurmuş isimlerden ama adamlarını uyuşturucu ile hipnoz edip suikast yaptırdığına dair kesinlik belirten belgeler falan yokmuş öyle yazıyodu bi internet sitesinde

• Bebe nizamülmükl ü öldürdü tarihin ilk teröristi artı adamlarına uyuşturucu ve kadın vererek onlara sahte cenneti yaşatıyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Semerkand romanına göre bence iyi biri geldi bana

Hasan Sabbahı tarafsız şekilde anlatan tavsiye edebilceğin kitap var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErlikHan23

Bebe nizamülmükl ü öldürdü tarihin ilk teröristi artı adamlarına uyuşturucu ve kadın vererek onlara sahte cenneti yaşatıyomuş
    Alamut kalesini okumuş biri olarak, iyi ya da kötü diyemem çok göreceli bir kavram ama zekasından şüphem yok. Azim ve zeka... Kitap da tam bir başucu kitabı arkadaşlar, kesinlikle tavsiye ederim herkese!
  • yaptigi isler kotudur ancak bu isleri ustalikla halletmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakashiMamooo

quote:

Dediğim kitap aslında

Omer hayyam in hayatından gidiyor

İste nizamulmulk omer hayyam Hasan sabbah bunlar arkadas gibi konuşuyorlar falan ama nizam . Bir hainlik yaparak Hasan sabbah in yapması gereken defterlerden sayfa falan çalıyor boyle düşman oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Alamut kalesini okumuş biri olarak, iyi ya da kötü diyemem çok göreceli bir kavram ama zekasından şüphem yok. Azim ve zeka... Kitap da tam bir başucu kitabı arkadaşlar, kesinlikle tavsiye ederim herkese!

Alıntıları Göster
    uyuşturucu batağında adi herifin teki
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adamlarının ölümüne kendisine bağlı olması uyuşturudan dolayı mı acaba
  • quote:

quote:

quote:

Dediğim kitap aslında

Omer hayyam in hayatından gidiyor

İste nizamulmulk omer hayyam Hasan sabbah bunlar arkadas gibi konuşuyorlar falan ama nizam . Bir hainlik yaparak Hasan sabbah in yapması gereken defterlerden sayfa falan çalıyor boyle düşman oluyorlar

Gerçekten merak ettiğim bi kişilik acayip zeki adam en kısa zamanda alıp okumayı düşünüyorum

• quote:

Bunu yazmak için gelmiştim.9.sınıfta Edebiyat hocamız bana ödev vermişti.Oku diye.Ben pek sallamadım.Sonra alıyımda gönlü olsun diye aldım.Sonra dedim 1-2 sayfa okuyum bakayım ne saçmalamışlar.

Kitabı elimden bırakamadım.O kadar sürükleyici.Herkese tavsiye ederim.

Hasan Sabbah'ta benim tarihte okuduğum kadarıyla en zeki insanlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

yaptigi isler kotudur ancak bu isleri ustalikla halletmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Haşhaşiler Pers Prensi Zamanın Kumlarında da vardı Haşhaşiler Hasan Sabbahın örgütünün adı değil mi bu
  • quote:

Adamlarının ölümüne kendisine bağlı olması uyuşturudan dolayı mı acaba

Tam olarak değil.Uyuşturucu ve dinsel motifler kullanarak adamlarının zihinlerini yıkamasından dolayı öyle zaten uyuşturucunun amacı adamların zihinsel dengesini bozmak ve daha fazla bağımlı olmaları için kullandığını okumuştum

Bence adamın ne yaptığını o zamanda aynı şartlarda olmadan iyi-kötü diye sınıflandıramam fakat adam cidden iyi bir plan yapmış hakkını vermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Thomson

quote:

Bunu yazmak için gelmiştim.9.sınıfta Edebiyat hocamız bana ödev vermişti.Oku diye.Ben pek sallamadım.Sonra alıyımda gönlü olsun diye aldım.Sonra dedim 1-2 sayfa okuyum bakayım ne saçmalamışlar.

Kitabı elimden bırakamadım.O kadar sürükleyici.Herkese tavsiye ederim.

Hasan Sabbah'ta benim tarihte okuduğum kadarıyla en zeki insanlardan biri.

Kesinlikle. Kitap okuma alışkanlığına sahip olmayan bir insan olarak 3 günde bitirdim ve zorunlu uyumak zorunda kalıyordum artık uykuya karşı koyabilsem hiç uyumadan bitirirdim sanırım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.