Şimdi Ara

***********Hasan Şaş ağladı.**********

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hasan Şaş F.Bahçe maçlarında kendisine atılan yabancı maddelerle ilgili "Başım kel, acıyor. Lütfen bana atmasınlar" diyen Şaş asistleriyle 9 puan kazandırdı. Ligin isabetli orta ve toplam orta sayısı en yüksek ismi olan Şaş, takımının hücumdaki en önemli silahı. Bu arada Hasan Şaş, 25 Şubat'ta oynanan Vestel Manisa maçında kendisine küfür eden G.Saraylı taraftarlarla kavga etmiş, "Futbolu bırakacağım" diyerek soyunma odasında da hüngür hüngür ağlamış.

• Hocam ağlayabilir, her ne kadar erkekler ağlamaz denilse de bence normal bir olay.

Yanlız bu topik damdan düşer gibi olmuş biraz.

Şimdi neyi tartşacağız bu topikte ?
  • Ağlayabilir ben ağlayamaz demedim. sadece hasan şaşın durumuna biraz üzüldüm. Sizinle paylaşmak istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***RoNaL***

Ağlayabilir ben ağlayamaz demedim. sadece hasan şaşın durumuna biraz üzüldüm. Sizinle paylaşmak istedim.

Hasan Şaş'a küfür edilmesine bende üzülmüştüm.

Adam ne yapsa yaramadı GS taraftarına.

Bir zamanlarki Selçuk'un durumuna düştü. Onunda ayağına top değdimi protestolar başlıyordu.
  • ağlayabilir sonuçta insan ve bi kaç densizin yüzünden üzüldü tabi.
  • evet üstelik bu senede çok formda neden böyle bişey yaptılar anlamış değilim. gerçi sonra özür dilediler ama yinede yapmasalar daha iyidi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan hasan
  •  ***********Hasan Şaş ağladı.**********
  • hasanın ölüsü bile galatasarayda kraldır
  • hasan şaş saat 19.00dan itibaren kadıköy dolaylarında olacak ama o mu ağlıcak 50000 kişimi ağlıcak görecez...
  • ''Hasan Şaş aaladı beee'' gibi olmuş başlık
  • hasan şaşa geldiğinden beri bir türlü ısınamadım maç içindeki hareketleri takıma olumsuz etki ediyor bence
    mesela son oynanan maçta ceza sınırında olmasına rağmen hakemin üstüne yürüdü Allahtan kral araya girdi
    oynadınmı iyi oynuyor ama nedense hep sözleşmesi biteceği zamanlarda oynuyor
    dünya kupasından sonra bu sene başında ve şimdilerde iyi oynamaya başladı onun dışında yok
    bu sene giderse hiç üzülmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.