Şimdi Ara

Hasar geçmişi böyle olan araç sizce alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2013 model Clio Sport tourer bakıyordum. Sadece 5400tllik hasar kaydı olan bir araç buldum. Ön kaput değişmiş gözüküyor. 5666dan sorguladığımda aşağıdaki bulgular çıkıyor. Fiyat 65bin. Sizce fiyata göre nasıl. Alınır mı. Binilir mi. Yıllar sonra satsam satabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman2016 -- 22 Ocak 2020; 17:2:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat olarak emin değilim ama dışarda kaput degismesindense tramere gözüküp almak.her zaman daha mantıklıdır hocam

Motor travers değişmesi dusundurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 22 Ocak 2020; 16:53:51 >
  • Travers değişmesi ne gibi sıkıntısı olabilir hocam

• Parçalar değişmiş kardeşim ne sıkıntısı olacak birebir aynı parçadan takılmış olarak gözüküyor. Parasıda sw kasa için uygun satmak istesen her daim alıcı bulursun sadece kasadan ötürü sabit bir alıcı kitlesi var. Temizse alır gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) acaba benim almak üzere olduğum arabamı diye 2 kere baktım.

Hemen hemen aynı hasarda megane 3 gt aldım. (kapora gitti cuma bi aksilik olmazsa)

Servis ustamla konuştuk ettik ve çok rahat bir şekilde al dedi.

Travers konusu benimde aklıma takılmıştı. Hiç önemsemedi "ön tapdondan alınan ilk darbede gider denge şase vs ile alakalı sıkıntı olmaz " dedi.

Aldığım adam 3 adet kaza yapmış. (en kötüsü sizin mesaj daki gibi ve şase vs işlem yok. resimler var adam kamyon kasasının altına sokmuş kaputu) ancak tüm parçalar orjinal bir şekilde serviste değişmiş.

kendi adıma çok güvenerek ve keyifle aldım .
    Bence sıkıntı olmaz..
  • Benzer değişenlere sebep olan kaza yaptık, 2 far, sağ çamurluk, kaput, tampon, iki far değişti. Traversten emin değilim, sanırım ön tampon demiri gibi bir parça da değişmişti bundan da emin değilim, radyatörde herhangi bir hasar mevcut değildi. 3 senedir bu konuyla alakalı en ufak problem olmadan kullanıyoruz. Kayıtsız araba yerine mis gibi orijinaliyle değişmiş araç alınır, keyifle binilir. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.