Şimdi Ara

hasar kaydı&pert kaydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunlar nedir yani valla ilanlarda baktım hasar kaydı sebebiyle bu fiyata deniliyor nedir bu olay bn farklı olduğunu düşünüyodum ama aynı mı??

• hasar sonucu tamiratı bedeli araç değerinin %70i kadarını geçerse pert olur tabi konya sanayisinde tekrar tamiri yapılıp piyasaya sürülür o ayrı
    hasar kaydı ise %70den daha az olan tamirat lara denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

hasar sonucu tamiratı bedeli araç değerinin %70i kadarını geçerse pert olur tabi konya sanayisinde tekrar tamiri yapılıp piyasaya sürülür o ayrı

anladım hocamda şimdiki moda pert kaydına hasar kaydı demeleri insanı ikileme düşürüyorlar
  • %50 hatta bir miktar altında bile olsa perte çıkabiliyor araçlar sigorta şirketi ve araç sahibinin istekleri doğrultusunda.

Hasar kaydı yüzünden düşük demek büyük bir kazası var ondan ucuz demektir. 40 bin tl lik bir araçta 15-20 bin tl arası bir hasar olması bir örnek olabilir. Kaldıki zaten diğer ilanlar 40 bin tl iken o araç 36 bin tl ise bir b.kluk olduğunu anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 21 Şubat 2013; 20:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

%50 hatta bir miktar altında bile olsa perte çıkabiliyor araçlar sigorta şirketi ve araç sahibinin istekleri doğrultusunda.

Hasar kaydı yüzünden düşük demek büyük bir kazası var ondan ucuz demektir. 40 bin tl lik bir araçta 15-20 bin tl arası bir hasar olması bir örnek olabilir. Kaldıki zaten diğer ilanlar 40 bin tl iken o araç 36 bin tl ise bir b.kluk olduğunu anlayabilirsiniz.

valla araba almak yeminlen dert oldu m.l gibi sattık güzelim arabayı nedir bnde ki bu çile anlamadım neyse bakıcaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

hasar sonucu tamiratı bedeli araç değerinin %70i kadarını geçerse pert olur tabi konya sanayisinde tekrar tamiri yapılıp piyasaya sürülür o ayrı

anladım hocamda şimdiki moda pert kaydına hasar kaydı demeleri insanı ikileme düşürüyorlar

Yanlız şu var kayıtlı araba ikinci el satışı esnasında sıkıntı olur en azından alıcı bu bahane ile fiyat kırmak için nazlanacaktır bunu göz önüne alarak alıınızı yapın ki elden çıkartırken başnız ağrımasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Yanlız şu var kayıtlı araba ikinci el satışı esnasında sıkıntı olur en azından alıcı bu bahane ile fiyat kırmak için nazlanacaktır bunu göz önüne alarak alıınızı yapın ki elden çıkartırken başnız ağrımasın

bnm bildiğim hasar hani kapı boyanır kasko parasıdır tampon boyanmıştır o dur ama baktım ki hasar kaydı şekil ve anlam değiştirmiştir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde şu var pert olmuş arabayı hiç kayıt tutturmadan yüzeysel boyalı diye satanlarda var. İllaki ekspertize sokacaksın aracı. Bu şekilde ağlayan arkadaşları çok gördük.
  • eğer galerici çizik dahi yok diyorsa boya,boya var diyorsa hasar,hasar var diyorsa büyük ihtimal perttir..
  • Bende dun bunun uzerıne bır konu acmıstım.2008 ford fıesta comfort 50000 de.araba komple boyalı agır hasar kaydı var.ekspertıze soktum hatta 2 ayrı fırmaya gıttım ıkısıde aynı seylerı soyledı.araba komple boyalı tek degısen on kaput kı kaputun degısmesını gerektıren kaza dan kalanları yaptırmamıslar kaza bellı.soldan ufak bır kazası var.kardesım tamam da agır hasarlı gozukuyor araba agır kazası yok dedıler.sıgortaya gıttım bu hasar nedır dıye tam olarak bılmemek le bırlıkte arabada pert kaydı gozukmuyor.ınanmadım baska sıgortaya gıttım pert yok hasar var.kafayı kırcam ekspertız kasa da degısen ve boya dısında gerı kalan herseye 10 numara demez mı 2 sıde allah allah.agır kazası olsaydı daha farklı seylerle karsılasırız dıyorlar.arabanın kasanın dısında soylenenenler 10 numara motormus falanmıs fılanmıs.ee ford servısıne goturdum km gercek.satıcı 18 bın ıstıyor.alsammı almasammı cok kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.