Şimdi Ara

Kaza Kusur Oranı Ne Çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 20 yıldır araba kullanıyorum, ilk defa kazaya karıştım. Karşı tarafın belgeleri tam ve iki taraf da iyi niyetli olduğundan, sigortacımdan da yardım alarak tutanak tuttuk.

Fotoğraftaki krokiyi ben çizdim. Ben A aracıyım. Caddeyi geçtikten 100 metre sonra sağ taraftan T şeklinde ilerlediğim sokağa bağlanan sokaktan gelen B aracını sağ taraftaki park eden araçlardan görmedim. Sağdaki Kıvrım Sk. rampa olduğundan araç aşağıdaydı muhtemelen ancak çok da yavaş olduğunu düşünmüyorum. Babası yanında, ehliyetini yeni almış bir kız kullanıyordu. Düğüne gidiyorlarmış. Kızda topuklu ayakkabı. Ya frene basamadı ya da pedalları karıştırdı. O kısmından emin değilim. Ancak, ben arabayı gördüğümde araba tam sağımdaydı ve ardından pat diye ses geldi ve hemen durdum. Tampona vurduğunu düşünmüştüm fakat araç inince sağ arka lastiğin yarıldığını gördüm. Ben kavşaktaki geçişi tamamladığım için yarı yarıya veya bana %25 kusur verilebilir diye düşünüyorum. Bu konuda sizin de değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

Kaza Kusur Oranı Ne Çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 17 Ağustos 2024; 21:40:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kontrollü çıkış yok..yol hakkı sizin krokiye göre o burnunu çıkarmadan kesişme noktasına varmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.