Şimdi Ara

sizce bu kaza videodam kusur kimde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avm otoparkında goruntudeki kaza oldu. Sola donusun esnasinda beyaz jip geri geri sag arka kapima carpti. onun aracin cikintisina geldiginden bir hasar olusmadi aracinda. Benim kapim iceri girdi. Inip tutanak tutup fotograf cekmek istedigimde hanimefendi telefonla esini aradi araca binip kacti.(o kisimlari kestim yuklerken) araci oto yikamaya birakip kacmis. Anons vs ettirerek 2-3 saat bekledim gelmedi. Geldiginde benim suclu oldugumusoyledi. Yine islem tutanak tutturmadi.Cok bilgim yok bu konularda,sizce durum nedir?

https://youtu.be/8GQPpuQP228

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun ,

Geri geri çarpan kişi suçludur.Elinizdeki görüntüler ile savcılığa bavşurmanız gerekmektedir.Aynı şekilde acenteniz yardımıyla plaka üzerinden kendilerine ulaşarak tutanak tutulmasını , aksi takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyebilirsiniz.

Keşke polis çağırsaydınız tam o an.
  • Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Polis cagirdim,gelmeyince karakolla gorustum. Ozel mulk oldugu icin biz gelmiyoruz. Plakayi alip goruntulerle sikayette bulunacaksiniz dediler. Oyle yaptim,goruntuleri sonraki gun izin ile aldim. Pazartesiye kadar bana ulasmasini bekleyecegim verdigim numaradan. Aramazsa dava acacagim. Bu kadar suc sende vs diye usteleyince supheye dustum.

• Geri geri gelen haklı daha manevrasını tamamlamamış hocam, siyah araç manevranın tamamlamasını bekleyip öyle giriş yapması gerekirdi. Polis Avm dışında olsa da geliyor ama tutanak tutmuyor, sizin polis merkezine gidip tutanak tutturmanız yada savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekmektedir.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Pederbey1 P kullanıcısına yanıt
    Trafik kanununa göre geri gelirken reflektör yakmak ya da uyarıcı koymak zorundadır. İstediği kadar manevrayı tamamlamamış olsun beyaz araç sürücüsü %100 kusurludur.

Pederbey hocam mutlaka üstüne gidin. Bir kere olay yerini terk etmek yine ceza nedenidir. Üstüne gidin lütfen.

• Kesinlikle geri geri gelen kişi suçlu. Görüntüden de belli olduğu gibi herhangi bir uyarıcı söz konusu değil. Sonuna kadar hakkınızı arayın.

Çok geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce kusur kimde
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.