Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
474.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    araç kiralama şirketleri kendi tutanağımızı dikkate alacaklar mı? almak zorundalar mı?
  • merhaba
    aracımı bu yıl aldım. şöyle bir sorum var
    aracıma ilk araç 2000 tl hasar yaptı %100 kusurlu karşı taraftı
    şimdi tekrar kaza geçirdim ve 4000tl tutmuş hasarım
    fakat bu kazada büyük ihtimalle kusurlu benim
    kaskom delinecek bir sonraki kaskoyu acaba kaç lira farkla yaptırırım
    2015 clio araç
    kaputumda çok hafif bir eğik vardı onu değiştirmişler. Eskisini alabiliyor muyum. ?
    teşekkürler
  • Öncelikle merhabalar kolay gelsin. Geçenlerde bir yakinim uçurumun kenarına arabasını çekip manzaraya karşı alkol almaya başlamış arkadaşıyla. (Bilirsiniz ki tofascilarin en büyük zevklerinden biridir.) Bunlar demlenirken rampadan aşağı inen bir BMC duramayarak (buzlanmanın etkisi diyorlar) park halindeki arabasına yandan çarpıyor ve araç uçurumdan aşağı düşüyor. (Arabayı cikartamamislar, araba kibrit kutusu) BMC yı suren şahıs hızla olay yerinden kaçmış. Bizimkilerde olay yerine jandarma çağırmış ve gelen jandarma ekibide yakinim sanki direksiyon basindaymis gibi tutanak tanzim etmis ve alkol raporu alınmış. (0,90 promil). Kacan kamyonetin plakasi belli degil.Yakinimin aracında kaskoda mevcut,kasko şirketine olayı anlatmış fakat konuştuğu yetkili bu şekilde müracaat edilirse nitelikli dolandırıcılıktan başının derde gireceğini söylemiş bizimkide korkmuş basvurmamis. Su an ne yapacağını bilmiyor şaşkın halde. kaçan aracin trafik sigortası veya kasko hasarı karsilarmi. Karşılarsa korkmadan müracaat etmesi gereklimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fer347 F kullanıcısına yanıt
    Hasar miktarinin %25 ini oder.

• Hasan bey merhaba . Bugün sabah 2001 model astra g arabamızla normal seyir halindeyken sokaktan cıkan taksi tansıyonu dusup bayılması sebebıyle arabaya sofor tarafı ortadan vurdu . arka kapı on kapı arka camurlukta hasar var . Taksi soforu suclu benım ıster polısı cagır ıster bız tutalım tutanagı dedı.Neyse tutanagı tuttuk kontrolsuz cıkıs sonucu seyır halındekı aracla kazaya sebebıyet verdim diye yazdık . Benım sorum bu aracın yuksek ıhtımal kapılar değişecek duzeleek gibi değil çunku . Biz aracı serviste yaptırmaya kalksak sigorta bi sıkıntı cıkarır mı ? Ekstra bir ücret falan telebi olur mu ? Birde bu rapora göre bizim herhangi bir suçlu olma durumumuz çıkar mı ? Biz normal hızda normal sekılde seyır halındeyken geldı vurdu yani kaza yerinde mobese falanda var zaten .
  • Merhabalar kaskolu aracimla 31 aralikta kar dolayisiyla zincirleme kaza yaptik. Olay yeri cok buzlu ve tehlikeli oldugu icin kimse aractan dahi inmeden bir an once kacar gibi uzaklasti. Bu nedenle kime carptik vs tutanak maalesef yok. Aracimin kaskosu 16 ocakta doluyor ve yeni kaskoyu da onayladim hatta karttan ilk taksidi cekildi bile. Simdi sigortacim bana servise git beyan et, sigortada fark cikarsa ek police duzenlenir diyor. Ben de 16 sindan sonra gotursem daha iyi olur diyorum hic degilse seneye baska sigorta sirketlerinin fiyatini karsilastiririm. Siz ne onerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyy

quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

hasan bey merhaba

dün bir kaza yaptım.çift yön sokakta geri geri gelirken, sol tarafımda sokaka dik parketmiş olan araba arka arka çıkmaya çalışırken arka arkaya çarpıştık.karşı tarafın tamponu zarar gördü benimde arka bagaj kapağı içine göçtü. burda nasıl bir yol izlenir exper kime verir suçu?daha doğrusu kim suçlu burda?l

siz suçlusunuz.

geçmiş olsun

karşı tarafa verdi %100 olarak

•  HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

sol teker bir yere çarpmış sanırım. eğer almaya niyetlenirsem aracı ekspertize sokmayı düşünüyorum. şaside bir eğilme ya da önde düzen tutmama gibi bir sorun olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroDisquiet -- 6 Ocak 2016; 0:21:44 >
  • Merhaba arkadaşlar, 26.11.2015 tarihinde zincirleme kaza yaptık, öndeki araç için beni %100 kusurlu buldular arkadaki araç içinde arkadaki aracı %100 kusurlu buldular. Öndeki araçta birşey yoktu ama benim aracın ön tamponu kırıldı kaput hafif büküldü 400 TL ile çözdüm problemimi ancak arka taraftan vuran kişi aracın stepne havuzuna kadar girmiş bagaj kaputunu kastırmadan dolayı menteşe kısmının oraları büktürmüş dolayısıyla arka tampon değişti, stepne havuzu yapıldı ve bagaj kaputu komple boyandı ekpertiz 950 tl rakam çıkartmış, 29.12.2015 tarihinde dosyanın kapatımını ve sigortaya bildirimini yapmış, 8 işgünü içinde yatması gerekmiyor mu ödemenin ? sigortayı dün aradım 8. işgünü içerisinde ödeme listesine bile alınmadığım bilgisini aldım bilgilendirme yapacağım 1 hafta içinde yatar vs. denildi. 8 İş günü içinde ödeme yapılmadığında ne gibi işlem yapabilirim ?

• Yaklaşık 2 ay önce şirket aracımız kaza yapı. 8 hava yastığı da patladı. Önce pert denildi sonra yapılacak denildi. Hukuki yoldan bir süreç başlatmaya değermi sizce ?
     HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

• Benim sormak istediğim karşı tarafın %100 suçlu olduğu kazada bizim araç tamir edildikten sonra sigorta primi yükselir mi? Resmi sigorta raporu açıklanmadı ancak tamir olacağı söyleniyor. Sigorta primini merak etme sebebim hasar büyük 60.000 tl ye yakın fatura çıkacağını söyledi mengerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Benim sormak istediğim karşı tarafın %100 suçlu olduğu kazada bizim araç tamir edildikten sonra sigorta primi yükselir mi? Resmi sigorta raporu açıklanmadı ancak tamir olacağı söyleniyor. Sigorta primini merak etme sebebim hasar büyük 60.000 tl ye yakın fatura çıkacağını söyledi mengerler.

karşı araç %100 kusurlu ise, sigorta priminiz yükselmez.

geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

Yaklaşık 2 ay önce şirket aracımız kaza yapı. 8 hava yastığı da patladı. Önce pert denildi sonra yapılacak denildi. Hukuki yoldan bir süreç başlatmaya değermi sizce ?
     HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

aracın önden hasarı var. yapılsa satarken zarar edersiniz. pert olması için tüm haklarınızı savunun derim.

geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Snippe

Bugun lada samara aracimla kaldirima carptim. Direk sol taraftan carptigim icin sol teker geriye gitmis. Zar zor ses cikara cikara eve gittim. Sizce ne olmustur ve ne kadar masraf cikar?

lada aracının parçaları ucuzdur, görmeden bişey demek zor.

geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Benim sormak istediğim karşı tarafın %100 suçlu olduğu kazada bizim araç tamir edildikten sonra sigorta primi yükselir mi? Resmi sigorta raporu açıklanmadı ancak tamir olacağı söyleniyor. Sigorta primini merak etme sebebim hasar büyük 60.000 tl ye yakın fatura çıkacağını söyledi mengerler.

karşı araç %100 kusurlu ise, sigorta priminiz yükselmez.

geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim sağolun. Gerçekten kaza sonrası çok ugraştırıyor bu sigorta şirketi ve servisler. 12 hava yastığı açılmış motor darbe almasa da kaporta ve ön kısmı komple darbe almış aracı bile yapmak isteyip mağdur ediyorlar. Pert olması için sanırım yarısından fazlası hasarlı olmalıymış. Yarıya yakın hasarda bırakıp kar ediyorlar .Uğraşacağız bakalım :).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serci07

Yaklaşık 2 ay önce şirket aracımız kaza yapı. 8 hava yastığı da patladı. Önce pert denildi sonra yapılacak denildi. Hukuki yoldan bir süreç başlatmaya değermi sizce ?

aracın önden hasarı var. yapılsa satarken zarar edersiniz. pert olması için tüm haklarınızı savunun derim.

geçmiş olsun

Aracı vw Audi antalya servisinde tekrar expertiz yaptırdık. 60.000tl hasar kaydı çıktı. Mecbur perte ayırdılar. Hatta bu gün parasi yatti. Üstüne durmasak 20.000tl ye yapıp vereceklerdi

• Merhaba oncelikle yardimlariniz icin tezekkurler

Ben de resimlere benzer bir kaza yaptim ozel servise cekildi 42000 tl aracim icin vw jetta 16000 hasar cikarildi daha sonra 8 bin tl genelde tamir ile dusuruluen yeni bir eksper raporu cikti ben haliyle pert olmasini istiyorum yetkili servise mi cektirmeliyim bir de bu cekimlerde ekstra masraf mi cikar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

Merhaba oncelikle yardimlariniz icin tezekkurler

Ben de resimlere benzer bir kaza yaptim ozel servise cekildi 42000 tl aracim icin vw jetta 16000 hasar cikarildi daha sonra 8 bin tl genelde tamir ile dusuruluen yeni bir eksper raporu cikti ben haliyle pert olmasini istiyorum yetkili servise mi cektirmeliyim bir de bu cekimlerde ekstra masraf mi cikar ?

merhaba,

bu tarz durumlarda sigortayı kestirdiğiniz acentede şirkete baskı yapabilir,
    yetkili servisde araç için daha yüksek masraf çıkacaktır, Yetkili servisi arayıp ben aracımı sizde yaptırmak istiyorum fakat çekici gönderip aracımı çektirir misiniz diye konusursanız ücretsiz olarak kendileri aldırabilirler daha önce aldırdığımız oldu aracı,
    sonuçta en aşağı 16.000 TL para kazanacaklar sizden :)

arzu ederseniz özelden iletişime geçelim gerekli bilgileri bana gönderirseniz ben aracınızın çekilmesi için yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: damneed

quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

Merhaba oncelikle yardimlariniz icin tezekkurler

merhaba,

bu tarz durumlarda sigortayı kestirdiğiniz acentede şirkete baskı yapabilir,
    yetkili servisde araç için daha yüksek masraf çıkacaktır, Yetkili servisi arayıp ben aracımı sizde yaptırmak istiyorum fakat çekici gönderip aracımı çektirir misiniz diye konusursanız ücretsiz olarak kendileri aldırabilirler daha önce aldırdığımız oldu aracı,
    sonuçta en aşağı 16.000 TL para kazanacaklar sizden :)

arzu ederseniz özelden iletişime geçelim gerekli bilgileri bana gönderirseniz ben aracınızın çekilmesi için yardımcı olurum.

vay be konuma yeni uzman gelmiş.
    imza kısmına mail adresini yazarsan iyi olur.
    başarılar

• Gecen yil 150 tl ye generaliden yapilan sigorta bu yıl halk sigorta 500tl kasko unico 950tl.yaş 40 vilayet bursa arac 2014 toyota yaris.yanlız generali az daha kazık atıyordu şöyleki sattigim aracin sigorta policesini iptal talebimmi gerceklestirmediler o yuzden ilk sigorta teklifi 1050 tl idi.tanıdığım bir sigortacı sistemmden bakıp eski policen iptal olmamış hasarsizliklarin yansımıyor diye uyardi.generaliyi arayip ikaz ettim birden 400 e düştü.kizdigim için 100 tl fazla verip ikaz eden arkadaşdan yaptim sigortayı.işin ozu aracinizi sattiginizda sigortasının iptal edildiginden emin olun aksi takdirde 2 kat fiyat cikiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.