Arkadaşlar bahçe katında oturuyorum ve haşere problemim var. Nette yaptığım araştırmalarda telefon şarjı tipinde prize takılıp çalıştırılan haşere kovucu cihazlar olduğunu gördüm. Fiyatlar 30 lira ile 150 lira arasında değişiyor. İnsan kulağının duymadığı bir frekansta ses dalgası yayarak haşereleri kovuyormuş. Acaba bu üründen alan deniyen oldu mu, olduysa tavsiye eder mi? Boşu boşuna para vermiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: PashaX
Arkadaşlar bahçe katında oturuyorum ve haşere problemim var. Nette yaptığım araştırmalarda telefon şarjı tipinde prize takılıp çalıştırılan haşere kovucu cihazlar olduğunu gördüm. Fiyatlar 30 lira ile 150 lira arasında değişiyor. İnsan kulağının duymadığı bir frekansta ses dalgası yayarak haşereleri kovuyormuş. Acaba bu üründen alan deniyen oldu mu, olduysa tavsiye eder mi? Boşu boşuna para vermiyim.
Eğer sorununuz hamam böceği ve türevleri ise jel yem çok başarılı bir seçenek. Bayer'in Maxforce diye jel yemi var bende kullanmıştım çok başarılı.
Aman arkadaşım sakın kanma, o cihazların(!) hepsi hikaye.
bilgiler icin tesekkur ederim evi komple ilaclattım o jelden de bircok yere surduler acaba extra kalıcı baska onlemler de alabilirmiyim diye arastırıyorum sonucta ilaclamayı 6 ayda bir yapmak gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: PashaX bilgiler icin tesekkur ederim evi komple ilaclattım o jelden de bircok yere surduler acaba extra kalıcı baska onlemler de alabilirmiyim diye arastırıyorum sonucta ilaclamayı 6 ayda bir yapmak gerekiyor
Başka birsey yapmanıza gerek yok. Böceklerin girebileceğini düşündüğünüz kısımları içeriden ve dışarıdan iyice jel yem ile ilaclarsaniz daha kalıcı olur. Merak etmeyin kısa sürede sorununuz hallolur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme