Herkeze merhaba,
Uzun yıllar çalışma hayatında ya araca ihtiyaç duymadım yada zaman zaman Renault yada Fiat gibi
standart şirket araçlarını kullandım.
Kapımın önünde hiç uzun süreli aracım olmadığı için en cahil olduğum konudur araba.
Uzun sözün kısası bizi 2 yıl kadar idare edecek (daha sonra belki yükseltebiliriz), aldığım gibi satabileceğim, illa ki hatchback olan ama sürat vs takıntım olmadan şehir içi ve dışında kullanabileceğim bir araç bakıyorum ve aşağıdaki gibi genel özelllikler belirledim;
Bütçe : 90.000.-TL
Min Yıl : 2010
Max KM : 130.000
Yakıt : Benzin
Bu ayarda aramalarımda genelde Ford Fiesta 2010-2011 yada Hyundai i20 yada Punto öne çıkıyor.
Az da olsa Clio ve Dacia.
Bütün Opel kullanan tanıdıklarım ise motorun çok problemli olmasından dolayı uzak durmamı söylüyor.
Tecrübelerinize dayanarak marka model olarak tavsiyelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu araçlardan hangisi bizi (tabiki genel olarak soruyorum kimse alacağım araca garantör olmaz)
fiyat performans, benzin tüketimi, yedek parça, tamir vs anlamında memnun eder.
Zamanınız için teşekkür ederim.
Herkeze merhaba,
Uzun yıllar çalışma hayatında ya araca ihtiyaç olmadım yada zaman zaman Renault yada Fiat standard şirket araçlarını kullandım.
Kapımın önünde hiç uzun süreli aracım olmadığı için en cahil olduğum konudur araba.
Uzun sözün kısası bizi 2 yıl kadar idare edecek (daha sonra belki yükseltebiliriz), aldığım gibi satabileceğim, illa ki hatchback olan ama sürat vs takıntım olmadan şehir içi ve dışında kullanabileceğim bir araç bakıyorum ve aşağıdaki gibi genel özelllikler belirledim;
Bütçe : 90.000.-TL
Min Yıl : 2010
Max KM : 130.000
Yakıt : Benzin
Bu ayarda aramalarımda genelde Ford Fiesta 2010-2011 yada Hyundai i20 yada Punto öne çıkıyor. Az da olsa Clio ve Dacia.
Tecrübelerinize dayanarak marka model olarak tavsiyelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu araçlardan hangisi bizi (tabiki genel olarak soruyorum kimse alacağım araca garantör olmaz) fiyat performans, benzin tüketimi,
yedek parça, tamir vs anlamında memnun eder.
Zamanınız için teşekkür ederim.
Internet var ama sayfalar acilmiyor
|
Uydunet ve PSN
|
TGRTHABER
|
Custom Guitar Hero
|
Haşere kovan cihazlar
|
Evde 2 teledünya ?
|
Teledünyadan aradılar güncellemeden bahsettiler
|
Satılık ICYBOX (IB-MP309HW-B)
|
Meslek: Plastik Ambalaj İhracat
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 3.935 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El