2 ay evvel TTnetten Uydunete geçtim. TTnet ile Playstation Network te hiçbir problemim olmadan yıllar geçti. Bir PES meraklısı olarak Uydunete geçtiğimden beri sürekli kopma problemi yaşıyorum. Problem de enteresan, psnden düşmek değil, playstationun lan bağlantısı gidiyor ve restart edinceye kadar birdaha bağlanmıyor. Bağlanma ne kelime lan kablosu bağlı olduğu halde kablo bağlı değil diyor. Ayrıca wireless bağlanmak istediğinde bile bağlanmıyor. Lan kablosunun ışığı sonsuza kadar sönüyor, taki restart edinceye kadar. Sonra belli bir zaman sonra lan ışığı tekrar gidiyor. (5-30 dk arası zaman değişken)
Problemin uydunetten olduğunu anlayana kadar birçok test yaptım; Bağlantı kablolu; kabloyu değiştirdim, direk ve sviç üstünden denedim playstationu değiştirdim kablolu kablosuz bağlantı denedim elle ip auto ip denedim biyerde media stream kapat diyordu denedim değişik mtu ayarı denedim tutturamadım mtu ayarı için uyduneti aradım komedi gibiydi (o ne kine) değişik ip kiralama süreleri denedim
olmadı olmadı gene kopuyor maçın orta yerinde çat diye sorunu çözümü bilen varsa yardım rica ediyorum
bende uydu net kullanıyorum fakat benim gece 12 den sonra kopma oluyor ben tekrardan giriş yapınca giriyor... restart yada kapatmadan... onun dışında uydunet ile ne alaka bilmiyorum ?!?!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme