Şimdi Ara

HashOcean İle Sanal Madencilik Yaparak Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  HashOcean İle Sanal Madencilik Yaparak Kazanın

Arkadaşlar bu yazımda sizlere sanal madencilik sitesi olan HashOcean sitesini tanıtmaya çalışacağım.

Öncelikle, site güvenilir ve ödemelerini sorunsuz bir şekilde yapıyor. Bu konuda en ufak bir tereddüdünüz olmasın. Zaten ödeme kanıtlarını koymamın nedeni de bundandır.

Sitenin işleyişinden biraz bahsetmek istiyorum;
    Arkadaşlar site Bitcoin madenciliği ile bize kazandırıyor. Cloud Mining olduğu için sizin bilgisayarınız vs açık kalmasına gerek kalmıyor, bütün sistemi adamlar kurmuş siz sadece adamların kurmuş olduğu sistemden belli miktar kazım gücü satın alıyorsunuz ve ömür boyu bu güç ile madencilik yapıp Bitcoin kazanıyorsunuz. Yaklaşık 4-5 ayda yatırdığınız para size geri dönüş yapıyor bundan sonrası ise size kar kalmış oluyor.

Siteye şuan 341.580 kişi üye olmuş ve toplamda 69.1 GH/s kazım gücüne sahipler. Buda demek oluyor ki site aktif bir şekilde kullanılıyor

Siteye buradan üye olup sizde 15 KH/s kazım gücünü ücretsiz alabiliyorsunuz.

Yukarıda beim sahip olduğum kazım gücüm ve günlük ne kadar BTC ve USD getirdiği yazıyor. Ödeme için 0,005 BTC'ye sahip olmanız gerekiyor. Ben her 2 günde bir ödeme alıyorum buda 2,2 USD=6,5 TL ediyor yaklaşık olarak. Ödeme yaparken herhangi bir ücret kesilmiyor çünkü direk sizin Bitcoin cüzdanınıza gidiyor ödemeler.

Yukarıda da Transaction bölümünün fotosunu ekledim, Gördüğünüz gibi her 2 günde bir Bitcoin cüzdanıma ödeme yapılmış, bunun daha devamı da var tek sayfaya bu kadar sığıyor

Yukarıdaki resimde ise satın alma kısmını görmektesiniz. En düşük 20 KH/s güç satın alabiliyorsunuz. Bunun fiyatı ise 6,2 USD etmektedir. Ödeme Bitcoin ile yapılıyor ve yaklaşık 2-12 saat içinde onaylanıyor. Benimki 1 saat sürmemişti.

Bu yukarıdaki bölümde ise tahmini kazançlarınızı hesaplıyabiliyorsunuz. Benim 360 gücüm olduğu için onu size göstermek isitedim ve Power kısmına 360 yazdım.
    Şimdi bakalım günlük 0,0026 BTC=1,12 USD diyor. 100 gün sonra da yatırdığım parayı çıkartabileceğim yazıyor.
    Sizde hesaplamak isterseniz buradan üye olup tahmini kazançlarınızı hesaplayabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu sistemide sizlere tanıtmış oldum, ben bu sistemden şuanda iyi kazanıyorum. Yaklaşık 2-3 ay sonra yatırdığım parayı almış olacağım ve ondan sonrasıda bana kar kalmış olcak. Bence gayet güzel bir ek kazanç. Satın aldığınız güç ne kadar fazlaysa ileride o kadar fazla kazanırsınız. Ben her ay gelirimin bir kısmını bu sisteme yatırıyorum

Aklınıza takılan soru olursa konu altından veya Ö.M ile sorabilirsiniz, müsait oldukça cevaplamaya çalışacağım. Bol kazançlar...

Kayıt İçin!!!

Ödeme Kanıtlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinjaGo -- 29 Nisan 2016; 12:31:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilitlenebilir mi ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.