|
Dikkat! Sahte MSI Afterburner, kripto para madenciliği yapıyor ve şifrelerinizi çalıyor olabilir
-
-
Bu tip donanım yazılımlarının zaten normali de bloatware den başka bir şey değil ki. Hele armory crete diye bir şey var aman yarabbi.
-
En son 6 ay önce yüklemiştim
Yedekledim
Format attığımda hep o sürümü kuruyorum afterbuner 4.6.4
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
softsonic var birde bu tarz :D
-
Afterburner'ı diğer OEM yazılımlarıyla karıştırmayın derim. Diğer rezil uygulamaların yanında inci gibi kalır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne saçma bir yorum. Diğer saçma salak yazılımlar ile uzaktan yakından alakası yok afterburner yazılımının. İçinde bir tane bile gereksiz özellik yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu da bir zahmet resmi siteden indirin, kaynağı belli olan bir şeyi alakasız ilgisiz program indirme sitelerinden indirmeyelim.
-
Afterburnerin diğer donanım yazılımlarından farklı olduğu doğru ama yine de gereksiz. Zaten bunu başından beri msi yapmadı. Sonradan msi a geçti. O yüzden böyle.
Kur sistemini kullan gitsin işte. Saçma sapan parametreler ile uğraşmaya ne gerek var. Bana ne ekran kartının kaç watt tükettiğinden, saat hızından falan. Çok geliyorsa alma yüksek tdp li ekran kartı. Oc yapmanın da artık pek anlamı kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 27 Kasım 2022; 14:40:8 >
Donanım forumunda görmesek mi şu yorumları artık ya.
-
Tamamdan bizim tercihlerimizden sanane? Zorla yorum mu yazdırıyorlar size
Kullanım alanına göre değişir. Kimisi Overclock için kimisi başka şeyler için kullanıyor. Sizin ihtiyacınız yoktur kullanmasınız bu kadar basit.
msi yazılımını bile abidik yerlerden indirenler yüzünden...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu tip donanım yazılımlarının zaten normali de bloatware den başka bir şey değil ki. Hele armory crete diye bir şey var aman yarabbi.
|
Ne saçma bir yorum. Diğer saçma salak yazılımlar ile uzaktan yakından alakası yok afterburner yazılımının. İçinde bir tane bile gereksiz özellik yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X