Şimdi Ara

Hasta ruhlu bir bilgisayarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden öyle ama.Ya benim makinada msi kt4av board sempron 2800+ bide 512 kingram var.Tabi ekran kartı fx5900 da var.Aslında sorunsuz çalışırken ömrü akıp giderken dün bir arkadaş ram'im açmıyor diye bana verdi.Bende ok bi deneyim dedim.Cidden açmadı.Benim made in turkey ramimle denedim onlar beraber açtı.
    Tamam burda sorun yok.İşte rami çıkardım oğlanı uğurladım filan sonra ne olur olmaz diyerek biosu sıfırladıktan sonra ayarlarını baştan felan yaptım makinayı açtım ama heralde küstü bana çünkü-frekans ayarlarından dynamic overclockingi açtığımda makina biraz çalışıp reset atıyor.Kapatırsam atmıyor.Ama daha önce hep d.o.t ile kullanıyordum.Anlamadım walla ben bu işi.Birde bu ramler için ve bu board için en iyi yapılandırma ayarları nelerdir?
    Son olarak spread spectrum nedir???YArdımlar için şimdiden saol.Ha şimdi aklıma geldi ramleri turbo veya ulraya çıkarınca sinematiklerde filan bi takılmadır başlıyor.Anca fast'da yapmıyor.

• İşte pc yi fazla kurcalamanın vede bilmeden gereksiz yere bios sıfırlamalar
    bu iş iyice oyuncak oldu sonunda boyle kalırsınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_oc

İşte pc yi fazla kurcalamanın vede bilmeden gereksiz yere bios sıfırlamalar
    bu iş iyice oyuncak oldu sonunda boyle kalırsınız...

Yorum yapacağına bilgi ver Allahın .... Sanki eleman ona çat diye topic açtı, sabah sabah adamın asabını bozuyorlar ya
  • Rami tekrar aynı yere mi taktın...Sorun yapmaması lazım...
  • Aynı yere taktım.Bu arada Pc'yi fazla kurcalama diyen adamı şiddetle kınıyorum.Hatta ona nota gönderiyorum.Bugün bi corsair ram buldum bide onu takıyim onla bakıyim onla yapmazsa benim türk malı ramler yandan yemiş demektir zaten dandik bir şeydi.Şimdi işlemci arızalanmış dicem olmucak niye çünkü 35 deree civarı.Bu arada son söz bios sıfırlamanın nesi zararlı adamlar boşuna koymamışlar jbat jumperını oraya.Bi daha kınıyorum o arkadaşı.Başka bilgisi olan varsa bi el atarlarsa sevindirik olurum walla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.