Şimdi Ara

Hastane işleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GreatArcher Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar hastaneye uğramayalı çok oldu, en son lisede uğramıştırım herhalde o da 3 sene önceye tekabül ediyor. hiç anlamıyorum bu hastane işlerinden şimdi gitmek zorundayım ama :( muayene olmak için.
    nasıl bir yol izliyorum tam olarak direk kimlikle gidince halloluyo mu öğrenci olduğum için ücretsiz mi muayene oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozyet -- 12 Kasım 2011; 2:09:11 >

• ben lise biter bitmez üniversiteye başladım, sonra o okulu bırakıp hiç ara vermeden başka bir üniversiteye geçtim bu durumda hangi kategoriye giriyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

ben lise biter bitmez üniversiteye başladım, sonra o okulu bırakıp hiç ara vermeden başka bir üniversiteye geçtim bu durumda hangi kategoriye giriyorum ?

Yaşıyorsa ve güvencesi varsa babanızın güvencesi üzerinden muayene olabilirsiniz.
    Hasta kabul işlemlerinde T.C. Kimlik Numarası yeterli olmaktadır. Herhangi bir aile hekimine kayıtlı değilseniz hastanenin hasta kabul bölümüne giderek muayene girişinizi yaptırabilirsiniz.
  • lisede oldum 18,yani önce.

ayrıca babamın güvencesi var ama aile hekimine kayıtlı mıyım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

lisede oldum 18,yani önce.

ayrıca babamın güvencesi var ama aile hekimine kayıtlı mıyım bilmiyorum.

Söylediğim gibi, muayene olabilirsiniz.
  • @asi umarum senin dediğin gibi olur. yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.

iyi geceler.
  • @eroon ilk dediğinizi anlamdım ?

zaten kampüsün içinde hastane :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal güvenceniz nedir?
  • babamınkini soruyorsanız emekli sandığı oluyor herhalde memurlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.