Altyapım 83, mevcut paketim comnet 35, comnette 100 lük tarifeye geçiş yapsam sağlıklı intenet alırmıyım yoksa sürekli kopmalar yaşarmıyım? Comnet hız sabitleme uygulamamız yok dedi Keenetic hero dsl modemde hızı kopma olmayacak bir hıza sınırlandırabilirmiyim? Bu değerlerle internet hızı ne olmalı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HAT DEĞERLERİ
-
-
75-80
-
Hat değerleriniz iyi 100 mbpse yükseltmenizi tavsiye ederim arada fazla bir fiyat farkı yok. Comnet'te her an zaten kopma yaşanabiliyor bu hız değerlerinizde alakalı olmayacaktır. SNR 8 olacak şekilde ayarlarsanız stabil bir internetiniz olur. Hız arttırımı yapıldığında atanabilir hız düşecektir. Tahminimce 60-70 mbps hız alabilirsiniz SNR 8 de olacak şekilde. 1 db SNR düşüşü yaklaşık 6-7 mbps hız artışına denk geliyor.
Benim hattımda tam kapasite 100 mbps hız almak için SNR 6 ya çektim kopma vs yok hiç crc hata sayısı da az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 13 Haziran 2024; 19:50:39 > -
hat değerlerine göre 50 mbps bile alamazsın.
-
Atanabilir hız yüksek gösteriyor ama değerleriniz o kadar da iyi değil hocam
-
Fiyat farkı önemli değil ama bu değerlerle 100 e yükselttiğimde sık problem yaşarmıyım o düşündürüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
75-80 alamazmıyım stabil şekilde?
75-80 değil 50 mbps bile alamazsın hat değerlerine göre hocam.
-
Eklediğiniz ekran görüntüsüne göre konuşuyorum, maalesef
Belki bu konu işinize yarar hocam bir inceleyin
-
Güzel bilgiler vermişsiniz konuda teşekkürler, benim mevcut kablomda cat 6 ama başka sıkıntılar var sanırım benim hatta.
Altyapı sorguda çıkan değer kaç? Modeminiz 50 civarını tolere edebilir. Snr-hız ayarı olduğu için, hızınızı sabitleyip stabil bağlantı sağlayabilirsiniz. Snr 6 olup sorunsuz kullananlarda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
83 gösteriyor sorguda, comnette 100 lük pakete geçip 70-75 alabilseydim geçecektim ancak dediğiniz gibi 50 üstü sorun olacaksa 35 ten 50 ye geçmemin ev kullanıcısı olarak çok anlamı yok diye düşünüyorum.
Bulunduğunuz binada 70 ve üstü hız alan var mı?
-
Binada benim dışımda 1 kişide internet var diye biliyorum, ilk fırsatta soracağım.
Rica ederim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X