Bildirim
Hat Değerlerim Nasıl
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hızınız güncellenmemiş müşteri hizmetleri arayın hallederler. Bu değerlerle 20 mbit sıkıntı çıkarmaz gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hız değerlerimi güncellememişler bende şimdi dikkat ettim gerçi aradım hala güncelleyemediler bakalım bekliyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ADSL2+ kullanıyorsunuz. Tarifelerinde olmadığı için 16Mbps üstü verebileceklerini zannetmiyorum.
Eğer yapabiliyorsanız vdsl tarifelerine geçiş yapın. Bu değerler ile 100Mbps bile alabilirsiniz. -
Birkaç gün bekleyeceğim yapamazlarsa dediğinizi yaparım ama 100 Mbps destekler mi benim hattım? Ayrıca VDSL hizmeti var mı Turknette göremedim sitesinde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 4 Ocak 2015; 15:32:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X