Şimdi Ara

Hat Değerlerim Nasıl Arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün türknet tarafından yapa'ya geçiş yapıldım. Ama hız değerlerim çok düştü vae kullanırken 29mb download 3mb upload alıyordum. Yapaya geçiş yapınca 14mb download 15mb upload değerleri alıyorum. Ayrıca yapa santraline mesafem 300 400metre anca var. Hat değerlerime modem üzerinden baktım ama anlamadığım için çok. Sizden ricam anlayan varsa bakıp yorum yapabilir mi ? Pingimde 30 dan aşağı düşmüyor lanet ettim yapa'ya geçirdiklerine daha bir gün olmadı ya :( Hat Değerlerim Nasıl Arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 24 Ocak 2020; 20:13:19 >

• Oim teknik bilgilerde Yapa profil - Oyun modu var. Onu seçerek ping azalır da 15 mbit upload a 30-50 mbit upload gelmesi lazım. Size gelen devre de bir problem vardır. Devre değişikliği rica edin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun profilini seçtiğim zaman download hızı 10mb lere düşüyor hocam. Anlamadım nası iş bu ya kafayı yicem. Hızlı profilde kullandığımda 15mb download alıyorum 15mb upload hat değerlerim iyi mi kötü mü hocam o konuda yorumınu alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL hat değerleri nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    hat değerim hakkında yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.