Merhaba değerli arkadaşlar hat değelerime göre şaunda dls 16 mbs kullanıyorum. Vdls hattım destekliyor imiş bana 24 mbps kadar alabileceğimi söylediler.
Şuanki hat değerlerime göre max kaç mbps alabilirim acabA? SL senkronizasyon durumu: Yukarı Bağlantı durumu: Showtime Yukarı akım hattı hızı (kbit/s): 799 Aşağı akım hattı hızı (kbit/s): 16380 Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s): 1175 Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s): 17808 Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB): 19.2 Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB): 8.2 Yukarı akım aralık derinliği: 1 Aşağı akım aralık derinliği: 1 Hat standardı: ADSL_2plus Yukarı akım hat zayıflaması (dB): 11.5 Aşağı akım hat zayıflaması (dB): 14.2 Yukarı akım çıkış gücü (dBm): 12.3 Aşağı akım çıkış gücü (dBm): 9.1 Kanal türü: hızlı
DSL senkronizasyon durumu: Yukarı Bağlantı durumu: Showtime Yukarı akım hattı hızı (kbit/s): 799 Aşağı akım hattı hızı (kbit/s): 16380 Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s): 1203 Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s): 23020 Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB): 20.1 Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB): 13.6 Yukarı akım aralık derinliği: 1 Aşağı akım aralık derinliği: 1 Hat standardı: ADSL_2plus Yukarı akım hat zayıflaması (dB): 8.1 Aşağı akım hat zayıflaması (dB): 16.1 Yukarı akım çıkış gücü (dBm): 12.2 Aşağı akım çıkış gücü (dBm): 19 Kanal türü: Hızlı DSL çalışma zamanı:
25,09,2016 saat 21:25 yeniden başlattığım zaman değişim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme