Bildirim
Hat Değerlerini Yorumlayalım [ANA KONU] (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eyvallah hocam bunu Tplink modemi alalı altı ay oldu bide eski modem var onu deneyeyim. Ps de fifa oynayamiyorum dört aydır ping den dolayı çok lag oluyor :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gorgeous-Freeman
İyi Akşamlar hocam benimkileride bırakıyım şuraya VDSL Modem
TTNET 8mbps
Maksimum kaç alabilirim birde istisnasız tüm indirmelerde 900kbnin üstüne çıkmıyor 8mbps için normalmi
Daha fazlasını kaldırmaz devamlı kopma yaşarsın. Daire içi kabloları yeniletmeni tavsiye ederim belki düzelme olursa 10 - 12 mbit alabilirsin. Bu arada 8 mbit için 900Kb/sn gayet normal.
@DaR GeLiRLi Saha dolabı evin içinde sanırım Şaka bir yana bugün ki en iyi değer artık sizin. En fazla 150 mbit alabilirsiniz 100 mbit de sağlıklı bir şekilde. Hayran kaldım resmen..
@ jaseenstyle Değerlerin çok iyi. Ama yaşadığın sorun ilginç. Modem eski gibi duruyor marka modeli nedir ve DNS değiştirme işlemi yaptın mı MH ile?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için iyi akşamlar -
-
-
-
-
-
Bile bile kesmişler hocam.
Arayıp sordum vdsl desteklemiyor şuan alt yapınız dediler alabileceğim Maximum hız 16 mbitmiş şuan online oyunlarda da pingimi düşürmenin başka çareside yok sanırım fiber gelene kadar keza kablonet fiberde olsa online oyun pingleri ttnetten fazla diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnysmz -- 8 Mayıs 2017; 20:13:9 >
-
Buda geçmezse hangisi geçer merak ediyorum gerçekten:) 100Mbit bankosu var.
Bunlar müşterileri kaçırmak mı istiyor,ne yapmaya çalışıyorlar anlamak zor. -
quote:
Orijinalden alıntı: huzyin67
Turknet vdsl2 75mbit tarife
Fazla söze gerek yok. Ttnet ile 100 mbit alırsın turknet vermiyor.
@p4ozgur Hocam 4 mbit upload tanımlı şuan hattınıza. Kablolu test yapmayı denediniz mi?
@-globetrotter- Hemen VDSL'e geç 100 mbit bile alabilirsin dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu ADSL2
Gelen Giden
ADSL Hızı(Kb/s): 11607 800
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 11616 1238
SNR Sınırı (dB): 7.9 20.5
Hat Zayıflaması(dB): 9.5 4.5
Güç (dB): 19.7 12.
bu değerler nasıl ? türknete geçmeyi düşünüyorum altyapıda 35'e kadar desteklediği yazdı sitelerinde.sorun yaşar mıyım ? -
Emektar modemim airties RT-205 idi. Şu arkadaki açma kapama düğmesine basınca bazen açılmayan bug'lı olan. 10 sene sonra bozuldu.
Arkadaşım aynı modemin 4 portlu olan Airties RT-211 olanını verdi. Onu kullanıyorum. Eski modemle şimdiki kullandığımda da aynı sorunları yaşıyorum.
DNS'yi ağ ve paylaşım merkezinden değiştiriyorum. Windows üzerinden. MH ile derken neyi kastettiniz onu bilmiyorum.
Hatta değerleri görmek için modem arayüzünden rapor sayfasına geldiğimde internet kopuyor. Eski modemde de kopardı. Modemi resetlemek zorunda kalıyorum rapor kısmına girdiğimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaseenstyle -- 8 Mayıs 2017; 20:16:50 > -
Kaç mbit hız alabilirim hocam?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X