Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom 75 Mbps tarifesine geçtim. Hız testi böyle, hız normal mi 3 mbps bir kayıp var. |
Hat Değerlerini Yorumlayalım [ANA KONU] (274. sayfa)
-
-
75 için normal. Teste göre 1 tık aşağı veya yukarı çıkabilir. Modeme gelen 76; normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
-
Ben teşekkür ederim; iyi kullanımlar.
Değerler nasıl acaba?
-
Mevcut hız 100 iken snr 10 üstü; değerler çok güzel. Mesafe çok kısa galiba.
-
Santral 8 metre hocam
Şanslısınız.
-
Arkadaşımın hat değerleri. Poyraznet kullanıyor. Bir sıkıntı görünüyor mu? Hız testinde hızı normal fakat ağırlık var diyor siteler yavaş açılıyormuş şikayetçi.
Yok;snr yüksek-hat zayıflama düşük. Şu linktekini deneyip baksın bir değişim var mı?
-
Tamamdır iletiyorum
Direkt modemin ayarlarını mı değiştiriyor bu yoksa sadece bilgisayardan girişlerdeki sorunu mu çözüyor?
Bilgisayar.
Genel bir çözümü yok mu acaba Wifi ile bağlı olduğunda da yaşıyor çünkü sorun. Telefon, laptop felan.
-
Tarayıcı ayarlarında performans yazanda donanım ivmelenmesi gibi birşey varsa; işareti kaldırsın. Belki eklenti varsa o da yapabilir. Mac filtreleme yapsın. İss bazlıda olabilir; kullanırken bende de biraz yavaşlık var gibiydi.
-
-
Merhabalar,
TTNET Hipernet 50 mbps'ye kadar yalın internet kullanıyorum. Geçenlerde Tp-Link Deco X50 DSL modem aldım. Hat değerlerimi yorumlayabilir misiniz?
Teşekkürler, şimdiden iyi bayramlar.
-
50 için fazla iyi 75 garanti rahat kaldırır hat. İyi bayramlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 8 Nisan 2024; 17:22:17 > -
35 için iyi; 50 de sıkıntı olabilir.
-
teşekkür ederim hocam, sağ olun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X