|
Hat Değerlerini Yorumlayalım [ANA KONU] (275. sayfa)
-
-
Geçen 100 bağlattım 75 e sabitliydi sıkıntısını görmedim de gene 100 e çekesim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teori ile pratik farklı olabiliyor; tabii ki. Tercih sizin; tercihlere karışmıyoruz.
-
Teşekkürler
Bende modemi değiştirdim yeni modemde internetten steam vs oyun indirirken tam randıman alıyorum ama youtube video izlerken sayfalarda dolaşırken internet yavaşlıyormuş gibi oluyor bazen takılıyor sayfa hemen yüklenmiyor tek ben bağlıyken bile anlamadım:/
-
Dns değiştirin veya reklam engelliyici varsa onu kapatıp deneyin. Opera'da reklam engelleme açıkken Youtube sıkıntılı. Brave'de açıkken sorunsuz misal.
Merhaba @Lady-Of-Ice üstat son iki sağlayıcım ile 70-80 arası bir hız alıyordum fakat bugün turknet e geçtim geçiş esnasında eski hızı alırsınız dediler şimdi max 50 alabilirsiniz diyor. Testte 45-47 arası hız görünüyor.
Aşağıda hat değerleri var yorumlarsanız ona göre gerekirse başka sağlayıcıya geçeceğim.
Bayram günü asabım bozuldu ya millet tam bilmem ne olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportal -- 11 Nisan 2024; 0:16:28 >
-
Modem değerlerine göre 70-80 zor. 70 üstü hız alırken gürültü marjı değerleri kaçtı? Upload da biraz düşük gibi. Durum şüpheli. Ekran görüntüsü olsaydı kanıt olarak sunardınız; yüksek hız aldığınıza dair. Şimdi destek kaydı açın; hemen teknik ekibe iletiyoruz diyecekler. Hatta komşunuza sorun daha yüksek hız alan var mı; diye. Top çevirme süreci başlayacak. Desteğe yaz; baktın sonuç değişmiyor, 3 ay doldumu direkt transfer.
İyi bayramlar.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın ve ekiplerin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Sorun çözümlenmezse PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. -
Üstat şuan yeni abonelik için hattı sorguladığımda 21mbit verebiliriz diyorlar. Yani anlamadım 80 civarı idi turknete geçtim 50 oldu şimdi başka yere bakayım diyorum 21mbit görünüyor. Ama komşumun hattını sorguladığımda 82mbit görünüyor. Bu turknet benim hatta 100 mbit sınır koysa 70-80 alamazmıyım? Ya da sınırı ayarlama şansları varmı
-
Merhaba, www.turk.net/oim sayfamızdan paketinizin 100 Mbps'e kadar güncellenmesini talep etmeniz durumunda uzmanımız güncelleme yapacaktır. Ancak hattın buluştuğu değeri alacaksınız. -
Alırsın; senin hatta yeniden hız tanımlaması yapılması lazım gibi.
Yazdım üstat sağol ilgin alakan için
-
Öncelikle bizim aprtmanda şöyle bir durum var.Daire numarama kadar altyapı sorguladığımda 100 mbps ve 16 santral mesafeli bir altyapı gözüküyor.Birkaç dairede de 100 mbps gösteriyor.Ama başka dairelerde 60 mbps 268 santral mesafeli altyapı gösteriyor.Şuan aktif olarak 24 mbps internet kullanıyorum taahhütümün son ayı ve TurkNet'e geçiş başvurusu yaptım.Hattımın taşıyacağı maksimum hızı 60 olarak görüyorum ama TurkNet biz size 100 mbps ve 16 santral mesafeli hattan hizmet vereceğiz siz şifre ve kullanıcı adını yazınca o hattan hizmet alacaksınız dedi.Böyle birşey herhangi bir fiziksel müdahale olmadan veya port değişikliği olmadan mümkün mü?Sanırım yanlış port kullanıyorum yıllardır bu durumu izah etmeye çalıştım ama ısrarla müsteri temcilsi siz modem arayüzündeki değere bakmayın biz size 100 mbps 16 santral mesafeli hattan vereceğiz dedi.Umarım öyle olur sonra port değişikliği falan uğraşmam
-
-
Sizin binada yeşil renkli olan binaya kadar fiber aktif. 100 alırsınız. 2. resimde ki 60 değeri hatalı. Binaya kadar fiber gelince bazılarının eski değerleri adres bazlı güncellenmemiş olabilir. Telekom'a açıp sorun bence; taahhütüm bitiyor, 100 lük tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Bazı dairelerde 60 bazısında 100 gözüküyor. Anlamadım ; hangisi doğru diye. Farklı iss ye geçeceğim demeyin; yalnız.
-
Hocam daireleri farklı saha dolaplarına atamışlar diye düşünüyorum.Bazı daireler 60 bazı daireler 100 çıkıyor.Herhangi bir arıza kaydı falan olduğunda da arızayı çözmek yerine benim hattımı da 60 lık bir tane porta takmışlar öyle kalmış.Çünkü hattımın taşıdığı hızın 60 olmasıyla hatalı dediğiniz görseldeki hızın 60 olması bence tesadüf değil.Bu arada göknet kullanıyodum adamlar sıkıntı yok deyip duruyordu paket kaybı var internet çok kötü oyunlarda müthiş ping var dediğim de modemi resetleyin diyodu 😂 Şuan Turknet'e geçişteyim onay bekliyoruz vermiyolar 4 gündür Turknet size sifre ve kullanıcı adı vericez 100 mbps 16 santral mesafeli hattan hizmet alacaksınız modem arayüzündeki değere bakmayın dedi 🤔Böyle birşey sadece sifre ve kullanıcı adı girerek port falan değiştirme olmucak mı dedigimde ısrarla dediklerini tekrar ettiler
-
Sorguyu Netbone'den yapın. Vdsl-bakır , T11- fiberv2 mi diye. Binaya kadar fiberde 260 metre olması şüpheli. Binaya gelen kablonun uçlarını farklı dolaplara mı bağladılar yani. Türknet 100 lükten veririz deyip; vermezlerse onların ayıbı. Sende onlara yüz vermezsin; fazla naz aşık usandırır babında.
Merhaba, konunun linkini ve müşteri numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X