Şimdi Ara

Hat Devir İşlemi (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone hattım var ve devretmek istiyorum nasıl ve ne kadar ücret öderim?

• İTMEN kullanıcısına yanıt
    Hattı devretmek isteyen kişi ve devralmak isteyen kişi aynı anda cep merkezine gitmeli.Devredilecek hat faturalıysa alacak kişi kendi adına bir fatura götürmeli giderken.Her iki tarafın kimliği yanında olmalı ayrıca.Devirden sonra hat yeni açılmış gibi olur yani varsa taahhüt falan bozulur ve cayma bedeli devretmek isteyen kişiye çıkar.Devralan kişi de 1 yıl boyunca yeni hat açılış vergileri öder aylık 6.5 lira civarındaydı sanırım.Faturasızsa bu bedeli bir kerede devir sırasında öder alan kişi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum olacak benimde hat devir işlemiyle ilgili...

Elimdeki hat zamanında Turkcell'den Avea'ya taşınmış bir hat, şuan Avea'da (537'li). Bu hattı kendime devir almak istiyorum. İzlemem gereken yol nedir? Avea bayi direk halledebilir mi? Bazı geçmiş konulardaki yorumları okudum ilk Turkcell'e alıp oradan kendi üzerine alanlar olmuş nedeni nedir bu şekilde tekrar eski operatöre taşınmasının?

Güncel olarak bilgi verip izlemem gereken yolları yazacak birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    İlk numarayı hangi operatörden aldıysan tekrar ona geçip üstünü alıcaksın 90 gün bekliyeceksin farklı operatöre geçiş için böyle bir saçmalık mevcut şuan bulunduğun operatörde üstüne alabilmen lazım.
  • Teşekkürler bilgilendirme için, en iyisi bir bayiye gideyim en kısa sürede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.