Şimdi Ara

Hat Devir Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim babamın üzerine 554 lü avea'dan alınma turkcell hattım var kendi üzerime almak istediğimde turkcell bana 66 liraya yakın bir ücret çıkardı bu gereğinden fazla değilmi bu işi daha ucuza halletmem mümkünmü mesela bimcell gibi bir operatöre hattımı taşıyıp ordan devir yapsam dahamı ucuza gelir yoksa paşa paşa 66 lira ödeyecezmi önerilerinizi bekliyorum.

• Merhaba. Yeni bir gelişme yoksa mecbur prefixten dolayı Turkcellde devir yapılamaz diye biliyorum. Önce Aveaya taşıyıp orda devir yapabilirsiniz. Devirden sonra üç ay bekleme zorunluluğu olabilir.
  • Cok yuksek bende bir ara uzerime alacaktim farklo bir hatti.. 40 tl gibi bir fiyat istediler vodafonda. Vazgectik. 20 tl vodafone 20 tl bayiye gibi birsey soylemislwrdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devralırsan sıfır hat ücreti ödersin,başka da çaresi yok malesef,mevcut şekilde kullanımda sıkıntı yaşamıyorsan hiç dervralma bence.

• Ben operatör değiştirmeyi seven biriyim kampanyalardan vs. yararlanmak için ama hat babamın üstüne olunca mecbur adama taşıttırmak zorunda kalıyorum hattı adam hayır demiyoda yinede her dakika numara taşıttırmakta olmuyo o yüzden devir almak istiyorum

Yani yeni hat ücreti istiyolar mecburen neyse ben müşteri hizmetlerini bir arayım farklı operatördeyken devir oluyosa bizim burda bimcell 19 liraya veriyo hattı ordan taşırım en kötü %50 az ödemiş olurum teşekkürler.
  • merhaba, naptınız acaba

• 2 sene geçmiş aradan vay be hattı taşımaya üşendim halen kenarda duruyo ikinci hattımı kullanıyorum ama yakın bir zamanda tüm operatörlerde hat taşıma ücreti btk kararıyla 10.75₺ oldu babam müsait olduğu zaman gidip devir alıcam hattı üzerime.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzaktan hat devir işlemi
    3 yıl önce açıldı
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone hat devri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

2 sene geçmiş aradan vay be hattı taşımaya üşendim halen kenarda duruyo ikinci hattımı kullanıyorum ama yakın bir zamanda tüm operatörlerde hat taşıma ücreti btk kararıyla 10.75₺ oldu babam müsait olduğu zaman gidip devir alıcam hattı üzerime.
    o mevzuyu anlamadım ben, çoğu yerde 60-100 tl arası fiyatlar dönüyor. eğer ucuza olmazsa yeni hat alacağım o daha ucuza geliyor. saçmalık resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 2019 tarihinden itibaren tüm operatörlerin hat devir işlemini 10.75₺ den yapması lazım belki alt bayiler üç kağıtçılık yapabilir en iyisi merkezi bir şubede işlemi gerçekleştirmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.