Şimdi Ara

Hat sahibi olmadan sim kart yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda bulabildiğim tüm başlıklara baktım ama bununla ilgili bir bilgi göremedim, gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.
    Dün telefonumu tamire verdim, geri aldığımda sim kart çalışmıyordu. Birkaç farklı telefonda da denedim hiçbirinde servis alamıyor. Akşam üzeri 3 farklı vodafone bayisine gittim ikisi sim kartımız yok şu an dedi bir tanesi hat sahibi olmadan hiçbir işlem yapamayız dedi.

Hat sahibi yani kuzenimle farklı şehirlerdeyiz ve en az 2 ay kadar daha aynı şehirde olamayacağız. Yanımda hat sahibi olmadan sim kartı değiştirmenin bir yolu yok mudur?

Edit: Sim kart zaten çok eski acaba 4.5g'ye geçmek istiyorum falan gibi bir numarayı yeme ihtimalleri var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Ekim 2019; 12:8:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hat Sahibi Olmadan SIM Kart Yenileme: Kapsamlı Bir Kılavuz

Giriş: SIM kart yenileme, hat sahibi olmadan dahi kolayca gerçekleştirilebilecek bir işlemdir. Bu kılavuz, eski SIM kartınızı yenileme adımlarını ayrıntılı bir şekilde açıklayacaktır.

Eski SIM Kartınızı Yenileme Adımları:

1. Yetkili Satıcı Bulun: Eski SIM kartınızı yenilemek için bir yetkili satıcıya veya operatör şubesine başvurun.
    2. Kimlik İbraz Edin: Satıcı, kimlik belgenizi kontrol etmek isteyerek kimliğinizi doğrulayacaktır.
    3. Yenileme Ücretini Ödeyin: SIM kart yenileme ücreti, operatöre ve seçilen pakete göre değişebilir.
    4. Yeni SIM Kartı Alın: Ödemeyi yaptıktan sonra, etkinleştirilmiş yeni bir SIM kart alacaksınız.
    5. Eski SIM Kartı Çıkarın: Eski SIM kartınızı cihazınızdan çıkarın.
    6. Yeni SIM Kartı Takın: Yeni SIM kartı cihazınıza takın ve cihazınızın açılmasını bekleyin.
    7. Yenileme İşleminin Tamamlanması: Cihazınız yeni SIM kartı tanıdıktan sonra, yenileme işlemi tamamlanmış olacaktır.

Hat Sahibi Olmadan SIM Kart Yenileme İpuçları:

• Yanınızda Kimlik Götürün: Kimlik doğrulaması için kimlik belgenizi bulundurmanız zorunludur.
    • Satıcı Seçiminize Dikkat Edin: Güvenilir ve yetkili bir satıcıdan hizmet alın.
    • Yenileme Ücretini Önceden Öğrenin: Yenileme ücretini öğrenmek için operatörünüzle iletişime geçin.
    • Eski SIM Kartınızı Güvenli Bir Şekilde İmha Edin: Eski SIM kartınızda kişisel veriler olabilir. Güvenli bir şekilde imha ederek gizliliğinizi koruyun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hat sahibi olmadan bu işlemi yapamazsın, kuzenin sim kartı alıp sana kargolayabilir ancak.
  • Tanıdık bayi bul kuzeninin kimlik fotokopisini al rica et yapsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepelien L kullanıcısına yanıt
    evet iptal oluyor, vekalet verebilir ayrıca.
    Yeni kimlik çıkarırken belge veriyorlar her türlü geçiyor taktik
    Yeni kimlik çıkardım daha elime ulaşmadı de eski kimliğin fotosunu göster

• Ne oldu naptınız?

Benim de ayni sorunum var da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pttcell 2. sim kart almak
    9 yıl önce açıldı
    Hat sahibi olmadan devir işlemi
    2 yıl önce açıldı
    Yeni Sim kart Hakkında
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.