Şimdi Ara

Hat taşıma yapınca Telsiz kullanım Vergisi alınıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet başlıkta da sorduğum gibi hat taşıma işlemi yapınca benim bildiğim kadarıyla taşıdığın operatör bir yıl boyunca alınmıyor diye biliyorum bugün Turkcell, Vodafone bayilerine gittim hepsinden aldığım cevap: hat taşınsa dahi telsiz kullanım ücretinin alınacağını söylediler. daha öncede Avea ve Vodafone taşıdım bir yıl boyunca almamışlardı. acaba yeni bir kanun felan mı çıktı? bir bilginiz var mı arkadaşlar. bugün taşımaya gittim bu cevapları alınca vazgeçtim cevaplarınızı bekliyorum

• Az önce Turkcellin sitesine baktım. numarasını taşıyanlardan Telsiz kullanım ücretinin alınmayacağını açıkça belirtmiş.
    büyük ihtimalle bayideki çalışan elemanların bilgisi yok. birde tukcelle mail gönderdim gelen cevabı buraya eklerim.

Kimler Telsiz Kullanım ücreti kapsamı dışındadır?
    Numarasını Turkcelle taşımış, faturalı hattan Hazır Kart' a geçen müşteriler bu işlemleri yaptıkları sene sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti kapsamı dışındadırlar.

Numaramı Turkcell'e taşımak istiyorum. Telsiz Kullanım ücreti ödemem gerekecek mi?
    Turkcell'e geldiğiniz senenin sonuna kadar Telsiz Kullanım ücreti ödemeniz gerekmemektedir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/Sayfalar/duyurular/Telsiz-Kullanim-Ucreti-Bilgilendirme.aspx

• ben denedim almiyorlar numara tasiyinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden alınmadı taşıyınca, hattı faturalı yaptım hazırkarta geçecem bakalım yıl sonuna kadar yırtacakmıyız
  • AVEADA DURUM BU. UMARIM 2016DA DEVAM EDER.
    AY SONU NUMARA TASIYACAGIM AVEAYA

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2015 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; 2014 yılında 16,30 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım Ücreti, 2015 yılı için 17,95 TL olarak belirlenmiştir. Söz konusu ücret, faturasız müşterilerimizden Ocak ayında 1,56 TL, sonraki aylarda ise her ay 1,49 TL olarak, faturalı müşterilerimizden her ay 1.50 TL olarak tahsil edilecektir.

2015 yılı içinde numarasını taşıyarak Avea'ya gelen faturasız müşterilerimizden 2015 yılı boyunca, standart aktivasyon ile gelen faturasız müşterilerimizden aboneliklerinin ilk ayında, Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir.

Faturalı hattan faturasız hatta geçiş sonrasında düzenlenecek olan son dönem faturasına, o yılın sonuna dek tahsil edilmesi gereken Telsiz Kullanma Ücreti tutarı toplu olarak yansıtılmaktadır. Bu ödemeye istinaden faturasıza dönüştürülmüş olan hattan, o yılın sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir.

Avea faturasız hat sahibi müşterilerimiz, eğer Telsiz Kullanım Ücreti’nin AVEA tarafından adlarına devlete ödenmesini isterler ise, faturasız Standart Tarife’ye geçebilirler. Tarife ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın!

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/StandartTarife

Bireysel faturasız hat sahibi müşterilerimiz, tahsil edilememiş Telsiz Kullanım Vergi borcu tutarlarını; “Telsiz” yazıp 5555’e SMS göndererek, hatlarından *122# ‘yi tuşlayarak, avea.com.tr Online İşlemler/Kalan Bakiye ekranı aracılığıyla, Avea Müşteri Hizmetlerinden ya da bayilerimizden öğrenebilirler.

• ben yıllardır avea standart tarife kullanıyorum hiç telsiz kullanım ücreti almadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

ben yıllardır avea standart tarife kullanıyorum hiç telsiz kullanım ücreti almadı.

Standart tarife ile paketmi aliyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    hocam pek kullanmadığım avea hattım olduğu için telsiz kullanım ücreti çıktığı zaman bu tarifeye geçtim ve 3 4 yıldır hiç telsiz kullanım ücreti ödemedim tabi paket satın almak isteyince çoğunlukla standart tarife hariçtir ibaresi oluyor.
  • 2022 itibariyle güncel uygulama nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Faturalı dan çıkarken bütün cayma bedelini alıyorlar, faturasız da hangi operatöre taşırsan, oradan almaya devam ediyorlar TL yükledikçe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.