Şimdi Ara

Hat Üstünde Cihaz Taksiti Varken Hat Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba millet. Baslikta da belirttigim gibi benim hattim annemin uzerine. hattin ve uzerine alinmis taksiti halen devam eden 2 cihaz bulunmakta. Yaklasik 1 ay sonra taahutum sona eriyor ve ben hattimi Vodafone'a tasimak istiyorum. Nedeni de daha uygun olmasi. Turkcell hizmetine diyecek sozum yok fakat varolan paketi pahalilastirip ozelliklerinden de kisacaklari icin degisiklige gitmek istiyorum. Ama belirttigim gibi taksitli cihazlar olunca bunu basim agrimadan nasil degistirecegimi bilmiyorum. Babamin hatti da dahil annem uzerine 4 hat turkcell bulunuyor. Acaba hattimdaki taksiti anneme aktarabiliyor muyum ? Veyahut bu islemi saglayamiyorsam ne yapmaliyim ? Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanishere -- 17 Kasım 2018; 6:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hattınızı taşırsın çıkan son faturayı da temsilciyi arayarak taksitlendirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

hattınızı taşırsın çıkan son faturayı da temsilciyi arayarak taksitlendirebilirsiniz
    Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Hatti tasidiktan sonra kalan taksidi ne yoluyla odeyecegim.Faturama ekti cunku otomatik odeme ile oduyordum normalde. Faiz ceza vs. islemez degil mi yine ayni parayi oderim taksitlendirince?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanishere -- 17 Kasım 2018; 11:14:33 >
  • Genelde son fatura ne kader ise o kadar faturalandırıyorlar değiştiyse bilemem

Otomatik ödemeyi iptal edin son fatura çıkınca ödeyemesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon hat yok
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.