Şimdi Ara

Hata Kodu : 0x8007000D Format atarken bu hatayı alıyorum..YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • celeron işlemcili 2 gb ram li bilgisayar getirdi arkadaş format atmak için bende win 8.1 pro x86 yükleyim dedim. tüm sürücülere format attım fabrika çıkısı gibi oldu bilgisayar ama yükelemeye devam ederken Hata Kodu : 0x8007000D bu hatayı aldım. "Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor.Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir oldugundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın." diyor. internette araştırdım ama bi sonuç bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum...

• Format işlemini ne ile yapıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTiger

Format işlemini ne ile yapıyorsun ?

usb bellek ileusb bellek ile
  • Bir ara bende de olmuştu. Saçma bir deneyimle çözüme kavuşturmuştum. Usb yi çıkarıp formata baştan başla, tekrardan çıkmamasına dikkat et. Eğer hala aynı hatayı alıyorsan dosyalarda bir sıkıntı olabilir.
  • quote:

Bir ara bende de olmuştu. Saçma bir deneyimle çözüme kavuşturmuştum. Usb yi çıkarıp formata baştan başla, tekrardan çıkmamasına dikkat et. Eğer hala aynı hatayı alıyorsan dosyalarda bir sıkıntı olabilir.

tam olarak anlayamadım :D biraz daha açıklayabilir misin usb yi çıkarıp formata başlamayı? :)
  • Baştan format at
  • quote:

Baştan format at

en az 5 kere denedim aynı şeyi :D sonuç aynı. elimde başka 32 bitlik işetim sistemi yok şu an indiriyorum ama o da 10 saat sürüyor işte..
  • Ürünle beraber verilen format diskini kullanmalısın. Eğer format diski yoksa zaten sen format atmaya çalışarak kendi yapamayacağın bir şeye kalkışmışsın. Servise götürmen gerekecektir. Tek yapman gereken cihazı sıfırla diyerek kendi kendine format attırmak olacaktı. O işletim sistemini değiştirmeniz performansı yükseltmez bilakis düşürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direkt3d

Ürünle beraber verilen format diskini kullanmalısın. Eğer format diski yoksa zaten sen format atmaya çalışarak kendi yapamayacağın bir şeye kalkışmışsın. Servise götürmen gerekecektir. Tek yapman gereken cihazı sıfırla diyerek kendi kendine format attırmak olacaktı. O işletim sistemini değiştirmeniz performansı yükseltmez bilakis düşürür.

ürün kaç yıllık onu bile bilmiyorum sadece bilgisayar var elimde ve ürünün performansını yükseltmek önemli değil benim için, sadece bilgisayarı sıfırlayıp yenilemek istedim ve kendi bilgisayarıma her zaman yaptıgım şey.
    dedikleriniz bildigimiz şeyler zaten ben bu hata kodunun çözümünü bulamadım onu sordum..
    kendi format diski olmadan bilgisayara format atılamayacagını düşünüyorsan o konular üzerinde çalışmanı tavsiye ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.