Şimdi Ara

hata mi yaptim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde casper 15.6 nb serisi nirvana beyaz laptop vardi.Hic memnun degildim servise gittigi halde isinma yapiyordu.
    İnten core i7 islemci
    8gb ram
    2 gb 128 bit ekran karti amd
    640 hdd
    İslemci ve ekran kartu modellerini yazamayacagim suan serviste.İste beyler laptobu dusurdum ve 200tlye ekran degisecek ama parayi verirken icim ciz edicek malum hic yoktan cikan bir para internette bakiyorum 800tlye satan bile var casperin bu serisinden kimse memnun degil acaba yaptirmasam mi?bu haliyle satip iyi birsey almak istesem ekran kirik haliyle bu laptop satilir mi
    Not:sadece ekrana zarar geldigini umuyorum cunku windows aciliyordu hdd saglam gibi baska ekran taktik.Goruntu geldi ama onboarddaydi goruntu amd ekran kartinda sorun var mi denemedi adam ekranda goruntuyu gorunce ekran karti saglam tamam dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu bilgisayarı masaüstü gibi kullanabilirsiniz. ekranı söktürüp normal monitor bağlayarak kullanabilirdiniz. Zaten casper çok ısınıyor i7 işelmci asus lenovo gibi markalar bile soğutmakta sorun yaşıyor. Casper ne cesaretle i7 kullanıyor anlamış değilim.
  • Dusundum hocam dediginizi de yurtta kaliyorum eve getir gotur monutor sikinti olabilir diye dusundum ayrica zaten gpu suna kadar hersey isiniyor yuksek cozunurlukde hic oyun acmaz diye dusunuyorum.suanda pc servisde yarin yapima baslicak acil karar vermem lazim ama cok cikmazdayim hocam

• cemxmox3 C kullanıcısına yanıt
    hocam elinizdekipc nin ekran kartı darboüaz yaratır yine oyunlarda ama bunun dışnda sağlam harici bir soğutu alın en kalitelisindende termal macun basın ? 800 tl ye bu pc yi sattınz diyelm 800 tl ye yeni sistem toplasanız yine aynı bu performansı alırsınız heralde belkide alamazsınız, yeni bir laptop alıcaksanız (oyun için) adam gibi birşey pahalı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeer54 -- 24 Şubat 2014; 13:32:46 >
  • omeeeer54 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran karti niye darbogaz yaparki o kadar ucuk bi kart deil sisteme gore iyi degil mu sizce servuse soyledim tekrar termal surcek haklisinuz oyun pcsi icin en az 2k gozden cikarmak lazim suanda o kadar butce ayiramam en iyisi yaptirayim

• quote:

Orijinalden alıntı: cemxmox3

Hocam ekran karti niye darbogaz yaparki o kadar ucuk bi kart deil sisteme gore iyi degil mu sizce servuse soyledim tekrar termal surcek haklisinuz oyun pcsi icin en az 2k gozden cikarmak lazim suanda o kadar butce ayiramam en iyisi yaptirayim

ekran kartınız biraz daha yüksek olsa pc niz oyunlarda rahatlar (ısınmayı karıştırmaz isek) bunun için dedim ve çğu laptopda ekran kartı değişiimi yapılmıyor bence biraz zaman idare et parayı topla Al sağlam birşey. hatta belki parayı toplayana kadar okulunmu artık ne ise oda biter kendi evine masaüstü toplarsın acele etme bence
  • Hocam okul uzun surcek ygs tekrar hazirlaniyorum:) neyse konuyu dagitmadan, doru soyluyorsun hocam karar vermeme yardimci oldun

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.