Şimdi Ara

Hata Nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nolur yardım edin ne zor işmiş nu pc toplama ne yaparsak yapalım bir yanı hep açık kalıyor beğenmeyen oluyor felan beyenmeyenler ayrdım etsin beyenenler onaylasın nolur YARDIM edin.Max 2000 TL elinizden geleni ardınıza koymayın lütfen yardım edin.
     Hata Nerede ?

• 100 Lira verirsen bunu öneririm.
     Hata Nerede ?
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat site pek tekin gibi durmuyo başka sitelerde başka alternatifler varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAROKEP

Teşekkür ederim fakat site pek tekin gibi durmuyo başka sitelerde başka alternatifler varsa sevinirim.

Sinerji güvenli firmadır.
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Peki abi sistemden birşey değiştirmeyecek olsak bir bileşene fazla para vermiş yada yanlış yatırım yapmış olurmuyum.Açıkcası ben sistemi sevdim,şahsen hoşuma gitti.
  • 270 ile 270x arasında pek fark yok 280 de sitede.uygun fiyatı ve performansı açısından (bu sitede) 270 idera eder beni.Kasada ne gibi sorun gördünüz veya uygun fiyatlı bu tarz bir kasa ne tavsiye edersiniz.Power supply ve kasa ayrı olarakda tavsiye edebilirsiniz tavsiyelere açığım.
  • quote:

270 ile 270x arasında pek fark yok 280 de sitede.uygun fiyatı ve performansı açısından (bu sitede) 270 idera eder beni.Kasada ne gibi sorun gördünüz veya uygun fiyatlı bu tarz bir kasa ne tavsiye edersiniz.Power supply ve kasa ayrı olarakda tavsiye edebilirsiniz tavsiyelere açığım.

Slm.

Futuremark sitesinde i5 4460 ile r9 270 kombinasyonu 416 w enerji çekiyor. ramler ve anakarta ekleyeceğiniz olası başka kartlar bunun dışında.
    500w yazan hiçbir psu tam olarak bu değeri vermez. Bu nedenle en az 600w psulu bir kasa almanız gerekir.
    Kasa fiyatına artırmayacaksanız msi'ın 960 kartını öneririm. Bu kart ile sistem 350 w güç değerine iniyor ki kasa bu durumda yeterli gelir. Ama ucu ucuna olur. Ben olsam bu ucu ucuna değerlere çok güvenmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

270 ile 270x arasında pek fark yok 280 de sitede.uygun fiyatı ve performansı açısından (bu sitede) 270 idera eder beni.Kasada ne gibi sorun gördünüz veya uygun fiyatlı bu tarz bir kasa ne tavsiye edersiniz.Power supply ve kasa ayrı olarakda tavsiye edebilirsiniz tavsiyelere açığım.

Slm.

Futuremark sitesinde i5 4460 ile r9 270 kombinasyonu 416 w enerji çekiyor. ramler ve anakarta ekleyeceğiniz olası başka kartlar bunun dışında.
    500w yazan hiçbir psu tam olarak bu değeri vermez. Bu nedenle en az 600w psulu bir kasa almanız gerekir.
    Kasa fiyatına artırmayacaksanız msi'ın 960 kartını öneririm. Bu kart ile sistem 350 w güç değerine iniyor ki kasa bu durumda yeterli gelir. Ama ucu ucuna olur. Ben olsam bu ucu ucuna değerlere çok güvenmezdim.

Hocam yalnız Futuremark en ekstrem durumları ölçüyor böyle biliyorum ben yani o 416 W, çok nadiren nasıl desem çok çok ekstrem bir yük durumunda oluşabilecek değerdir, tahminimce günlük kullanımda (oyunlar dahil ve ekran kartına o/c yapılmadığını varsayarsak) ortalama 350 W civarı çekebilir. Yani 416'dan daha düşük olacağını düşünüyorum kesinlikle. Tam TDP'lerini bilmiyorum o donanımların.

• isoomail kullanıcısına yanıt
    İlk alacağım kasa 400 W dı olaki yetmez diye ucu ucuna olmasın diye 500 w yaptım.Futuremark gibi sitelerle uğraşmaktansa cooler masterın veya msı ın sitesinden hesaplayabilirisiniz ben cooler masterın sitesinden hesapladığımda ssd dahil 377w gibi bir değer çıkıyor.Ayrıca msı sitesinde yazdığı gibide bu değerler aynı çıkmaz.
  • Teşekkür ederim fakat bnm bu kadar büyük kasalar şuan pekde ihtiyacım yok powerimde yetiyor.Ama araştırdığın için teşekkür ederim.
  • Haklısınız o.c. yapmadıktan sonra sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.