Şimdi Ara

Hata nerede yardım edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda ne idüğü belirsiz bir durumla karşı karşıyayım. Umarım, yardım edebilirsiniz;

Bilgisayarımı açma düğmesine basıyorum. Elektrik geliyor kasaya ve monitöre lakin ekranda yemyeşil bir manzara ile karşı karşıya kalıyorum. Ekranın altında da sarımtırak çizgiler mevcut.

Monitörü başka bilgisayarda denedim çalışıyor. Başka bilgisayarın monitörünü kendi bilgisayarımda denedim çalışmıyor.

Ekran kartıda dahil olmak üzere ram'i ve diğer donanımlar söküp taktım yine bir şey ifade etmedi.

Bir ara şans eseri bilgisayar açıldı. Normal olarak windows ekranına giriş yapmadı, güvenli kip ile windows penceresine kavuşabildim. Bir kaç gün kullandım sorun olmadı. Bir ay sonra tekrar bilgisayarı açmaya kalktığımda bu kez yine yukarıda belirttiğim gibi yeşil bir ekranla karşılaşıyorum.

Sizce benim bilgisayarımın sorunu nedir? Neresindedir? Hayata döndürebilir miyim? Yaşama umudu var mı? Neler yapabilirim?

Beni aydınlatırsanız memnun olurum arkadaşlar.

Birde not olarak belirtmek istediğim bir kaç detay var bilmiyorum yardımı olur mu sizlere;

- Bilgisayarım kargo ile taşınması sonucunda bu hale gelmiştir.

- Monitörümün arka alt köşesinde küçük bir çatlama var. (ama başka bilgisayarda çalışıyor)

- Bilgisayarım kutusunu açtığımda işlemci fanının yerinden çıkmış olduğunu gördüm. Sonra tekrar monte ettim yerine.

- Son olarak bilgisayarımın şans eseri çalıştığını söylemiştim. Bir ay sonra bilgisayarımı tekrar açmadan önce ram'i çıkartıp bir şeye bakmıştım. Sonra tekrar taktım ve bilgisayarın yeniden açılmayışı ile karşılaştım. Bilmiyorum bunun bir etkisi olmuş mudur...

• ekran kartını ve ram lerini başka pclerde denemelisin, ekrankartı hatası gibi
  • @seventyseven ' inde dediği gibi ram ve ekran kartını başka bi pc de dene. Hatta birkaç gün kalsın. O pc de sorun olursa iksinde birinde sorun vardır ki sende ramlee ilgili bi tesadüf yaşamışsın. Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.