Şimdi Ara

Hata vermeden kapanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şöyle bir sorunum var ;
    Bilgisayarda oyun oynarken hiçbir hata vermeden kapanıyor. Önce ses bozuluyor değişik bi cızırtılı ses geliyor (kasadan değil kulaklıktan) ardından da ekran donuyor. biraz bekledikten kapanıyor bilgisayar.
    Bunu sadece 1 oyunda yapmadığı için oyun kaynaklı olmadığını düşünüyorum.

Neden kaynaklı olabilir ?

Sistem : amd fx 8150
    anakart : 970a-g46
    ram : 1600mhz 8gb
    ekran kartı : hd 7950
    2 tb barracuda hdd.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Kapandığında bilgisayarın alt kısmına dokun sıcaklık aşırı derece fazlaysa içini temizletmen gerekecek. Sıkcaklık normal düzeyde ise sorun ram, anakart veya işlemcide olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maybe Tomorrow

Kapandığında bilgisayarın alt kısmına dokun sıcaklık aşırı derece fazlaysa içini temizletmen gerekecek. Sıkcaklık normal düzeyde ise sorun ram, anakart veya işlemcide olabilir.

Bilgisayarı bu hafta aldım daha ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sprinqfield

quote:

Kapandığında bilgisayarın alt kısmına dokun sıcaklık aşırı derece fazlaysa içini temizletmen gerekecek. Sıkcaklık normal düzeyde ise sorun ram, anakart veya işlemcide olabilir.

Bilgisayara baktın mı? Sıcaklık ne alemde? Yeni alındı diye bozuk olamaz mı?

Bi bakmaya tenezzül edeydin keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maybe Tomorrow -- 10 Kasım 2012; 17:50:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sprinqfield

quote:

Bilgisayara baktın mı? Sıcaklık ne alemde? Yeni alındı diye bozuk olamaz mı?

Bi bakmaya tenezzül edeydin keşke.

söylediklerine istemsizce güldüm hocamm

arkadaşın sorununa gelicek olursak bilgisayar oyun oynarken aniden kapanıyorsa problem büyük ihtimal işlemcininin ısınmasından dolayıdır ilk önce bunu bi tespit et eğer ısınmıyorsa sorun diğer donanımlardadır özellikle psu dan kaynaklı bi problem olur o zaman servisine göndermen gerekiyor

• Başka ne diyeceğimi bilemedim ki.
    Samimi söylüyorum üstte attığım ilk postu yazarken bu adama olayı nasıl izah etsem diye en az 10 kez yaz sil yaz sil yaptım. En sonunda fazla kafası karışmasın diye bunu yazdım; ama ne fayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maybe Tomorrow -- 10 Kasım 2012; 18:56:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.