Şimdi Ara

Hata vermeden kendini kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GTA V indirdim oyunu gayet akıcı 45 fps'de full ayarda oynuyordum ki 10.dkda sistem hiçbir hata vermeden kendini kapattı
    AIDATA'dan herşeye full yük bindirdim yine kendini kapattı

Sorun ne olabilir

PSU : Xigmatek 500W

bu arada ısı ısı deyip durmassanız sevinirim cpu max 62 gpu max 60 derece oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQuarterS -- 1 Haziran 2016; 15:38:28 >

• İşlemci fanı oturmamış veya macun uzun süredir değiştirilmediyse etkisini kaybetmiş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini yeni yaptım işlemci üstünde 100 tl lik soğutucu var macunu 2 gün önce değiştiridm ayriyetten vidalı sistem ve yerinden hareket etmiyor
    sistem boştayken 28 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQuarterS -- 1 Haziran 2016; 15:41:45 >
  • IQuarterS I kullanıcısına yanıt
    Aniden pc kapanması psu kaynaklanır genelde. Ekrankartı ve işlemciyide yazarsanız daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun PSU'da 99%.
  • imzada sistemim yalnız oc yapmadım
  • Bu akşam iş çıkışı corsair vs650 80+ psu alıp deniyeceğim inş. dediğiniz gibi psu'dur 250 tl boşuna vermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşuna verme bir test yaptır pc servisinde ondan sonra bakarsın anakart problemi de mümkündür ancak daha önceki postlarda psu sorunu diye dile getirilmişti yine de test ettir psu'nu ondan sonra bakarsın yenisine...
  • maalesef şimdi babam aldı vatandan şuan sabah deniyeceğim iş çıkışı
  • Bu sadece bana mı oluyor Allah aşkına anakart için gerekli olan 4 pinli soket yok psuda lanet olsun Allah belalarını verdin

• IQuarterS I kullanıcısına yanıt
    Hocam psuda anakart için 4 pin girişleri var 4+4 olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.