Şimdi Ara

HATALI 16. KİMYA SORUSU İÇİN İPTAL DİLEKÇESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şinanay

hiç mi dershane denemesine girmiyosunuz siz ya o sıralamanın indirgenme değilde yükseltgenme olduğunu akıl edemiyomusunuz nasıl Zn'nin indirgenme eğiliminin Cu'dan veya Ag'den daha fazla olduğunu düşünebiliyorsunuz anlamıyorum görende sanki hak hukuku çok önemsediğinizden itiraz ediyonuz sanacak :):):):):):):) sizede eğlence çıktı

allahtan doğru yaptın soruyu ha !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

hiç mi dershane denemesine girmiyosunuz siz ya o sıralamanın indirgenme değilde yükseltgenme olduğunu akıl edemiyomusunuz nasıl Zn'nin indirgenme eğiliminin Cu'dan veya Ag'den daha fazla olduğunu düşünebiliyorsunuz anlamıyorum görende sanki hak hukuku çok önemsediğinizden itiraz ediyonuz sanacak :):):):):):):) sizede eğlence çıktı

bunun doğru yapmakla bir ilgisi olmadığını biliyosun sen de:) Şunu söylemeliyim ki bir öğrenci sınava girene kadar Ag ve Cu'nun Zn'den daha aktif olmadığını öğrenememişse o öğrencinin boşuna sınava girmesine hiç gerek yok!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

bunun doğru yapmakla bir ilgisi olmadığını biliyosun sen de:) Şunu söylemeliyim ki bir öğrenci sınava girene kadar Ag ve Cu'nun Zn'den daha aktif olmadığını öğrenememişse o öğrencinin boşuna sınava girmesine hiç gerek yok!!!

Anlatamıyoruz galiba soru yanlış soru yanlış soru yanlış birkaç defa oku anlarsın belki senin ne düşündüğün önemli değil soruda verilen bilgi yanlış arkadaşım yanlış bu da iptal sebebi

• quote:

o zaman neden öyle bir sıralama vermişler arkadaşım? te allam ya..

inb4: senin gibi kekler atlasın diye..
  • quote:

burda sana Zn'nin indirgenme eğiliminin Cu'dan veya Ag'den daha fazla olduğunu iddia eden mi var

soru yanlış diyoruz soru yanlış anlıyorsun değil mi ? soruda parantez içinde ne verilmiş iyi bak.göremiyorsan doktara yollayalım seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 4 Temmuz 2011; 19:49:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

quote:

burda sana Zn'nin indirgenme eğiliminin Cu'dan veya Ag'den daha fazla olduğunu iddia eden mi var

soru yanlış diyoruz soru yanlış anlıyorsun değil mi ? soruda parantez içinde ne verilmiş iyi bak.göremiyorsan doktara yollayalım seni.

o bilginin yanlış verildiğini kabul ediyorum etmesinede kalkıp orda Zn'nin indirgenme potansiyelinin Ag den fazla olduğunu söylüyor diye bundan önce giriğiniz tüm denemelerdeki bilgilerin öğrendiğiniz elektrokimya bilgisinin yanlış olduğunu düşünüp soruyu bu verdiği verilerle çözmeye çalıştıysanız (ki öylede 4 şık doğru çıkıyo hadi kimyayı bilmiyosunuz azıcık test mantıgınızdamı yok) böyle yapmış olmanıza laf ediyorum yani şimdi hangimiz Zn'nin indirgenme potansiyelinin Ag den yüksek olmadığını bilmiyoruz ki ? üfürükten bahaneler üretip kendimizi kandırmayalım arkadaşlar

• tmm arkadaşım bize eğlence çıktı,hakkı hukuku önemseyen insanlar değiliz,bunlar bahane.kafamız basmıyor zaten kimyadan sıfır çeken insanlarız belki bu sayede 1 net yaparız umuduyla açtık bu konuyu.seni de tebrik ediyorum.yolun açık olsun...
  • gelenbevilli boşver arkadaşın beyin fonksiyonlarında sorun var aynen uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazal_hsgl

gelenbevilli boşver arkadaşın beyin fonksiyonlarında sorun var aynen uğraşma

+1 Şu ultra zeki kardeşlerimiz bizi güldürüyor Soruyu doğru yapmış kendini kral sanıyor Alacağı puan kaç acaba çok merak ediyorum
  • quote:

o bilginin yanlış verildiğini kabul ediyorum etmesinede kalkıp orda Zn'nin indirgenme potansiyelinin Ag den fazla olduğunu söylüyor diye bundan önce giriğiniz tüm denemelerdeki bilgilerin öğrendiğiniz elektrokimya bilgisinin yanlış olduğunu düşünüp soruyu bu verdiği verilerle çözmeye çalıştıysanız (ki öylede 4 şık doğru çıkıyo hadi kimyayı bilmiyosunuz azıcık test mantıgınızdamı yok) böyle yapmış olmanıza laf ediyorum yani şimdi hangimiz Zn'nin indirgenme potansiyelinin Ag den yüksek olmadığını bilmiyoruz ki ? üfürükten bahaneler üretip kendimizi kandırmayalım arkadaşlar

Çok iyi kimya biliyorsun 4 şık değil 3 şık doğru oluyor öyle. Tamam belki bilmemiz gerekiyor olabilirdi hatta belki biliyorduk da bu bilgiyi ama sınav esnasını düşündüğün zaman o heyecan ve stresle her şeyin aklına gelemeyeceğini sen de biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekunden137 -- 4 Temmuz 2011; 21:31:42 >

• Evet o sıralama yanlış ama sınav Bize onu sormuyor. Ben kimyada genelde tam yapardım denemelerde ki bizim dershanede bu sinavdaki gibi komik organik soruları cikmazdi genelde babalar gibi fruktozun 2. Ve 5. Karbonları arasinda olusan köprüden dolayı fehlingle tollensle tepkime veren bir keton olduğu gibi abartılı ve detaylı bilgiler çıkardı gittim organikten en kolay soruyu yanlış yaptım; kısacası sınavda her şey oluyor.

Sınav esnasında yalan söylemeyim hiç aklıma gelmedi o sıra hatta sonradan öğretmenime danıştığımda bana nasıl ag'nin yarı soy olduunu hatirlamadigimi sordu sitem etti. Ama soru bana onu sormamis ki, verdikleri sıralamaya göre bir sey yapmamı istemiş, ben bu olayın farkında olsam bile sınavda büyük ihtimalle doğru yanıtı isaretleyemezdim çünkü osym bu soruda bilgiyi değil okumayı ve soruda verilen bilgiyi kullanmamı istemiş diye dusunurfum ki onu da yapmadım direk ilk doğru gördüğüm şıkkı işaretledim.

Sonuçta sizin derdiniz ne bilmiyorum ama bu soruyu savunup ogrencilere yüklenmeniz gercekten beni çok üzüyor sonuçta bircok kisi gibi yılların emegi var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x--treme

Evet o sıralama yanlış ama sınav Bize onu sormuyor. Ben kimyada genelde tam yapardım denemelerde ki bizim dershanede bu sinavdaki gibi komik organik soruları cikmazdi genelde babalar gibi fruktozun 2. Ve 5. Karbonları arasinda olusan köprüden dolayı fehlingle tollensle tepkime veren bir keton olduğu gibi abartılı ve detaylı bilgiler çıkardı gittim organikten en kolay soruyu yanlış yaptım; kısacası sınavda her şey oluyor.

Sınav esnasında yalan söylemeyim hiç aklıma gelmedi o sıra hatta sonradan öğretmenime danıştığımda bana nasıl ag'nin yarı soy olduunu hatirlamadigimi sordu sitem etti. Ama soru bana onu sormamis ki, verdikleri sıralamaya göre bir sey yapmamı istemiş, ben bu olayın farkında olsam bile sınavda büyük ihtimalle doğru yanıtı isaretleyemezdim çünkü osym bu soruda bilgiyi değil okumayı ve soruda verilen bilgiyi kullanmamı istemiş diye dusunurfum ki onu da yapmadım direk ilk doğru gördüğüm şıkkı işaretledim.

Sonuçta sizin derdiniz ne bilmiyorum ama bu soruyu savunup ogrencilere yüklenmeniz gercekten beni çok üzüyor sonuçta bircok kisi gibi yılların emegi var..

Kesinlikle katılıyorum. İşin komik yanı ben sınavda bu soruya bayağı uğraşarak şıkları eledim. Cu'nun tepkime vermediği aklıma geldi onu eledim ama Ag'nin tepkime vermediğini bilmiyormuşum sınavdan sonra öğrendim en son kalan şıkkı işaretledim ve tabi ki yanlıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: x--treme

Evet o sıralama yanlış ama sınav Bize onu sormuyor. Ben kimyada genelde tam yapardım denemelerde ki bizim dershanede bu sinavdaki gibi komik organik soruları cikmazdi genelde babalar gibi fruktozun 2. Ve 5. Karbonları arasinda olusan köprüden dolayı fehlingle tollensle tepkime veren bir keton olduğu gibi abartılı ve detaylı bilgiler çıkardı gittim organikten en kolay soruyu yanlış yaptım; kısacası sınavda her şey oluyor.

sen o zaman bu soruyu savunup ogrencilere yüklenilmesine üzüleceğine mallığına üzül yapacak birşey yok Öğretmenlerin sana yine iyi davranmışlar:):):)

• quote:

Orijinalden alıntı: sekunden137

quote:

Çok iyi kimya biliyorsun 4 şık değil 3 şık doğru oluyor öyle. Tamam belki bilmemiz gerekiyor olabilirdi hatta belki biliyorduk da bu bilgiyi ama sınav esnasını düşündüğün zaman o heyecan ve stresle her şeyin aklına gelemeyeceğini sen de biliyorsundur.

sen bnden de iyi biliyomuşun gerçekten:) ama bu 4 şıkkın da doğru oldugu gerçeğini değiştirmiyo :)

gerçekten şu sınava birazcık bile önem veriyosanız o soruyu böylesine saçma bir şekilde kaçırmanızın hiçbir affı yok kusura bakmayın bn ösym haklı soru yanlış değil falan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sanki çok hak hukuku önemsiyomuş gibi dilekçe fln toplamaya çalışmanız saçma diyorum sadece

• quote:

sen bnden de iyi biliyomuşun gerçekten:) ama bu 4 şıkkın da doğru oldugu gerçeğini değiştirmiyo :)

gerçekten şu sınava birazcık bile önem veriyosanız o soruyu böylesine saçma bir şekilde kaçırmanızın hiçbir affı yok kusura bakmayın bn ösym haklı soru yanlış değil falan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sanki çok hak hukuku önemsiyomuş gibi dilekçe fln toplamaya çalışmanız saçma diyorum sadece

Soru burada. C şıkkına bakarsan eğer "Al çubuk, AgNO3 çözeltisine daldırıldığında alüminyum çubuğun kütlesi artar." demiş. Verdiği öncüldeki bilgiyi doğru kabul edersek böyle bir şey olamaz. Çünkü Ag, Al'den daha aktif ve zaten Ag+ durumunda. Dolayısıyla tepkime olmaz o kapta. Benim öğrendiğim bilgi buydu. Eğer ileri derece bir kimya ya da bize öğretilmeyen bir bilgi gerektiriyorsa bilemiyorum. A şıkkının yanlış olduğunu zaten biliyorsun öncüle göre. Dolayısıyla 3 doğru yanıt oluyor soruda.

• şinanay mısın nesin mal dediğin insanlar sana 100 puan fark atmıştır eminim
  • @şinanay madem bilmek zorundayız, o zaman neden altta bilgi veriliyor? Eğer altta bilgi veriliyorsa bu sınava hazırlık dönemimizde 'bilmek zorunda olmadığımız' bi bilgidir. Şahsen ben bilmiyordum ve kimse de bana bakın bu bundan daha aktiftir demedi ben bu soruları hep verilen sıralamaya göre yaptım ve bilmek de zorunda değilim. Bilmek zorunda olmadığım için de bana soruyu çözmem için parantez içinde bilgi veriyor. Ama o bilgiyi yanlış verirse nasıl çözücem?

Sana soruda pi=5 dese sen pi=3 mü alıcaksın? Neden 3,1415... almıyosun? Bilmiyomusun o sayıyı sanki?
  • @sekunden137

haklısın oke ben yanılmışım böyle demeden önce soruya bir daha bakmalıymışım :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şinanay -- 5 Temmuz 2011; 0:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

@şinanay madem bilmek zorundayız, o zaman neden altta bilgi veriliyor? Eğer altta bilgi veriliyorsa bu sınava hazırlık dönemimizde 'bilmek zorunda olmadığımız' bi bilgidir. Şahsen ben bilmiyordum ve kimse de bana bakın bu bundan daha aktiftir demedi ben bu soruları hep verilen sıralamaya göre yaptım ve bilmek de zorunda değilim. Bilmek zorunda olmadığım için de bana soruyu çözmem için parantez içinde bilgi veriyor. Ama o bilgiyi yanlış verirse nasıl çözücem?

Sana soruda pi=5 dese sen pi=3 mü alıcaksın? Neden 3,1415... almıyosun? Bilmiyomusun o sayıyı sanki?

daha önce verdiğim cevaplarda söylediğim gibi bu sorunun yanlışlığına birşey demiyorum bilgiyi yanlış vermiş ama bu bilgiyi sınav zamanına kadar öğrenememiş olman gerçekten üzücü ayrıca pi=5 ile bunun ne alakası var bunda eğer şıkları tek bir doğru seçenek(soruda verdiği bilgiye göre) olsaydı bu bilgiyi esas almanda bir sorun olmazdı ama göz göre göre diğer şıkların yanlış oldugunu bile bile işaretlemek gerçekten büyük kerizlik sorunun yanlış oldugunu düşünüp boş bırakılmışsa bu apayrı bir kerizlik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

@şinanay madem bilmek zorundayız, o zaman neden altta bilgi veriliyor? Eğer altta bilgi veriliyorsa bu sınava hazırlık dönemimizde 'bilmek zorunda olmadığımız' bi bilgidir. Şahsen ben bilmiyordum ve kimse de bana bakın bu bundan daha aktiftir demedi ben bu soruları hep verilen sıralamaya göre yaptım ve bilmek de zorunda değilim. Bilmek zorunda olmadığım için de bana soruyu çözmem için parantez içinde bilgi veriyor. Ama o bilgiyi yanlış verirse nasıl çözücem?

daha önce verdiğim cevaplarda söylediğim gibi bu sorunun yanlışlığına birşey demiyorum bilgiyi yanlış vermiş ama bu bilgiyi sınav zamanına kadar öğrenememiş olman gerçekten üzücü ayrıca pi=5 ile bunun ne alakası var bunda eğer şıkları tek bir doğru seçenek(soruda verdiği bilgiye göre) olsaydı bu bilgiyi esas almanda bir sorun olmazdı ama göz göre göre diğer şıkların yanlış oldugunu bile bile işaretlemek gerçekten büyük kerizlik sorunun yanlış oldugunu düşünüp boş bırakılmışsa bu apayrı bir kerizlik

ne demek ne alakası var sen diyosun ki ordaki bilgiye bakmadan çözmeniz gerekirdi çünkü zaten biliyo olmalısınız dedin eğer bilmemiz gereken bişi olsaydı parantez içinde verilmezdi direk sorgularlardı. ayrıca ne bu kerizlik vs hakaretler? kimse bu aktiflik sırasını ezberlemek zorunda değil eğer öyle olsaydı zaten öğretmenler de ayrıca uyarırlardı bunları bilin direk sorabilirler vs vs diye. sen soruya cevap ver sana parantez içinde pi=5 dese sen soruyu hangi pi değerine göre çözerdin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.