Şimdi Ara

hatalı başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler benim bilgisayarımda şuan yüklü oyun yok ve internetten girdiğim herhangi bir dandik oyunda bile bilgisayar kasıyor ama sistem özelliklerim güzel (yani ben öyle düşünüyorum ) sizce sorun ne olabilir?

sistem özellikleri:
    Intel(R) pentium(R)4CPU
    3.00GHz 2,50 gb ram
    Ekran Kartı:
    RadeonX1550 Series
    yonga türü: ATI Radeon Graphics Processor(0x7147)
    DAC Türü: Internal DAC(400MHz)
    Bellek Boyutu: 512MB
    Bağdaştırıcı dizesi:RadeonX1550 Series

lütfen yardım bıktım artık
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sistemin biraz alt seviyelerde kalmış. Özellikle ekran kartından güncel oyunlarda çok fazla birşey beklememelisin.

Ama burada asıl önemli olan, hangi oyunları hangi çözünürlükte denedin?
  • abi şöyle diyimhttp://www.savasoyunlari.net/oyun/150/Korsan-Avi.html bu oyunda bile kasıyor

yani bilgisayara indirmeli online oyunların yanından bile geçmiyorum flash oyunlarda bile donuyor

yani flash oyunlarda bile donmazki bu kadar olmaz zaten formattan önce böyleydi format attırayım dedim hiçbirşey değişmedi hinede ilgilendiğin için teşşekürler abi

• abi birde önceden süper oynadığım oyunları şimdi donarak oynuyorum sistemde hiç bir değişiklik yapmadım ama öncden en yüksek çözünürlükte oynadığım oyunu şimdi düşük ayarlarda bile kasarak oynuyorum

• PCye format at bi sonra da bütün Driverlerin en son güncellemelerini yükle
  • işletim sistemi nedir bilmiyorum ama vista ve win7 kuruluysa sistem yavaş kalıyo olabilir. xp kuruluysa eğer kasma halen yapıyorsa format atıp baştan xp kurup güncel driverları kurmanı tavsiye ederim. gene sorun devam ediyorsa pc sıcaklıklarını kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

işletim sistemi nedir bilmiyorum ama vista ve win7 kuruluysa sistem yavaş kalıyo olabilir. xp kuruluysa eğer kasma halen yapıyorsa format atıp baştan xp kurup güncel driverları kurmanı tavsiye ederim. gene sorun devam ediyorsa pc sıcaklıklarını kontrol et.

abi işletim sistemi xp ve daha yeni format attırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozaman bilgisayarın sıcaklıklarını bir kontrol et çok fazla ısınma varsa kasma donma yapabilir.http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
    linkteki programla bilgisayarın sıcaklıklarını görebilirsin.
  • İşlemci eski olduğundan yeni çıkan flash uygulamalarda zorlanabilir. Aynı şekilde ekran kartı da öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem1763

quote:

Orijinalden alıntı: yununu

işletim sistemi nedir bilmiyorum ama vista ve win7 kuruluysa sistem yavaş kalıyo olabilir. xp kuruluysa eğer kasma halen yapıyorsa format atıp baştan xp kurup güncel driverları kurmanı tavsiye ederim. gene sorun devam ediyorsa pc sıcaklıklarını kontrol et.

abi işletim sistemi xp ve daha yeni format attırdım

Windows güncellemeleri açıksa kapatmanı hatta yüklenen varsa da silmeni öneririm. Benim senin özelliklere yakın gibi masaüstü var formattan sonra acayip hızlı güncellemelerden sonra acayip yavaş oluyordu.

Bu arada ram takviyesi şart gibi duruyor. Muhtemelen ddr 400mhz ramdir. 512 liği 25-30 Tl'ye 2. el rahat bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 6 Mart 2012; 17:24:28 >

• Yeni bilgisayar.
  • abi bitanesi 44derece bitaneside 56derece
    <<<bunu hoşuma gitti diye koydum yanlış anlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

Yeni bilgisayar.

o zamanların süperkasasıydı bu bilgisayar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.