Şimdi Ara

hatalı başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar topladım herşeyi verdim aktım bağladım güç verdim kasaya ekrana bişey gelmedi kasadan da hiç ses gelmiyor fanlar çalişiyor işiklar yanıyor işlemci fanı çalişiyor falan ama ekrana görüntü gelmiyor sanki kasa bağil değil miş gibi ekran görüntüsü var yardım edecek arkadaş var mı sorunuma
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• baglantılarını kontrol et arkadasım atladıgın bısı olabılr .ayrıca lutfen sıstem ozellıklerını yaz lutfen ... bu arada en muhtemel durum ekran kartına gıden guc kablolarını eksık takmıs olabılrsın ..montaj resmı yada benzerı bır ayrıntı olmadıgı ıcın tahmın sadece tabıkı ..
  • kardeş kabloları taktım sanırım doğru olark ekran kartı kablosunu da dğru taktım ama anlamadım bir caresini akşam olduğu için foto koyamıom kötü çekiyor
  • hdd den ses gelıyormu okuyormu ısıgı yanıyor mu ?
  • ışıkların hepsi yanıyor ama ses seda yok hdd koymadım ssd var ışıkalr yanıyyor kasa da ama icraat yok
  • ustat kasayı sen topladıgın ıcın bısı soylemek zor .. arızalı bır parca yoksa bırsekılde cozulur ama varsa bunu bulmak gerekıyor ..yardım alabılecegın kımse varsa ıyı olur sanırım .. yada bır ara foto koyabılrsen baglantıları gorelım ..sonrasına bakarız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordhas

bilgisayar topladım herşeyi verdim aktım bağladım güç verdim kasaya ekrana bişey gelmedi kasadan da hiç ses gelmiyor fanlar çalişiyor işiklar yanıyor işlemci fanı çalişiyor falan ama ekrana görüntü gelmiyor sanki kasa bağil değil miş gibi ekran görüntüsü var yardım edecek arkadaş var mı sorunuma

yav arkadaş yazdıklarını hem okurken zorlandım, hem de anlamak için yoruldum
    kasayla uğraşmayıp önce yazını ve türkçeni düzeltmeni tavsiye ederim affına sığınarak.
    ------
    ekrana bişey gelmiyor demişin yanlış anlamadıysam sanki kablo hiç bağlı değilkenki ekran görüntüsü mü?
    monitör kablonu ekran kartına değil de anakart çıkışına bağlamış olabilirsin,
    doğru bağladıysan ekran kartı çalışmıyor olabilir, öyleyse ekran kartını söküp anakarttan bağla mönitörü,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalı Başlık
    12 yıl önce açıldı
    Hatalı mesaj, silinebilir.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D tamam kardeş evet kasa yokken ki ekran görüntüsü çıkıyor ve senin dediğin şekil de de yaptım iki şekilde gelmedi ekran kartı çalişan bir kart eski kasamdaki çaliştirdiğim kartti
  • powersupply'ın kablolarını kontrol edin kabloları yanlış bağlanmış olabilir
  • onlara da baktım kardeş gerçi olan yere oturttum işte girişleri de
  • ekran kartına güç kablosunu taktıniz mı ? Iyi kartlar power dan direk elektrik de istiyor.
  • ekrn kartım 9400 gt istemiyor yani kardeş tüm bağlantilar doğru ama çaliştiramadım pc yi ne sorun avr anlamadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordhas -- 25 Mart 2012; 15:41:32 >
  • bilgisayar güvenli modda açılıyor mu güvenli modda açılıyorsa eger açtıktan sonra ekran kartının driverını kurup kapatıp açabilirsin. böyle bir sorunla karşılaştım kasa bağlı degilkenki ekran görüntüsü vardı bu şekilde çözdüm umarım yardımcı olur kolay gelsin
  • ekrana hiçbirşey gelmiyor ki güvenli modda başlatım görüntü gelse bişeler yapıcam da sanırım anakartım sorunlu
  • İlk açılışta normal psu ayarlama yapıyor. Açtıktan sonra bekle 5-10 dk kalsın (aslında max. 1 dk garanti olsun diye) sonra kapat fişi çek tekrar düğmeye bas kalan statik elektrik boşalsın sonra tak fişi kullan
  • vallah hocam beklemedım ayrıca statik elektrikten de şüpheleniyorum suan şehir dişindaım gittiğimde yapacağim bunu korkuyorum parçalar yanmış olabilr die bağlantılarda hata yok ama beklemedım ekran gelmeyince bende kapatıyordum hemen
  • kesin psu soketlerini yanlis taktin onlarin cok kucuk farkliliklari var ama zorlarsan birbirinin yerine girebilirler komple sok kablolari uclrin sekillerini analiz edip dogru yerlere takmayi deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.