Bildirim
Hatalı Başlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
böyle şeyler duydukça 1 yaşıma daha giriyorum
sonuç ne olucak merakla takipteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: aglarm
böyle şeyler duydukça 1 yaşıma daha giriyorum
sonuç ne olucak merakla takipteyim
Benim planım bir çeşit laptop yapmak bu zımbırtıda bu işi yapılabilir kılıcak -
Buradaki ürün ihtiyacınızı görecektir sanırım.
Ürünün ismi "pci riser" olarak geçiyor kendinizde araştırırsanız farklı yerlerden bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 9 Ocak 2013; 20:28:53 > -
-
Bu nerden aklına gelir insanın ya -
Cok mantıklı birsey aslında. Yerden tasarruf cok büyük olur,kasa küçülür(bunun iyi-kötü olduğu tartışılabilir). Aslında ekrankarti da anakart gibi kullanılabilir. Yani gpu takip çıkarılabilir bisey olabilir. Pcb ve soğutucuya,belleklere fazla para vermeyiz. Evet biraz saçma geliyor ama teknoloji yeni fikirlerle gelişir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Flatronx
Buradaki ürün ihtiyacınızı görecektir sanırım.
Ürünün ismi "pci riser" olarak geçiyor kendinizde araştırırsanız farklı yerlerden bulabilirsiniz.
Tamda aklımdaki şey bu çok saolun ama kafama takılan bir iki soru var...
1- Acaba kayıp olurmu mesafe artıcak dolasıyla diençte artar böylece kayıp oluşur diye bir teorim var.
2-güncel bir ekran kartı için pci express 16x kullanıyoduk demi (bunun gibihttp://www.datakurtarma.com/tr/m-147-ceviriciler/s-512-pci_pci-e_riser_card/i-960-tek_slot_pci-express_16x_riser_kart/ )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X